reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

o ja tez wlasnie zajrze zobacze czy juz Pati urodziła ale jeszcze sisza...
tez mysle ze bedzie 11maja! :)))
Pati 3maj sie

reklama
nie no pewnie ze 11 maja, chyba do 12 nie dociagnie bez przesady

czyli wyliczenia aenye sie sprawdzily:-D

sms:

,,Mały Maksik urodził się o 15.50, po 50min od podłączenia oxy;) w ciągu 25 min z 4 cm zrobiło się pełne rozwarcie! 5 partych tylko!A od 7 do 14.30 spalam i kimalam na zmiane, dzieki zzo;) Ale i tak bolało w ch...!;) Mały jest głodomorkiem, 3960gr, 60 cm;) I wisi na cycku;) Ma czarne włoski, jest cudny i tłuściutki, choć zupełnie do Filipka niepodobny;) ani do żadnego z nas, hehe;)"

BRAWO AENYE!!!! Strasznie się ciesze, gratulacje i całusy dla Maksia!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Pati dzielna babo GRATULACJE.
Maksik duzy chlopak.

Ja ostatnio nie mam czasu sie po tylku podrapac. JAk nie leasing to reklama jak nie reklama to ubezpieczenia...ciagle cos do zrobienia.
A do tego wkurzylam sie bo kuzwa znow bedziemy sie przeprowadzac bo wlasciciele domu ktory wynajmujemy wracaja wczesniej niz przypuszczali. Fak a dopiero sie rozpakowalismy. Postanowilam ze dosc ... jak najszybciej musimy cos kupic. Tylko z kasa troche przyblokowani jestesmy przez ta firme. Nawet nie wiem skad na wakacje wziac bo na firmowym koncie czeki sie nie poklirowaly...musze nauczyc sie robic wyplay.
DO tego niezbyt sie czuje ...na szczescie od kilku dni u nas plaza wiec samopoczucie ciut lepsze. Opalal sie:)M to jak murzyn wyglada po dzisiejszym dniu w ogrodzie.

Lucky ja tez Cie podziwiam. Sama z trojka..ale napewno jakos sie zgracie tylko potrzeba troszke czasu.

KasiaZ fajnie z tym zlobkiem ... mam nadzieje ze to nie zadna sciema bo wygodnie by bylo tak pod nosem. Ja na Twoim miejscu z lekarzem bym pogadala o tym spadku wagi...to przeciez polmetek.

Czarna 551 trzeba byc dobrej mysli:tak:

Kate teraz rzeczywiscie zlobki sa inne ...sama sie zastanawiam czy nie wyslac Mariki na pol dnia jak sie biznes rozkreci...napewno na dobre jej wyjdzie bo az piszczy do dzieci.

Agaton bo Ty pojawiasz sie i znikasz;-)

Agutka wyzsza adrenalina wskazana od czasu do czasu;-)

reklama
Do góry