reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
bozi maja jakiego mi smaka narobiłaś:sorry2:
jak ja mogę sie do Ciebie teraz dostać??
mmmmmmm......

Mapecior dopiero uspany
w sumie padł Maleńtas jeden jak kawka:-p
Małż mnie zabrał na pyszny obiadek do restauracji
ale pojadłam mniam...tylko nasze kochane dziecko jak zwykle z nudow dawalo popisy:dry:

Agutka co u Was??

no i jestem po badaniu...
więc było tak mówię pani Dr że ogólnie nie jest żle i gorączki nie mam, tylko że coś w gardle mam bo boli....a ona spojrzała w gardło i mówi tak anginę ropną pani ma :crazy:....no i antybiotyk dała, kurcze wcześniej to jakoś inaczej podchodziłam do nich a po ostatnich naszych gadkach to aż mnie trzesie ze muszę brać to dziadostwo:crazy:....
Alicja nadal kaszle... czekam może jutro będzie lepiej ...kurcze boję się zeby się nie zaraziła odemnie

maja a o wódce z pieprzem będę pamiętać i skoro mówisz że pomaga to następnym razem jak tylko coś mnie zaboli gardło to łyknę parę kielonków , bo teraz to już chyba za późno:sorry2:

lucky ja też cię podziwiam, ale tak jak mówiłaś dobrze że w rodzince masz wsparcie... pytałam kilka postów wcześniej jak rycerze zareagowali na Matylkę... i chyba nie było odpowiedzi więc pytam ponownie co i jak???

nonku no to zbieraj się zbieraj do nauki bo powtórki są beeeee:dry:
dobrze że chociaż u Julki to tylko zatrucie:happy: a nie znowu jakiś wirus

Dita a z relacji Greckich to tylko tyle że ci się podoba i ze kochasz greków:angry:.... a jakieś szczegóły:happy:

dita do uslug, mam nadzieje ze jeszcze zawitasz...
kurde z tym spoznieniem slabo, szkoda ze nie moglas posiedziec u nas
co do ouzo to ja mam odruch wymiotny na sam zapach z greckich wynalazkow to ja tylko retsine moge pic :tak:

u mnie dzisiaj pycha grill, zeberka, karkowki i do tego sos barbecue ktory jeszcze sie uchowal z zapasow jakie przywiozl szymon z us pychaaaa
no i domowe wino babcine ktorego wypilam chyba z flaszke :-p

bsz biedne chorowitki naszezdrowiejcie!!!

atol ja gastrolit kiedys kupilam na mega kacora i nam sie uchowal;-). Na szczescie Julka nalykala sie jeszcze przedpoludniem wegla, ja napoilam ja "bakteriami" z saszetki i na tym sie skonczylo. Ale za to puszcza takie skunksy, ze w aucie musielismy wszystkie okna otwierac. Taka mala a takie fuj.
Dita niecierpie uzo. Wole stokroc metaxe. :-):-):-)

Ja dzis bezalkoholowo, tak dla odmiany;-).
Agutka ona kocha grekow....ale za to jak oni ja kochali! Tam na blondynke reaguja jak wyjace wilki. ;-)
A Ty kup sobie azulan i plucz. Ja mialam kiedys taka angine, ze szczekoscisku dostalam. Azulan mi pomogl.

Agutka na wode z pieprzem nigdy nie jest za pozno i zaraz Ci wypali ta rope z gardla...no chyba ze antybiotyk juz wzielas.

Sara jeszcze jakis samolot dzis zlapiesz hehe wiec wpadaj na murzynka zanium sami zjemy.

reklama
Z ta roznica, ze metaxa to burbon lub cos co kolo tego lezy i nie ma grama anyzu.

Do góry