reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye - trzymam kciuki, oby tak bezboleśnie do końca :-)

U mnie lubi pić z kubka normalnego i z butelki z gwinta, też pije przez rurkę z kubka.

Zważyłam się i trochę mam doła, w 2 tyg schudłam 3 kg znowu, a już przecież normalnie jem i nie wymiotuję :dry: Razem 7 kg na minusie w tej ciąży :-(

reklama
kasia, pogadaj z lekarzem.. ale ja bym sie nie martwila na razie. maluszek jest jeszcze malutki, zdazysz przytyc ;-)

a ja sie zaraz zbieram do szpitala. mamjuz niezly reise fieber, czy jak to sie mowi.. skurcze co jakis czas, nie mierze, bo za slabe i polowy nie zauwazam pewnie.
ale wody jakies mi sie nagle zrobily dziwne, mam film, ze zielone (nie widzialam, nie wiem, jak te wygladaja - moje sa takie lekko pistacjowe, mam nadzieje, ze to nic nie znaczy)

no nic, trzymajcie mocno kciuki!..

boje sie juz. brrrrrrrrr.... bo jeszcze mojego gina nie ma dzis w ogole w tricity :-( padne chyba!..

Przekazuję sms od aenye:
,,Miski, siedze na ptologii, skurczy zero, rozwarcia zero, kolor wod nieciekawy ale ktg i usg ok. Maly fika przepisowo, tak wiec niedlugo pewnie oxy;) buziaki! Samopoczucie ma dobre jak na cieknacy kran...;)"

aenye
- trzymam mocno kciuki!!!!

no to chyba jednak 10 maj:-p

ja dopiero z pracy i z zakupow wrocilam, teraz w tempie ekspresowym musze sprzatac, bo T z dziewczynami u dziadka, wiec wreszcie mozna dokladnie w miare chate odgruzowac

Aenye trzymaj sie!!! fajnie ze napisalas co i jak ;)

A ja dzis caly dzien w chacie obiad +porzadki bo juz bylo nieciekawie a J z Agatka na spacerku, buuu taka pogoda, no ale tak to jest jak sie na bierząco nie sprzata

Relacji od aenye cd
,,Laski,nuda. 2h pod ktg.. Zaraz dostane oxy, ale to na test, jak młody reaguje na skurcz, bo kuźwa samoistnych skurczy nie mam. Jak zła reakcja (spadnie tentno) to zaraz cc. Ale raczej wsio z Maksiem dobrze wiec troche tu poleże i poczekam na skurcze. Pozdrawiam gorąco"

Patrycja trzymam kciuki!
piekny dzien wybral sobie Maksio na przyjscie na swiat :-)

Kasia nie przejmuj sie narazie - wazne ze dzidzia rosnie, ty jeszcze zdazysz przybrac!!

reklama
Patrycja 3maj sie laska!!! jestesmy z tobą. pewnie urodzisz 10 lub 11maja :-)
buziaki kochana

A my z mężem w koncu zdecydowaliśmy sie na auto oto takie:

peugeot 406
W przyszłym tygodniu mąż jedzie odebrać:tak: jupi!
teraz jeszcze fotelik musze wybrac dla Filipa..

Do góry