reklama
bozi maja jakiego mi smaka narobiłaś
jak ja mogę sie do Ciebie teraz dostać??
mmmmmmm......
Mapecior dopiero uspany
w sumie padł Maleńtas jeden jak kawka
Małż mnie zabrał na pyszny obiadek do restauracji
ale pojadłam mniam...tylko nasze kochane dziecko jak zwykle z nudow dawalo popisy
Agutka co u Was??
jak ja mogę sie do Ciebie teraz dostać??
mmmmmmm......
Mapecior dopiero uspany
w sumie padł Maleńtas jeden jak kawka
Małż mnie zabrał na pyszny obiadek do restauracji
ale pojadłam mniam...tylko nasze kochane dziecko jak zwykle z nudow dawalo popisy
Agutka co u Was??
no i jestem po badaniu...
więc było tak mówię pani Dr że ogólnie nie jest żle i gorączki nie mam, tylko że coś w gardle mam bo boli....a ona spojrzała w gardło i mówi tak anginę ropną pani ma ....no i antybiotyk dała, kurcze wcześniej to jakoś inaczej podchodziłam do nich a po ostatnich naszych gadkach to aż mnie trzesie ze muszę brać to dziadostwo....
Alicja nadal kaszle... czekam może jutro będzie lepiej ...kurcze boję się zeby się nie zaraziła odemnie
maja a o wódce z pieprzem będę pamiętać i skoro mówisz że pomaga to następnym razem jak tylko coś mnie zaboli gardło to łyknę parę kielonków , bo teraz to już chyba za późno
lucky ja też cię podziwiam, ale tak jak mówiłaś dobrze że w rodzince masz wsparcie... pytałam kilka postów wcześniej jak rycerze zareagowali na Matylkę... i chyba nie było odpowiedzi więc pytam ponownie co i jak???
nonku no to zbieraj się zbieraj do nauki bo powtórki są beeeee
dobrze że chociaż u Julki to tylko zatrucie a nie znowu jakiś wirus
Dita a z relacji Greckich to tylko tyle że ci się podoba i ze kochasz greków.... a jakieś szczegóły
więc było tak mówię pani Dr że ogólnie nie jest żle i gorączki nie mam, tylko że coś w gardle mam bo boli....a ona spojrzała w gardło i mówi tak anginę ropną pani ma ....no i antybiotyk dała, kurcze wcześniej to jakoś inaczej podchodziłam do nich a po ostatnich naszych gadkach to aż mnie trzesie ze muszę brać to dziadostwo....
Alicja nadal kaszle... czekam może jutro będzie lepiej ...kurcze boję się zeby się nie zaraziła odemnie
maja a o wódce z pieprzem będę pamiętać i skoro mówisz że pomaga to następnym razem jak tylko coś mnie zaboli gardło to łyknę parę kielonków , bo teraz to już chyba za późno
lucky ja też cię podziwiam, ale tak jak mówiłaś dobrze że w rodzince masz wsparcie... pytałam kilka postów wcześniej jak rycerze zareagowali na Matylkę... i chyba nie było odpowiedzi więc pytam ponownie co i jak???
nonku no to zbieraj się zbieraj do nauki bo powtórki są beeeee
dobrze że chociaż u Julki to tylko zatrucie a nie znowu jakiś wirus
Dita a z relacji Greckich to tylko tyle że ci się podoba i ze kochasz greków.... a jakieś szczegóły
sugarspunsister
matka polka superstar
dita do uslug, mam nadzieje ze jeszcze zawitasz...
kurde z tym spoznieniem slabo, szkoda ze nie moglas posiedziec u nas
co do ouzo to ja mam odruch wymiotny na sam zapach z greckich wynalazkow to ja tylko retsine moge pic
u mnie dzisiaj pycha grill, zeberka, karkowki i do tego sos barbecue ktory jeszcze sie uchowal z zapasow jakie przywiozl szymon z us pychaaaa
no i domowe wino babcine ktorego wypilam chyba z flaszke
bsz biedne chorowitki naszezdrowiejcie!!!
kurde z tym spoznieniem slabo, szkoda ze nie moglas posiedziec u nas
co do ouzo to ja mam odruch wymiotny na sam zapach z greckich wynalazkow to ja tylko retsine moge pic
u mnie dzisiaj pycha grill, zeberka, karkowki i do tego sos barbecue ktory jeszcze sie uchowal z zapasow jakie przywiozl szymon z us pychaaaa
no i domowe wino babcine ktorego wypilam chyba z flaszke
bsz biedne chorowitki naszezdrowiejcie!!!
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
atol ja gastrolit kiedys kupilam na mega kacora i nam sie uchowal;-). Na szczescie Julka nalykala sie jeszcze przedpoludniem wegla, ja napoilam ja "bakteriami" z saszetki i na tym sie skonczylo. Ale za to puszcza takie skunksy, ze w aucie musielismy wszystkie okna otwierac. Taka mala a takie fuj.
Dita niecierpie uzo. Wole stokroc metaxe. :-):-):-)
Ja dzis bezalkoholowo, tak dla odmiany;-).
Agutka ona kocha grekow....ale za to jak oni ja kochali! Tam na blondynke reaguja jak wyjace wilki. ;-)
A Ty kup sobie azulan i plucz. Ja mialam kiedys taka angine, ze szczekoscisku dostalam. Azulan mi pomogl.
Dita niecierpie uzo. Wole stokroc metaxe. :-):-):-)
Ja dzis bezalkoholowo, tak dla odmiany;-).
Agutka ona kocha grekow....ale za to jak oni ja kochali! Tam na blondynke reaguja jak wyjace wilki. ;-)
A Ty kup sobie azulan i plucz. Ja mialam kiedys taka angine, ze szczekoscisku dostalam. Azulan mi pomogl.
sugarspunsister
matka polka superstar
metaxa, ouzo , jakikolwiek anyzek = odruch wymiotny
reklama