reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
nonek Ty kujonie ;-)
my wrocilismy z 90 urodzin dziadka, w sensie o 20 :-)
moj tata jak zwykle mistrz kamuflazu powinien do nas przyjechac bo wraca z Istambulu wiec przenocuje u nas jak wyladuje
ale of kors poki co ani widu ani slychu
znajac zycie wpadnie o jakiejs 3 rano , zapomnial nam powiedziec o ktorej ma lot powrotny ;-)
ja dzisiaj jestem totalnie wykonczona
moj narzyczony jest freelancerem ja w sumie tez wiec jest jak jest ale nie narzekam
stary dostal nawet kilka stalych ofert pracy i sie zastanawia
z kredytowka to ja jestem wiecznie na debecie a od kiedy zalozylam sobie konto na paypalu to juz przeginam
szoping w US jest teraz rajem na ziemi!
my wrocilismy z 90 urodzin dziadka, w sensie o 20 :-)
moj tata jak zwykle mistrz kamuflazu powinien do nas przyjechac bo wraca z Istambulu wiec przenocuje u nas jak wyladuje
ale of kors poki co ani widu ani slychu
znajac zycie wpadnie o jakiejs 3 rano , zapomnial nam powiedziec o ktorej ma lot powrotny ;-)
ja dzisiaj jestem totalnie wykonczona
moj narzyczony jest freelancerem ja w sumie tez wiec jest jak jest ale nie narzekam
stary dostal nawet kilka stalych ofert pracy i sie zastanawia
z kredytowka to ja jestem wiecznie na debecie a od kiedy zalozylam sobie konto na paypalu to juz przeginam
szoping w US jest teraz rajem na ziemi!
kasuelf
mama grudniowa'06
zabije kiedys mojego meza!! wlasnie nas obudzil zebym sie zbierala na zakupy... mowilammu ze chce sobie pare bluzek kupic ale nie o 7 rano:-dry:
nic,iede na sniadanie, juz nie zasne
nonek powodzenia
sugar nie ma jak stala [duza] pensja
sara gratki zasypianiowe traz postaraj sie wychodzic z pokoju;-)
miłka a na jakie kolory malujecie? i jak powrt dopracy?
nic,iede na sniadanie, juz nie zasne
nonek powodzenia
sugar nie ma jak stala [duza] pensja
sara gratki zasypianiowe traz postaraj sie wychodzic z pokoju;-)
miłka a na jakie kolory malujecie? i jak powrt dopracy?
Hehe, Sugar, i jak tam, tata się odnalazł?
Nonek - gratki zaliczeniowe i powodzenia, trzymam kciuki nadal. Co do oka to może strzel sobie kropelki z antybiotykiem co dzieciom dają na oko/ucho. Są miejscowe więc nie zaszkodzą, a pewnie pomogą. Pewnie masz gdzieś w domu na hałdzie. Pewnie okulista i tak ci jakieś takie przepisze ;-)
U mnie wczoraj reszta dnia spokojnie, jakby żłobka nie było. Dziś został bez problemu, nie płakał, od razu pożegnałam się i poszłam. O 12:00 odbieram. Na razie nie dzwonią ze żłobka ;-) Więc chyba ok. Ale już spać w nocy nie mogłam z przeżywania jak taki mały sobie w tym żłobku poradzi. Święta prawda, że dzieci lepiej znoszą niż mamy
Zastanawiamy się dalej gdzie ZUS posiał naszą kasę... mają oni tendencję ignorowania numeru konta i wysyłania przekazami pocztowymi. Pewnie wysłali na stary adres gdzie mieszkaliśmy i nie mamy tam klucza do skrzynki w dodatku
Jedni klienci w końcu zapłacili, to chociaż podatki poszły. Jupi!
Ja wam powiem że nie ma to jak praca na etacie. Bo niby to samo, ale jak widzę co miesiąc jak nas państwo ograbia na 3.5 tysia podatkami i zusami to mi jednak gul skacze...;-)
Nonek - gratki zaliczeniowe i powodzenia, trzymam kciuki nadal. Co do oka to może strzel sobie kropelki z antybiotykiem co dzieciom dają na oko/ucho. Są miejscowe więc nie zaszkodzą, a pewnie pomogą. Pewnie masz gdzieś w domu na hałdzie. Pewnie okulista i tak ci jakieś takie przepisze ;-)
U mnie wczoraj reszta dnia spokojnie, jakby żłobka nie było. Dziś został bez problemu, nie płakał, od razu pożegnałam się i poszłam. O 12:00 odbieram. Na razie nie dzwonią ze żłobka ;-) Więc chyba ok. Ale już spać w nocy nie mogłam z przeżywania jak taki mały sobie w tym żłobku poradzi. Święta prawda, że dzieci lepiej znoszą niż mamy
Zastanawiamy się dalej gdzie ZUS posiał naszą kasę... mają oni tendencję ignorowania numeru konta i wysyłania przekazami pocztowymi. Pewnie wysłali na stary adres gdzie mieszkaliśmy i nie mamy tam klucza do skrzynki w dodatku
Jedni klienci w końcu zapłacili, to chociaż podatki poszły. Jupi!
Ja wam powiem że nie ma to jak praca na etacie. Bo niby to samo, ale jak widzę co miesiąc jak nas państwo ograbia na 3.5 tysia podatkami i zusami to mi jednak gul skacze...;-)
maja_1980
grudniowa mama '06
Z tymi firmami powinno byc tak jak tu. Koszty to 2.10 tygodniowo na ubezpieczenie plus oczywiscie podatki ale bez zusu jupi
U nas pakowania ciag dalszy i odliczam minuty do 12.
