reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
a mnie wk..wiaja je..ne wkladki laktacyjne, co przeciekaja od minimalnej ilosci mlesia po co robia taki szajs????? szkoda pradu
ja i moje problemy
Kasia - GRATULACJE!!!!!!!!!! zalozymy domowe przedszkole in blue, hehehe uoraju bedzie sie dzialo!
a to juz pewne? bo ostatnim razem gin obstawial laseczke?
nonek - powodzenia jutro. a co do pokrzywki to wlasnie to samo uslyszalam od lekarza. zyrtec zapodany. ale mojego toto nie swedzi! dziwne. i nie mam pojecia, od czego.. moze cos z tych lak, co mamy pod oknem..
Dita, ja w ciebie zawsze uwierze :-) i gratulacje nowej umowy! a dyrektorka? jesu, ja bym umierala z satysfakcji super, niunia, tak trzymaj!!! a powiedz, duzo wiecej zarabiasz? tak z ciekawosci pytam ;-) jako ze psioczylas, ze w lublinie sie placi inaczej ;-)
my dzis na dzialce bylismy, tzn.:
ja spalam w samochodzie, bo bolalo mnie dupsko i pipka, mama mi nawkrecala, ze mi macica wypada (nie ma to jak dobre pocieszenie ;-)) i wolalam polezec, a poza tym bylo zimno ;-)
Maks 5h spal w foteliku wsrod dzikich traw ;-)
Filip spal w Maksiowej gondolce przez 3,5h
ogolnie zadne z nas nie doswiadczylo cudu przyrody, hehe za to sie zesmy podregenerowali trochu ;-) znaczy sie najbardziej to ja.
ale powiem wam, ze okropnie mnie dzis tam na dole bolalo wszystko, moze to mnie mama sfilmowala, albo naprawde jakby cos napieralo mocno. i do tego bol kregoslupa potworny i - JAJNIKI!!! pi..dole, wiedzialam, ze znowu dostane @ szybko po porodzie, ale zeby one juz musialy zaczynac prace!? dol :-(
ja i moje problemy
Kasia - GRATULACJE!!!!!!!!!! zalozymy domowe przedszkole in blue, hehehe uoraju bedzie sie dzialo!
a to juz pewne? bo ostatnim razem gin obstawial laseczke?
nonek - powodzenia jutro. a co do pokrzywki to wlasnie to samo uslyszalam od lekarza. zyrtec zapodany. ale mojego toto nie swedzi! dziwne. i nie mam pojecia, od czego.. moze cos z tych lak, co mamy pod oknem..
Dita, ja w ciebie zawsze uwierze :-) i gratulacje nowej umowy! a dyrektorka? jesu, ja bym umierala z satysfakcji super, niunia, tak trzymaj!!! a powiedz, duzo wiecej zarabiasz? tak z ciekawosci pytam ;-) jako ze psioczylas, ze w lublinie sie placi inaczej ;-)
my dzis na dzialce bylismy, tzn.:
ja spalam w samochodzie, bo bolalo mnie dupsko i pipka, mama mi nawkrecala, ze mi macica wypada (nie ma to jak dobre pocieszenie ;-)) i wolalam polezec, a poza tym bylo zimno ;-)
Maks 5h spal w foteliku wsrod dzikich traw ;-)
Filip spal w Maksiowej gondolce przez 3,5h
ogolnie zadne z nas nie doswiadczylo cudu przyrody, hehe za to sie zesmy podregenerowali trochu ;-) znaczy sie najbardziej to ja.
ale powiem wam, ze okropnie mnie dzis tam na dole bolalo wszystko, moze to mnie mama sfilmowala, albo naprawde jakby cos napieralo mocno. i do tego bol kregoslupa potworny i - JAJNIKI!!! pi..dole, wiedzialam, ze znowu dostane @ szybko po porodzie, ale zeby one juz musialy zaczynac prace!? dol :-(
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
aenye pamietaj, ze drugi raz zawsze boli bardziej jak sie macica kurczy. Ja po Mance wylam z bolu oj dlugo.
Dita normalnie kopa ode mnie dostaniesz za twoja niewiare w siebie. Mam nadzieje, ze juz uwierzylas w swoje mozliwosci!!!!!!!
Dita normalnie kopa ode mnie dostaniesz za twoja niewiare w siebie. Mam nadzieje, ze juz uwierzylas w swoje mozliwosci!!!!!!!
Kasiu wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będziesz miała cudnie w domciu!!! A Darka serdecznie pozdrawiam i zycze mu uporu w dążeniu do spełnienia marzeń o córci:-) To będziecie mieli wtedy "dzieciarnię" jak u mnieD. już planuje kolejne bobo, dziewczynkę.. niedoczekanie!!!
Aenye serio straszny ból przy kolejnych obkurczaniach, własnie taki napinający i mocno jak na okres jajniki dają o sobie znać. Współczuję. Paracetamol i bedzie ok.
A swoja drogą Twoja mama nieźle potrafi pocieszyć
Pati co do wkładek to dla mnie najlepsze były takie różowe z j&j chyba
bólu obkurczania nie zadrosze:-no: Dobrze, że się podładowałąś trochę! A te mądrości Mamine hihihi....
Lucky buzi buzi
kate "prowadzenie domu pomocy społecznej"
ciekawe jak cosmo - miała dać znać a tu cisza..
wow jesteśmy w finale eurowizji no nie wierze
bólu obkurczania nie zadrosze:-no: Dobrze, że się podładowałąś trochę! A te mądrości Mamine hihihi....
Lucky buzi buzi
kate "prowadzenie domu pomocy społecznej"
ciekawe jak cosmo - miała dać znać a tu cisza..
wow jesteśmy w finale eurowizji no nie wierze
Kasia wielkie gratulacje chłopczyka!!! U mnie tez wszyscy dookola mowią że do 3 razy...
Aenye współczuje bólu, nie wiedziałam że po kolejnych porodach bardziej boli, bo mnie juz bardzo bolało
dita fajnie że dostałaś etatpowodzenia życze-buźki.
My na szczepieniach dzis,dwa kłucia,było troszke płaczu.Mała jakoś nie może dobic do 10 kg ale idzie równo wiec git.
Dobranocki.
Aenye współczuje bólu, nie wiedziałam że po kolejnych porodach bardziej boli, bo mnie juz bardzo bolało
dita fajnie że dostałaś etatpowodzenia życze-buźki.
My na szczepieniach dzis,dwa kłucia,było troszke płaczu.Mała jakoś nie może dobic do 10 kg ale idzie równo wiec git.
Dobranocki.
reklama
Sa_raa to grubsza robota,trzeba pozmiejszac itd,ale zrobie to jak najszybciej. Ostatnio wogole nie mam dostepu do kompa,moj men ciagle siedzi na necie i szuka aut,jedyny czas to pozny wieczor...az mnie cholera bierze ale co zrobic on w ten sposob na chleb zarabia.