reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Kuzwa ale inteligencje pracuje w agencjach nieruchomosci . Trzy razy brala przez telefon moj nr karty i nie umiala dobrze wpisac ...wychodzilo ze karta niewazna. Az musialam gotowke zawiezc. I weszlam do banku sprawdzic co z karta nie tak i okazalo sie ze numerki zle laska wpisala a z karta wsio git.
I dzieki temu ruszylam tylek z domu.
Zarezerwowalam chate ale to nigdy na 100% nic nie wiadomo dopoki kluczy nie masz.
I okazalo sie ze sama musze do Dubaju do obecnego wlasciciela dzwonic i ustalac wczesniejsza wyprowadzke...a miala to agencja zalatwic. A on fona ma wylaczonego i dupa.

reklama
Hej kobitki moje!
No to nastepny egzam do przodu, 4! Jak mi babka prace sprawdzila to sama bylam w szoku. A to taki glowny z 3 lat. Normalnie kujon ze mnie:-). Jeszcze jutro wyniki z wczorajszego, egzam pod koniec czerwca praktyczny i obrona! I WRESZCIE Z GLOWY!!!! No chyba, ze receptura w kampanii wrzesniowej.

tak mowicie, ze lepiej na pensji. Tylko tak samo kupe kasy z niej idzie na te bande zlodziei. Tylko nie robi sie tego osobiscie a pani ksiegowa czy tam inna.

Ja musze sie jeszcze pochwalic, mam piknie wykapana kanape, kolorow odzyskala. A to wszystko dzieki Pawlowi od Kate. Dzis spedzilysmy z Kata bardzo mily dzionek na kawce, dziewczynki rzadzily na maksa.

sugar to ten twoj tatus taki cichociemny. Ja to bym pewnie juz zawalu dostawala.

maja moze za duzo wymagasz od panienki ;-).

Mi zakupy sie marza, ale na razie brak finansow. Ale jeszcze kiedys sobie odbije!

Kasu pozazdroscic:-).

moj padre sie zjawil a jakze
pomylilo mu sie i zamiast w sr wrocil w czw ;-)

moje dziecko wsadzilo gdzies pilota i ni chusteczki nie moge go znalezc
fak
nowy kosztuje 90 zeta :angry::angry:

Ja od niedzieli szukalam pilota do bramy garazowej, przeszukalam chalupe i dzis znalazlam...........pod wycieraczka w aucie.

kasia_z z ty okiem to wszystko juz bralam co mialam. Neomysyna, gentamyscyna. Wzielam wczoraj atecortin i on mi pomogl. Na szczescie.

Ejo kochane
Nonek wielkie gratki dla kolejnego egzaminu

Sugar Twoj tata to musi byc niezly :-)

Ja sobie chwale prace we wlasnej firmie,przynajmniej nikt nie jest moim szefem,ale co tu duzo mowic Zusy nas zabijaja, wiecie kazdy tyle samo placi, ale jak sie samemu nie robi co miesiac przelewow na Zusy to nie zal tak strasznie tej calej kasy.

Jutro idziemy na USG ciekawa jestem jaka mala jest duza, bo po poprzednim USG wyszedl termin na prawie 2 tyg wczesniej :tak:

dobr znalazlam pilota

co do dowodu to ja "zgubilam" po czym mam do odebrania nowy a wczoraj znalazlam ten co zgubilam
i musze teraz jechac do lodzi po ten nowy :baffled:

reklama
Do góry