reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sorki, ze tak sie wcinam:sorry2:

Nonek my zaraz spadamy na grilla
juz dzis mnie nie bedzie
ok. 10 jutro wyruszamy do zoo
bedę do ciebie dzwonic co i jak
buzia
Pati dawaj znaki jakies:-)

wsiem zycze miłego weekendu:-D

Ale tu ruch!
Aenye co ty tak cicho? Rodzisz;-)?

Ja po pasmie roznych pechow dowiedzialam sie, ze zdalam cholerne kolo z receptury! Ciesze sie jak glupia. Jeszcze jedno do poprawy i powinnam rok zaliczyc:-):-):-).
Majerana upierdliwosc roku, jak nie ona. Dostaje ibufen bo normalnie palce sobie poodgryza.
Jutro oczywiscie sama. Stary wyjezdza do Lodzi. Tesciowie tez gdzies tam, a ja na dwa domy bede latac.

Agaton nawet nie wiesz ile mnie to kosztuje. Jestem juz taka chuda, ze niedlugo znikne. Wlasnie uzupelniam kalorie piwkiem;-). Ogolnie mam dosc i nie moge sie doczekac dyplomu. Niecierpie sie uczyc:baffled:. Poza tym niestety poza budowa, glonami mam jeszcze inne problemy. Jak powiem haslo brat, to pewnie juz wiesz.

Ano, wiadomo :(

umnie odpukac sie poprawilo w tej kwestii, ale sie nie ciesze tylko pozostaje czujna..
A jesli chodzi o dyplom to juz ostatnia prosta, bedzie git:)
A znowu jesli chodzi o wage to z mila checia oddam troche bo juz nie wiem jak mam sie za siebie brac, najgorzej jest z brzuchem, masakra :(

reklama
hej babki :-D

teraz to chyba sie juz zaczelo ;-) ale zobaczymy.
ogolnie to mi wody powoli wyciekaja ;-)
ale powoli. dopiero jedna podpaska cala mokra.
no i skurcze sie pojawily takie na @ - ale rzadko tez.
wiec bez paniki ;-)
bede informowac na biezaco :-)

wczoraj fajny dzionek spedzilismy, bylismy od samiutkiego rana w Gdyni, dlugi spacerek, plac zabaw, opalanie sie na Skwerku.. fajnie :-D i w kinie bylim z malzem, film Sierociniec - jak kto lubi filmy z dreszczykiem (bo horrorem tego nie nazwe) to do obejrzenia, ale zdecydowanie przereklamowany. i daleeeeeeeeeeeeeko mu do Innych.

no :-) to buziaki :-D

Do góry