reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej,

Nieistotna super jazda:tak:
Kasia, nie no fajny sen, taki realistyczny:-D
Dita nie dzwoniłam, damy radę, zawsze jakieś winko się znajdzie, hehe:laugh2:
Sa_raa a praca już napisana? i jak masz pytania czy potrzebujesz pomocy, to wal jak w dym:tak: chętnie pomogę:)

A co jest Natalce, to nie wiem:baffled: dzisiaj juz gorączki niet, rzygania niet, ino 3x biegunka, dałam lacidofil i nifuro i już przeszło:dry: ale jest jedna górna, lewa czwórka, dwie 3 dolne idą, i idą, i ida...

A wczoraj bylismy na komunii córki kuzyna i Paweł musiał iść do domu z Natą na 3 godz, bo ona poszla sobie spać, hehe:-)

reklama
kate a może się u Naty nakryło ząbkowanie z jakimś zatruciem małym?
w każdym razie dobrze, że mineło
co do pracy to nawet nie zaczełam i szczerze mówiąc nie wiem jak to napisze...
dzięki z góry za ofertę sesese jak coś mi nie będzie szło napewno dam znać:sorry2:

Sa_raa ja się pytam tylko tak technicznie - przypisy, bibliografię, rozdziały, itp.
mogę pomóc, bo mam to obcykane:-)
bo inaczej to nie za bardzo pomoge:sorry2:

bibliografia, spis tresci:-):zawstydzona/y::hmm:
Ja niedawno zwloklam sie z lozka i zaraz tam wracam, normalnie mam kaszel jakbym astme miala. Pierdziele auta z klima.
dziewczyny nie gniewajta sie na mnie, ze rzadko sie odzywam, sesja mi sie zaczela. Staram sie zawsze przecyztac co u was, ale nie zawsze moge poodpowiadac. Manka wiecznie wisi mi na plecach ( Pawel od Kate moze poswiadczyc, widzial dzis). Teraz ma etap "nie zostawiaj mnie" i nic bez niej nie moge zrobic.
dita, kate jak ja wam zazdroszcze:-). Wykapcie sie tam za mnie i napijcie winiawy!

Ja zaczynam szukac pracy, jeszcze nie wiem co bede robic w tym czasie z Maniana, ale czas o arbait pomyslec:-(.

Nonek u nas to samo z Natą /mama, mama i mama:baffled:/
ja własnie dlatego nie mam klimy, bo zatoki:dry: już to przerabiałam:-p
Ja teraz w sobotę miałam ostatni zjazd, jeszcze tylko 7 czerwca egzamin i luzik:-D
a i 5 czerwca szkolenie na akademii medycznej i wsio w tym roku

Sa_raa:-) a Ty piszesz coś o opiece społecznej?

Ja też spadam:-D
Kissam

Dzien dobry :)

Cosmo zasylamy cieple fluidy, pewnie jest juz po wszystkim i dzidzia jest na swiecie

Trzymam kciuki za wszystkie "edukujace sie" :tak:

Moj caly czas, bez przerwy ma etap tata, tata, tata
nawet na mnie mowi tata, biedne dziecko co ma dwoch ojcow :)

Hehe, Nieistotna dobry motyw :-D

Nonek, Saraa i inne uczące - trzymam kciuki za sesje i pracę.:-)
Cosmo - kciuki porodowe :-)

Ja dziś ostatni dzień w labie - porzadki i zbieranie gratów, i na "zwolnienie" czyli pisać doktorat. :rolleyes:

Wszystkim chorym, szczególnie Nonkowi - zdrówka!!! :happy:

Piotruś chyba w nocy spał, przynajmniej my oboje spaliśmy jak zabici, więc chyba mu przechodzi. Katar tylko został, no i kaszel rano, pewnie ten katar musi odkaszlec i tyle.

My wieczorem do gina, może w końcu bedzie wiadomo czy różowe czy niebieskie ;-)

reklama
hej laski..

nie mam zbyt czasu czytac i pisac.. ogarniam sie jakos, ale na bb troche malo czasu ;-)
ale jestem przerazona.. Fiol zalapal jakas dziwna wysypke od wczoraj - wyskakuja mu w roznych miejscach takie jakby od pokrzywy babelki.. z rumieniem dookola. ale schodza po niedlugim czasie.
wczoraj po kapieli calusienkie nogi mial wysypane, a po pol godzinie juz ich nie bylo widac - zostaje z tego taka jakby gesia skorka - na nogach bezbarwna, na pleckach takie krostki czerwonawe..
nie wiem, mam film, ze to ospa, ale to tak nie wyglada. mam isc z tym do lekarza czy co..? tylko to sie rowna pojsciu z maksem do chorych dzieci..

a w ogole jak nie ospa, to niby od czego ta wysypka? zachodze w glowe i nic nie czaje. nie mial kontaktu z zadnym nowym kosmetykiem, ciuchy prane w tym samym co zwykle, je to, co zwykle.. zachodze w glowe i nie wiem.. przeciez jakby cos gryzlo to nas tez by gryzlo, nie?

dobra, musze konczyc, bo Filip mnie ksiazeczkami atakuje, juz po raz piecdziesiaty piaty dzisiaj, grrr :blink:

ps dzis chyba sama siedze, zobaczymy, jak sie uda :-p

Do góry