reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a mnie wk..wiaja je..ne wkladki laktacyjne, co przeciekaja od minimalnej ilosci mlesia :crazy: po co robia taki szajs????? szkoda pradu :crazy:

ja i moje problemy :-D

Kasia - GRATULACJE!!!!!!!!!! zalozymy domowe przedszkole in blue, hehehe :-D uoraju :-D bedzie sie dzialo!
a to juz pewne? bo ostatnim razem gin obstawial laseczke?

nonek
- powodzenia jutro. a co do pokrzywki to wlasnie to samo uslyszalam od lekarza. zyrtec zapodany. ale mojego toto nie swedzi! dziwne. i nie mam pojecia, od czego.. moze cos z tych lak, co mamy pod oknem..

Dita
, ja w ciebie zawsze uwierze :-) i gratulacje nowej umowy! a dyrektorka? jesu, ja bym umierala z satysfakcji :-D super, niunia, tak trzymaj!!! a powiedz, duzo wiecej zarabiasz? tak z ciekawosci pytam ;-) jako ze psioczylas, ze w lublinie sie placi inaczej ;-)

my dzis na dzialce bylismy, tzn.:
ja spalam w samochodzie, bo bolalo mnie dupsko i pipka, mama mi nawkrecala, ze mi macica wypada :sorry2: (nie ma to jak dobre pocieszenie ;-)) i wolalam polezec, a poza tym bylo zimno ;-)
Maks 5h spal w foteliku wsrod dzikich traw ;-)
Filip spal w Maksiowej gondolce :-D przez 3,5h :-D

ogolnie zadne z nas nie doswiadczylo cudu przyrody, hehe :-D za to sie zesmy podregenerowali trochu ;-) znaczy sie najbardziej to ja.
ale powiem wam, ze okropnie mnie dzis tam na dole bolalo wszystko, moze to mnie mama sfilmowala, albo naprawde jakby cos napieralo mocno. i do tego bol kregoslupa potworny i - JAJNIKI!!! pi..dole, wiedzialam, ze znowu dostane @ szybko po porodzie, ale zeby one juz musialy zaczynac prace!? dol :-(

aenye pamietaj, ze drugi raz zawsze boli bardziej jak sie macica kurczy. Ja po Mance wylam z bolu oj dlugo.

Dita normalnie kopa ode mnie dostaniesz za twoja niewiare w siebie. Mam nadzieje, ze juz uwierzylas w swoje mozliwosci!!!!!!!

aenye - hehe, bosko działa przyroda na glony,nie?;-):-D Mnie też dłuuuugo nawalał brzuch po Nat.
nonek - ja i tak wiem,że zaliczysz:tak::tak:;-)

ejo jestem

he he kasia dobry D jest, a jak trzeci bedzie chlopiec? to tak do skutku, co?

ja jak na razie zbastowalam z trzecim, dam sobie troche luzu, a co, abym sie przed 40stka wyrobila, a to jeszcze troche czasu he he

D. już planuje kolejne bobo, dziewczynkę.. niedoczekanie!!! :-p:-p:-p
Kasiu wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będziesz miała cudnie w domciu!!! A Darka serdecznie pozdrawiam i zycze mu uporu w dążeniu do spełnienia marzeń o córci:tak::-):-p:-D To będziecie mieli wtedy "dzieciarnię" jak u mnie:happy::laugh2:

ale powiem wam, ze okropnie mnie dzis tam na dole bolalo wszystko, moze to mnie mama sfilmowala, albo naprawde jakby cos napieralo mocno. i do tego bol kregoslupa potworny i - JAJNIKI!!! pi..dole, wiedzialam, ze znowu dostane @ szybko po porodzie, ale zeby one juz musialy zaczynac prace!? dol :-(

Aenye serio straszny ból przy kolejnych obkurczaniach, własnie taki napinający i mocno jak na okres jajniki dają o sobie znać. Współczuję. Paracetamol i bedzie ok.
A swoja drogą Twoja mama nieźle potrafi pocieszyć:rofl2:

Pati co do wkładek to dla mnie najlepsze były takie różowe z j&j chyba
bólu obkurczania nie zadrosze:-:)no: Dobrze, że się podładowałąś trochę! A te mądrości Mamine hihihi....

Lucky buzi buzi
kate "prowadzenie domu pomocy społecznej":tak:
ciekawe jak cosmo - miała dać znać a tu cisza..

wow jesteśmy w finale eurowizji no nie wierze:rofl2:

Kasia wielkie gratulacje chłopczyka!!! U mnie tez wszyscy dookola mowią że do 3 razy...

Aenye współczuje bólu, nie wiedziałam że po kolejnych porodach bardziej boli, bo mnie juz bardzo bolało :tak:

dita fajnie że dostałaś etatpowodzenia życze-buźki.

My na szczepieniach dzis,dwa kłucia,było troszke płaczu:no:.Mała jakoś nie może dobic do 10 kg ale idzie równo wiec git.

Dobranocki.

reklama
Sa_raa to grubsza robota,trzeba pozmiejszac itd,ale zrobie to jak najszybciej. Ostatnio wogole nie mam dostepu do kompa,moj men ciagle siedzi na necie i szuka aut,jedyny czas to pozny wieczor...az mnie cholera bierze ale co zrobic on w ten sposob na chleb zarabia.

Do góry