reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hmm maja musze sprobowac, tylko najpierw ten liker trzeba zakupic:-p

a ja sie w dzien wyspalam z dziewczynami i jakos mi sie spac nie chce

musze wykablowac ze na naszej klasie dita juz zdjeciowki wkleila a u nas cisza:dry:

reklama
saraa, hehe ;-)

nie, ale serio mam cztery typy dat. 5.05.2008, 8.05.2008, 11.05.2008 i 13.05.2008 :-D jakos mi sie tak podoba i tak bym chciala, by cos wyszlo ;-)

i tez ide w kime, bo boje sie nocnych atrakcji, a poza tym rannej pobudki w stylu mojego syna od kilku tygodni :baffled:

no to ja też się przyznam, że widziałam foto Dity:-p

Pati 13.05 fajna data - urodziny mojego T. zresztą:rofl2:

idę już aaa,aaaa jak to moje dziecko kochane mówi
do jutra kobietki

zara,zara, moment, spoko, nie mam czasu, rozpakowuję się, dopieszczam mojego kochanego póki co m, sprzątam, rozwożę po rodzinie pierduły-pamiątki itp. a na ns wkleiłam raptem 3 zdjęcia. A tu musze przez fotosik włazic, zmniejszać itp, no wkleje wkleje:tak:I relacja tez będzie:tak: promys:tak:

Dita dobra dobra nie tłumacz się
czujemy się niedopieszczone i już;-):-p

a tak w ogóle pierwsza??

no heloł gdzie jesteście??
ja jeszcze w piżamie ostatnio to norma u nas:-p

miłego dzionka kobietki

Dzien Dobry, ja dopiero wstalam. Dziewczyny tez pospaly sobie odpowiednio. Normalnie szok. Powoli sie u nas wypogadza, moze umieszcze dzis mlodsze w zagrodzie w ogrodzie, ktora wczoraj stary zrobil. Normalnie mam kojec ogrodowy:-).

reklama
hej laseczki
dawno mnie nie bylo.klawiatura kompletnie rozwalona,ale mam juz nowa
nadal jestesmy w polsce,ale straszna ganianina.

u nas jakos leci,mala zdrowa, mloda mala kopie i rosnie,a mama chora. przez ponad tydzien zdychalam od kaszlu, poszlam do lekarza i mam albo alergie na niewiadomo co,bo badan nie zrobia teraz,albo mam astme. biore stertdy wziewne i srednio pomagaja,ale jest ulga. stawiam ze kot jest winowajaca, ale zobaczymy.

napiszcie mi jakis skrucik co sie dzieje u Was bo ciekawa jestem.
buziakuje mocno was wszystkie

Do góry