reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye rodzi no nie wierze, wkońcu sie zdecydowalas heheh
a tak serio to mocno, mocno trzymam kciuki za to by poszlo wszystko ok, szybko, jak najmniej bezbolesnie i milej atmosferze

Maksiu szykuj sie do drogi :)

reklama
na razie bez zmian, wody dalej sie sacza :-)
wstawilam pranie, zaraz poodkurzam ;-)
przejrze torbe.. i w sumie nie wiem, co mam dalej robic :-D

skurczybykow dalej prawie nie ma, fak

jeee:-D
No to ciekawe, 10 czy 11 maj;-)
Trzymam kciuki za rozwój skurczybyków;-):tak:

nonek - gratulacje!!!:tak: A widzisz, tak się bałaś;-)

No to akcja porod rozpoczeta;-). Patrycja jakby co dawaj znac. Bo ja juz zaczynam miec bole za Ciebie.

Czy Wasze dzieci pija juz z normalnych kubkow? Bo Maniana nie chce mi pic z niczego innego. Ciagle musze ja przebierac.

A tak w ogole u nas dzis LATO!!! Pieknie, slonecznie, goraco. A moje dzieci nie maja nic na glowy, gdzies na strychu zapodzialy sie wszystkie czapki i beretki.

nonek, moj w sloncu bez czapki dyga :sorry2: w ogole nie da sobie nic wlozyc na leb. ewentualnie kaptur.
u nas tez dzis lato, w domu gorac jak nie wiem, mimo okien otwartych caly czas.. i tak cudnie cwierkaja ptaszki, ze szok.

wlasnie skonczylam odkurzac, teraz pakuje Filipa do dziadkow, w sumie bedzie u nich co najwyzej sypial, plan jest taki, ze odkad tylko przyjdziemy ze szpitala z Masa, to Fiolek bedzie z nami cale dnie spedzal, zeby sie nie czul jakis wyobcowany :-)
moze nawet bedzie spal w domu, zobaczymy, jak sie bede czula, i czy bede chciala, zeby moja mama ze mna mieszkala ;-)

wod coraz wiecej, skurcze sie pojawiaja i znikaja, w sumie to ciezko je w ogole zauwazyc. raczej czuje sie po prostu, jakbym miala dostac okres.

i w ogole sie nie denerwuje, nie mam zadnych stresow :szok:

u nas w zasadzie caly tydzien pogoda piekna, wiosenna, caly czas slonko swieci, ale dzis tak naprawde przygrzewa :tak: super ;)

Aenye az mnie ciarki przechodza jak cie czytam, kurcze tak bym chciala juz drugie ale jakos sie boje ;)moze trza wpadke zaliczyc...
W kazdym razie piekny dzis dzien na rodzenie, wiec zycze Ci zeby gladko poszlo!!!

Nonek nie masz jakis chustek, apaszek co by dziewczynom na glowie pozawiazywac??

Agaton wlasnie wszystkie co mam to sa takie sliskie, spadaja z glowy w trybie ekspresowym.
Boze moje dziecko mnie wykonczy tymi wrzaskami.
Aenye trzymam kciuki:-).

reklama
..aenye 3mam kciuki za szybkie i bezbolesne wydostanie sie Maksika:tak::tak:
u mnie też od sączenia wód się zaczeło:-p:-p

Agaton
no a ileż to roboty żeby zaliczyć wpadkę:-D:-D
Nonku u nas jest wszystko dostępne i dajemy z tego co jest pod reką
od butelki do szklanki -młodemu strasznie się podoba picie z gwinta wody:blink:

Do góry