reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Hehe my tez pod kreska bo niechcacy nie na to konto kasa poszla i trzeba zcekac na przelew a poniedzialkowe swieto wszystko opoznilo.
Nie wiem skad wyskrobie na polske.

Nieistotna to super ze syncio grzeczny...oby tak dalej.

Co do wyksztalcenia to troszke sie z Toba Kasiu zgodze chociaz nie w kazdej dziedzinie w 4 miechy mozna sie wyuczyc.

Ucan dance sie zaczyna...Marika dupka kreci:)

reklama
dobry wieczer

staramy się dokończyć malowanie naszej chlewikozy pólki A. siedzi w chacie

a Wy jak zwykle produkujecie

Dita, Kate dawać foty !

Czesc kobitki moje kochane. Nie za bardzo mam mozliwosci czytac wszystko, bo na jedno oko juz prawie nie widze i strasznie mnie boli. Chyba jutro do okulisty sie wybiore. Po egzaminie oczywiscie. Jutro mam nadzieje ostatni z teoretycznych.
Dzis dostalam jako jedna z 4 4+ z poniedzialkowego egzamu. Dzis pisalam poprawe z receptury, cholera wie czy zaliczylam.

A my u can dance ogladamy.
Alez ta Rusinowa sie napapowala...chyba silowni naduzywa. Brzdko wyglada moim zdaniem.

ja tez ogladam Maja, niestety kiepsko wyglada jak na moj gust rowniez, takie jej wystaja boczki kolo cyckow ;)))) choc i tak wolalabym wygladac tak niz tak jak wygladam w chwili obecnej

maja ale ma zajefajną bluzke;-)
mam nadzieje, że z mieszkaniem ułoży sie jak trzeba

nona trzymam kciuki za receptury!

Agnieszka fajne imie moja Frend tak ma i bratowa
ale do Sugar jednak Marianna czy tam Maryś pasuje o 200000% lepiej

kasu pina ja też mam Ewa na drugie

kate Kasia_z dobrze o tej książce gada

..aenye gratuluje oświetlenia buziaki dla chłpaków!

Kasia_z super, że Pitu się tak zaaklimatyzował!

U nas Mpecior zasypia sam!!!!!!
tzn ja leże na łóżku obok jego łóżeczka
ale to postęp dla nas wielki!
troche się z T. pożarłam ale już luzik

reklama
Do góry