Pyza spala dzis po raz pierwszy sama w wyscigowce. W polowie nocy zaczela przez sen krzyczec ' maja maja' wiec poszlam do niej i zasnelam razem z nia. Pozniej rozlozlam materac obook jej lozka i tak do rana spalam bo cos niespokojna byla. Padam przez to.
A tak na marginesie to czy Wasze dzieci wolaja Was po imieniu. Bo Pyzak lata i wola' Mama Maja mamo'
Nonek zapomnialam pogratulowac dobrze zdanego egzaminu.
Kasia swieta prawda ze matki bardziej przezywaja. Bedzie dobrze....Piotrula dzielny chlopak
U nas pakowania ciag dalszy i odliczam minuty do 12.
Pyza spala dzis po raz pierwszy sama w wyscigowce. W polowie nocy zaczela przez sen krzyczec ' maja maja' wiec poszlam do niej i zasnelam razem z nia. Pozniej rozlozlam materac obook jej lozka i tak do rana spalam bo cos niespokojna byla. Padam przez to.
A tak na marginesie to czy Wasze dzieci wolaja Was po imieniu. Bo Pyzak lata i wola' Mama Maja mamo'
Nonek zapomnialam pogratulowac dobrze zdanego egzaminu.
Kasia swieta prawda ze matki bardziej przezywaja. Bedzie dobrze....Piotrula dzielny chlopak
sugarspunsister
matka polka superstar
moj tata wciaz nieobecny, znajac zycie pomylily mu sie dni i bedzie dzisiaj, telefon ma out of order, zreszta nie uzywa nigdy pl za granica
no nic, czekamy
kasu fajnie i tak masz z tym swoim malzem ;-), moj nie znosi szopingu a ja wole chodzic sama zeby mi nikt nie smecil nad uchem
a stala pensja to jednak fajna sprawa tylko ze urlopy i wyjazdy okrojone
ja na sniadanie zjadlam tort i pije kawe, swietnie , nie ma co
co do zusu to nou koments, to przestepcza organizacja zorganiowana
ychhhh
no nic, czekamy
kasu fajnie i tak masz z tym swoim malzem ;-), moj nie znosi szopingu a ja wole chodzic sama zeby mi nikt nie smecil nad uchem
a stala pensja to jednak fajna sprawa tylko ze urlopy i wyjazdy okrojone
ja na sniadanie zjadlam tort i pije kawe, swietnie , nie ma co
co do zusu to nou koments, to przestepcza organizacja zorganiowana
ychhhh
maja_1980
grudniowa mama '06
Moj M sam moglby mi szmatki kupowac...ja nie lubie szopingu. I powiem Wam ze ma chlop gust.
Raz mu tylko nie wyszlo bo zamiast na metke spojrzal na rozmiar na wieszaku i przytargal mi sukienke w rozmiarze 40 i do tego zgubil paragon
Raz mu tylko nie wyszlo bo zamiast na metke spojrzal na rozmiar na wieszaku i przytargal mi sukienke w rozmiarze 40 i do tego zgubil paragon
kasuelf
mama grudniowa'06
a ja uwielbiam zakupy:-)mecza tylko tlumy i lazenie... jestem wykonczona ale humor swietny kupilam sobie pare sukienek i bluzek, cienie i roz i gadzety do wlosow a mlodemu superowe 2 sweciory i bluze[mega promocje mamy w h&m] tylko jak sie keszu pozbylam wyczailam swietne buty, nawet myslalam zeby karta zaplacic ale w koncu stwierdzilam ze nie bede przeginac... moze nastepnym razem;-)
maja moj daniel zawsze kupuje mi za male dlatego wole sama kupowac
a bunio wola na mnie mama a na daniela dada/tata
maja moj daniel zawsze kupuje mi za male dlatego wole sama kupowac
a bunio wola na mnie mama a na daniela dada/tata
reklama
a mojej małej się wszystko przestawiło na mama.......... tata to mama .......babcia to mama.....maja to mama.....kacperek to mama
zakupy..mmmmmy...no coż od kąd powiększyła się rodzinka zawsze w biegu....i brak czasu na relaks zakupowy.....ale też muszę coś sobie kupić bo chodzę jak...........piiiiiiiiiiiii -cenzuraa na dodatek mamy dwa wesela- lipiec i sierpień ....nie lubię się stroić na wesela bo nigdy nie ma tego w co ja bym się chciała ubrać ....mnie interesuje jakaś tunika i spodnie ... no cóż zobaczymy
Nonku i jak?????
Podatki i ZUS są beeeeeee mój S też na swoim rozrachunku
zakupy..mmmmmy...no coż od kąd powiększyła się rodzinka zawsze w biegu....i brak czasu na relaks zakupowy.....ale też muszę coś sobie kupić bo chodzę jak...........piiiiiiiiiiiii -cenzuraa na dodatek mamy dwa wesela- lipiec i sierpień ....nie lubię się stroić na wesela bo nigdy nie ma tego w co ja bym się chciała ubrać ....mnie interesuje jakaś tunika i spodnie ... no cóż zobaczymy
Nonku i jak?????
Podatki i ZUS są beeeeeee mój S też na swoim rozrachunku