reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
saraa, hehe ;-)
nie, ale serio mam cztery typy dat. 5.05.2008, 8.05.2008, 11.05.2008 i 13.05.2008 jakos mi sie tak podoba i tak bym chciala, by cos wyszlo ;-)
i tez ide w kime, bo boje sie nocnych atrakcji, a poza tym rannej pobudki w stylu mojego syna od kilku tygodni
nie, ale serio mam cztery typy dat. 5.05.2008, 8.05.2008, 11.05.2008 i 13.05.2008 jakos mi sie tak podoba i tak bym chciala, by cos wyszlo ;-)
i tez ide w kime, bo boje sie nocnych atrakcji, a poza tym rannej pobudki w stylu mojego syna od kilku tygodni
maja_1980
grudniowa mama '06
musze wykablowac ze na naszej klasie dita juz zdjeciowki wkleila a u nas cisza
Ja nie chcialam byc kablem...ale skoropiszesz to tez sie przyznam ze widzialam;-)
Nieladnie Dita nieladnie...;-)
K
Kinga85
Gość
Dobranoc
zara,zara, moment, spoko, nie mam czasu, rozpakowuję się, dopieszczam mojego kochanego póki co m, sprzątam, rozwożę po rodzinie pierduły-pamiątki itp. a na ns wkleiłam raptem 3 zdjęcia. A tu musze przez fotosik włazic, zmniejszać itp, no wkleje wklejeI relacja tez będzie promys
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Dzien Dobry, ja dopiero wstalam. Dziewczyny tez pospaly sobie odpowiednio. Normalnie szok. Powoli sie u nas wypogadza, moze umieszcze dzis mlodsze w zagrodzie w ogrodzie, ktora wczoraj stary zrobil. Normalnie mam kojec ogrodowy:-).
reklama
hej laseczki
dawno mnie nie bylo.klawiatura kompletnie rozwalona,ale mam juz nowa
nadal jestesmy w polsce,ale straszna ganianina.
u nas jakos leci,mala zdrowa, mloda mala kopie i rosnie,a mama chora. przez ponad tydzien zdychalam od kaszlu, poszlam do lekarza i mam albo alergie na niewiadomo co,bo badan nie zrobia teraz,albo mam astme. biore stertdy wziewne i srednio pomagaja,ale jest ulga. stawiam ze kot jest winowajaca, ale zobaczymy.
napiszcie mi jakis skrucik co sie dzieje u Was bo ciekawa jestem.
buziakuje mocno was wszystkie
dawno mnie nie bylo.klawiatura kompletnie rozwalona,ale mam juz nowa
nadal jestesmy w polsce,ale straszna ganianina.
u nas jakos leci,mala zdrowa, mloda mala kopie i rosnie,a mama chora. przez ponad tydzien zdychalam od kaszlu, poszlam do lekarza i mam albo alergie na niewiadomo co,bo badan nie zrobia teraz,albo mam astme. biore stertdy wziewne i srednio pomagaja,ale jest ulga. stawiam ze kot jest winowajaca, ale zobaczymy.
napiszcie mi jakis skrucik co sie dzieje u Was bo ciekawa jestem.
buziakuje mocno was wszystkie