reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No ciekawe jak tam nasza mamuska daje rade.
Kinga fajne auto. Choc my jestesmy zwolennikami japonczykow.

od aenye cd:
"ktg git, cc raczej na pewno nie bedzie! odlaczyli oxy, skurcze rzadsze i slabsze niz z kroplowa, ale co chwile dosc mocne. Rozwarcie 2 palce, jak sie akcja ladnie utrzyma przez dluzszy czas i jeszcze troche rozwarcie zwiekszy, bedzie zzo. TRZYMAJCIE KCIUKI!!!"

i 2
" A i jeszcze lekarz dyzurny- nie moj, bo wyjechany-mowi, ze silna i twarda ze mnie baba i ze duzo wytrzymam, TEGO NIE WIEDZIALAM HIHI"

przekazuje teraz bo dopiero wrocilam i byc moze maly jest juz na swiecie :-)

ps jak pisala o wczorajszej wizycie i zamknietej szyjce i te pe to cos czulam ze tez bedzie tak jak u mnie i na drugi dzien porodowka :p

Kurcze, a ja zaraz wyjeżdżam do Zamościa, do zoo (hehe, ale nas zainspirowałyście:-D:-D) i nie będe wiedziała co i jak z Pati...:-(
Trzymam kciuki mocno mocno!!!
Jak nic będzie 11 maj, niedzielny chłopczyk;-):tak:
Trzymaj się aenye - jesteś dzielna!!!:tak::tak:

ja też na szybcika bo na komunie lece
jak ktoś może mi popchnąc smska jak Pati urodzi to bym była wdzięczna
buziasy i miłego dnia

sms z 9.31
,,Jest 4 cm (a o 6, przed zzo, niecałe 3 i szyja twarda), szyjka jak trza, po zzo koniec odczuwalnych skurczy, ale poród postępuje.Teraz coś sie skurcze nasilają, jak się znowu rozhuśta to kolejna dawka cudownego znieczulacza...;)jest lepiej.. Buzka! cc nie będzie jednak, ale jazda, mowie wam... Maly juz byl w kanale buzka, ale sie przefikal jednak uff! Pozdrawiam goraco!"

Kurcze,mam nadzieje że kolejny sms będzie już z radosną nowiną, a tymczasem spadamy do zoo;-)

reklama
Kurde a ja juz myslałam ze po wszytkim.
Włąsnei sie zbieram na komunie chrześnicy i zapewne dopiero poznym wieczorkiem wpadne zobaczyc.:(((((((
Aeyne trzymaj sie a moze juz jestes po:-p

Do góry