reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Wszystkiego najlepszego z okazji 5 urodzin dla Julci!:-)
widzisz noneczku jak ten czas ucieka... :)

A ja własnie się kłade spać. 1maja minął nam miło i spokojnie.
jutro grillujemy!
pozdrawiam! ;-)

reklama
Jest godzina jaka jest. Julka jeszcze 5 min temu siedziala nad ubikacja. Bidulka sie meczy. Nie wiem co jest. Obawiam sie, ze to nie zatrucie tylko jakis wirus, siet. Ale moze sie myle.
Czeka nas nocka z glowy. Zaje biscie.

nonek, lacze sie z toba w bolu :-( moj maly ma dzis od rana goraczke, niecale 38 bylo jak mierzylam moim zanizajacym termometrem, ale strasznie plakal jakby z bolu, wiec dalam mu czopa.. teraz lepiej, zjadl kaszke na sniadanko, troche banana i teraz cornfleksy ze mna je.. ale po troszku, bez obaw.

ogolnie nocka spokojniutko, nie sadzilam, ze cos bedzie nie tak, bo tylko raz sie obudzil (o standardowej 'mlekowej' porze, ale dostal mocnej herbatki z cukrem, zeby nie podrazniac zoladka i spal do 7). ale rano juz masakra, plakal okropnie. zrobil tez mega wielka i zolta kupe, jak niemowle.. no ale w sumie wczoraj tez nie kupkal, nie jadl prawie..

no nie wiem, mam nadzieje, ze to jeszcze od zatrucia, ale ta goraczka mnie martwi :-( bidulek, jak nie urok to sraczka, fak fak fak!!!

a jeszcze do tego ja ledwo chodze :dry: wczoraj sie przemaszerowalam chyba, mam co chwile skurcze w pachwinach (miesni, zajebiscie bola) i boli mnie na dole wszystko od tego rozchodzenia i napierania :-(

hej hej, tu kretynka:rofl2:
bsz bsz,jak ja się za wami stęskniłam
Wróciłam wczoraj o 1 w nocy, padam z deczka na pysk, jestem opalona, szczęśliwa, było super super, mimo,że pogoda przez pierwsze 3 dni była po prostu straszna - wiem,że u was było słonko, ciepełko, na Krecie 17 stopni, wiało strasznie, w swetrach i kurtkach jak głupki chodziliśmy, na szczęści przez ostatnie 3 dni było 27 stopni, słonko grzało jak głupie, leżakowałam sobie z drinkiem z palemką, smarowałam się kremem z filtrem 30 a i tak się spaliłam, hehe;-)
Kreta jest cudna, bardzo mi ise podobało. Wyjątek to wylot w tamtą stronę (sugar - wielkie dzięki za możliwość przekimania. Pozdr dla Szymona!!!:tak:),bo był opóźniony o 5 godzin (!!!) - ,,usterka techniczna samolotu". Ludzie koczowali z dziećmi na terminalu, no porażka.
zakochałam się w Grecji, w Grekach, ich uprzejmości i kulturze, zresztą naprawdę było cudnie.
Strrrasznie się stęskniłam za moimi gloniskami, boże, jak Natalka urosła, normalnie jestem w szoku,hehe. A jej reakcja? Nie chciała do mnie na ręce! Nie złaziła z Andrzeja, obrażoną udawała, dopiero po 10 minutach namawiania w końcu przyszła i sie przytuliła. Kurcze...
Ala chora, kaszle strasznie, brrr:dry:
Teraz spróbuję nadrobić zaległości, nie prosze o skrót,hehe, bo podobno ja w tym debest:cool2:, ale po pierwsze jak weszłam do was to spojrzałam czy aenye urodziła;-). Po drugie stówa dla Julki,po trzecie jak pozgrywam zdjecia to kilka wstawię, lecę, narazie, pa.
lovju all

Dita łelkam dawaj foto

Pati, nonek buziasy wielkie dla Bąbli
choroby sio sio!!!!

my jeszcze w piżamach:rofl2:

miłego dnia!

HEJ DITAAAAAAA!!! :-D my tez tesknilysmy :tak: :-)

laski, moj maly sie mocno poci.. nie wiem, o co kaman, bo goraczki jakby niet, bo po czopie przeszlo, gania wesoly po domu, ma apetycik.. ale mokry caly, mimo, ze dosc cienko ubrany, krotki bodziak i cienka bluzka na to, a my mamy okna pootwierane.. nie wiem, co robic..?
to moze byc od zatrucia?
czy rozebrac, a okna pozamykac?

nic nie wiem :-(

Dita WITAJ PODROZNICZKO!!!!!!
Foty foty foty plis!

My walczylismy z porcelanowym uchem praktycznie do teraz, z malymi przerwami na sen. Jula sinozielona. Macieja podejrzewa wczorajszy tort, ale nikomu nic wiecej nie jest, a tort byl swiezy. Bidulka tak sie meczy. W zyciu nie wymiotowala, to dla niej nowe doswiadczenie.
Ja chodze na rzesach, jestem nieprzytomna. Jeszcze Majeranka w nocy odstawila koncert. Skonczylo sie na tym, ze po jednej str lozka spalam ja z Julka, a stary po drugiej str z Manka.
Ja tylko sie modle zeby to nie byl jakis rotawirus tylko zwykle zatrucie.
Dziewczyny, a w szczegolnosci atol, co ja moge jej zapodac? Nifuroksazyd pol tabletki moge? Dalam jej na razie saszetke bakterii jak przy antybiotyku. Mam jeszcze w domu gastrolit, nie wiem czy kilka lykow jej dac. Bo strasznie odwodniona jest. Po kazdym piciu natychmiast zwraca.

nonek orsalit co 10 minut łyżeczke
nifuroksazyd jak nie zwymiotuje to daj
u nas się antybiotykiem skończyło
mi się wydaje, że zatrucie już by przeszło bo to raczej kończy się z momentem zwymiotowania rzeczy niestrawnej a jak wymiotuje od nocy to już by to dawno zwróciła. Ja bym poszła do lekarza bo mi to na jelitówke wygląda

boże ja Wam bardzo współczuje
mi już się załączył film jak to było jak Olin chorował
aaaa jak sprzątasz jakieś wymiociny po niej to odkarzaj ręce chciaż wodą utlenioną jak masz bo jak to główno Ciebie złapie to współczuje.
moja mama chorowała ponad tydzień!!!

reklama
pingwinku wszystkiegp najlepszego Mamusiu
z okazji urodzinek
żeby ciąża mineła szybciutko i w zdrowiu
żeby dzieci przynosiły Ci codziennie dużo szczęścia
i spełnienia marzeń BEJBE

Do góry