reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

doczytałam,hehe
aenye, sugar, kate - baaardzo śmieszne z tym cmoktaniem/zamykaniem:cool2:
Ale na serio to koleżanka miała, częstowała, to faktycznie pomaga - po prostu przy przełykaniu wyrównuje sie ciśnienie odpowiedzialne za niemiłe zatykanie uszu.
Generalnie to lot bardzo mi się podobał gdyby nie świadomość że lece rzęchem centralem, hehe i w razie ,,drobnej usterki" kompletnie nie ma gdzie wysiąść;-)
Doczyszczam chatę po tygodniowym nieczyszczeniu - choć powiem że A spisał się na medal, dał radę, naprawdę jestem pełna podziwu.
A jaki stęskniony, hehe, normalnie dawno nie miałam tak kochanego męża. Ciekawe na jak długo :cool2:
Nati co chwila podchodzi do mnie, popisuje się czymś, przynosi swoje rysunki, zabawki, czeka na pochwały,zaczepia kurcze, też widać że się cieszy.:tak::tak:Ala cały dzień mi laurki maluje:tak: Fajnie być w domu:tak:

reklama
Lucky kochana najdzielniejsza z dzielnych - 3maj się mocno ! Jestem z Tobą całym serduchem. :happy:

Chorowitkom życzę dużo zdrówka ! :tak:
Patrycja udanej zabawy ! :-)

Ditka :-) dzieki za pomoc !;-)
oczywiście w drodze powrotnej zgubiłam się dwa razy , ale już nie dzwoniłam , bo była 4rano :dry: uczynny pan , którego pytałam o drogę powiedział, ze nie potrafi mi wytłumaczyć jak dostać się do trasy na warszawę, ale u siebie w domu na górze ma wolny pokój i chętnie mnie ugości :dry::sorry2::-D ( nie skorzystałam ;-) )

Ja dziś czuję się jak zwłoki - pozbawiona ciśnienia opijam się kolejną kawą - dziecko przeciwne - szaleje od rana - kolejny raz stwierdził, ze nie musi spać w ciągu dnia :baffled:

anitko, a gdzie ty wybywalas, bo cos nie zarejestrowalam? ;-) fajny ten uczynny pan swoja droga, hehe ;-)

rany, moje dziecie ma znowu goraczke i jeczoli strasznie. dzizas :crazy: po spaniu mu sie zrobilo gorzej, grr.

a robiłam niespodziankę znajomemu , który mieszka całkiem niedaleko Edytki naszej :tak:

tulę wszystkie chorutki :-(

Heja
Dita widzisz jak to dobrze odpoczac od codziennosci? Ach jak ja ci zazdroszcze.
Lucky Ty to jestes matka polka superstar.
Anita kupe lat!
Agutka zapalenia gardla, angina ropna... trzymaj sie dzielnie i dawaj znac co i jak powiedzieli na pogotowiu. Na plukanie gardla polecam azulan. Niesmaczne to to, ale przy wszelkich zapaleniach gardla pomocne jak cholera. Czasem woda z sola pomaga tez.
Aenye jak mlody?

U nas Julce juz powoli przechodzi. To zatrucie jednak, na szczescie. Dzis zjadla tylko teraz pol jablka, duzo zaczela pic i juz lepiej wyglada. Dam jej jakas mala kanapke na kolacje. Powoli odzyskuje apetyt.
Jeszcze raz dziekujemy za zyczenia:-).
We Wroclawiu dzis calkiem ladna pogoda byla. Tylko wialo. Czulam sie jak nad morzem. Zimny wiatr i slonce. A teraz wlasnie nachodza na nas wielkie granatowe chmurzyska i zaczyna blyskac. Ja oczywiscie sama. Az zaczynam sie bac, bo zapowiada sie mega burza.

Jezu musze sie zebrac w sobie, bo mnie czekaja kola zaliczeniowe w przyszlym tygodniu. A uczyc mi sie nie chce jak cholera. Musze sie zmobilizowac, a trudno.
Maja daj kawalek murzynka:-)

hej hej

nonek sorki ze cie nie poratowalm rada, ale dopiero teraz doczytalam

gastrolit i orsalit to to samo, z tymze gastrolit na rp i ze znizka, przy rzyganku jak najbardziej wciskac ile sie da, of kors o ile dziecko bedzie chcialo, bo moja nic nie chciala:baffled:

dita witaj babo:-)

ano widzisz i nie zgubilas sie na nasyzm rozrastajacym sie lotnisku

a nam wybudowali nowa droge laczaca ursynow z okeciem i na lotnisko samochodem od nas bez korkow jedzie sie jakies 4 minuty:blink:, takze wiec nastepnym razem zapraszam do mnie:-D

lece pomoc T, bo kapie male a ja siedze tu i czytam:-p

hejoł!
my po grillu a bardziej ja po grilu bo mąż jeszcze baluje a ja z małym wróciłam do domu. zasnął mi w drodze powrotnej zmordowany bidulek.
wypiłam 4piwa ale jeszcze mi malo wiec jeszcze jedno sobie wypije w samotnosci a co tam!

reklama
Do góry