reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

atol :-D
dwie demolki w domu - też bym chyba jeszcze z tym zestawieniem łóżek poczekała:sorry2:

Patrycja spokojną głowę przed świetami i porodem będziesz miała chociaż

Mapecior od 20 minut śpi i ja się zaraz kładę bo padam jakoś dzisiaj

reklama
Atol tylko spokój, cierpliwość i czasami olanie sprawy może pomóc:happy:

teorie znam, ale w praktyce gorzej mi to wychodzi

jak Hanka ma czasami takie dni ze wszystko robi na zlosc, normalnie wszystko

a dodatkowo jeszcze oszukuje

np ma isc spac, a sciemnia ze chce siku, wiec musi wstac, potem okazuje sie ze jednak nie chce

albo ma sie kapac i nagle w ryk bo boli ja noga i nie moze w ogole isc do kapieli, tylko natychmiast spac, a jak pojdzie spac, to potem wylazi 1000 razy, bo juz ja nic nie boli:dry:

przykladow tysiace

Sugar:-D

Atol pamiętam przy Asi, jak 100 razy wstawał, bo siku, bo jeść, bo noga, bo...
początki były ciężkie:baffled:
potem olałam i proszę głodna - lodówka jest tam /podstawiony był stołeczek/
siku - ubikacja tam /stałeczk rulez/, noga boli - pokaż, po zrobieniu opatrunku, dlaej boli? to ubieraj się, pojedziemy do szpitala /bo precież nie wiem, co tam może być/
parę razy zobaczyła, że mnie nie wkurza, nie krzyczę, nie denerwuję się /chociaż wewnątrz się gotowałam/ i nic nie zadziałała swoim zachowanie, to dała spokój...
jak tu był już luz, to zaczęła ze złości /jak coś zabroniłam/ mówić, że mnie nienawidzi, nie kocha, itp.... minęlo w wieku lat ok. 4:sorry2:

Sugar:-D:-D ale ja podobnie jak Atol nie chce o tym nawet myslec.

Atol juz sama nie wiem czy pisalam zcy nie taka zakrecona jestem. W sumie to dlaej to samo czym do tej pory zajmowal sie M czyli budowlanka tylko w postaci spolki a nie jednoosobowej firmy bo planujemy troszke rozszerzyc dzialalnosc. Do tego ja pod to podciagne taksoweczke:-)
A dzis w salonie samochodowym chyba na jakiegos rasiste trafilismy :wściekła/y:bo powiedzial ze zeby wziac samochod w leasing trzeba miec brytyjki paszport. Chyba oskarze go o rasizm a tu kary pokazne.

witam wieczorowo!
Mój Filol już spi od 20 jakos.
też mam duzo ubranek Filipka, mowie oczywiscie o tych z których juz wyrósł. Mam koleżanke która ma mlodszego synka wiec jej daje (do zwrotu).
Tak sobie mysle ze jutro musze u Filipa zrobic przemeblowanie bo mnie wkurza ten bajzel! mało jakos miejsca jest, tyle ma tych zabawek! szok. moze jutro cos wymysle i udami sie tak pozmieniac aby bylo nieco luźniej :tak:

Maj zbliza sie wielkimi krokami co mnie cieszy bo w koncu sie dowiem co z tą praca w bi-es :happy:

reklama
Do góry