reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Kasia no i super Bedziesz miec dwoch rycerzy w domu
kasiu - gratuluję!!!
my się pakujemy, jutro o 10.30 wyjeżdżamy. NIENAWIDZE PAKOWANIA!!!!
Skończyła się moja umowa zlecenie, sprawdziłam się, od poniedziałku pracuje na etat do końca września;-) A moja była dyrektorka nie moze uwierzyć w to że pracuje i wypytuje rózne osoby czy NA PEWNO pracuję. Nie, hehe, siedzę i czekam na ten jej pozal się boże telefon na pół etatu. Niech spier...la la la;-)
Skończyła się moja umowa zlecenie, sprawdziłam się, od poniedziałku pracuje na etat do końca września;-) A moja była dyrektorka nie moze uwierzyć w to że pracuje i wypytuje rózne osoby czy NA PEWNO pracuję. Nie, hehe, siedzę i czekam na ten jej pozal się boże telefon na pół etatu. Niech spier...la la la;-)
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
pozostaje tylko powiedziec "a nie mowilam..."
tlumaczylysmy ci ze dasz rade i dalas
tlumaczylysmy ci ze dasz rade i dalas
WOW super. Naprawde mega gratulacje.Jestem, chłopak podobno ma być :-):-)
Już się boję
Moja NIki miała w zerówce. Cholerstwo raz było raz nie i tylko podawałam wapno;-)dobra, ja stwierdzam, ze u mojego to.. pokrzywka ;-) moglam sie domyslic, hehe
tylko pytanie, SKAD? bo co chwile ma jakis nowy wykwit, co zaraz znika..
jak ktos ma jakis pomysl to dawac.. :-)
SUPER nieistotna dobrze powiedziała "a nie mówiłam" Zdolna dziewczynka tylko czasami marudnakasiu - gratuluję!!!
a ja zaczynam szaleć i juz zaczynam kompletować garderobe dla smerfika
Nieistotna - hihi - rycerze w dwójkę to mi dom rozniosą. Jak mówi moja bratowa - teraz musisz wydobyć z siebie heterę, bo ci ci wszyscy faceci zaraz na głowę wlezą ;-) D. już planuje kolejne bobo, dziewczynkę.. niedoczekanie!!!
Ditka - no super!!! Brawo brawo, zdolniacho! :-):-):-):-) Dyrektorce pewnie z zawiści zielenieje lico, hehe, dobrze jej tak :-):-):-)
Ditka - no super!!! Brawo brawo, zdolniacho! :-):-):-):-) Dyrektorce pewnie z zawiści zielenieje lico, hehe, dobrze jej tak :-):-):-)
reklama