reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

U nas tez grill juz wystawiony...mysle ze w przyszly weekendzik poimprezujemy jesli pogoda pozwoli.

Kupilam bilet i bede w PL 6.06 do 30.06:):):)

reklama
maja, o, fajnie :-) to to moje zamowienie moze byc na czerwiec, akurat bedzie wiecej kasy ;-) :-p

lucky, cudny pampuszek :-) a taka miala byc malutka ;-) hehe, wspaniale, ze duza i zdrowa!!!
wklej wiecej :tak:

sugar
, ale sie relaksujesz, hehe..ja nie lubie takich upiekszajacych zabiegow ;-) ble. straaaaaasznie sie nudze, jestem mega niecierpliwa i nie umiem niemalze bez ruchu lezec w gabinecie kosmetycznym. fuj ;-) ale czasem trzeba, brrr

kasia
- no trudno :-) moze na podwojna randke sie umowimy, jak juz urodze, hehe ;-)
ale zapomnialam w sumie, ze juz zaraz majowy weekend i moj men bedzie mial wolne! razem do zoo skoczymy po prostu :-D glupol ze mnie ;-)

my zaraz wlaczamy 'nadchodzi polly' na n'ce i pozeramy zureczek z ziemniaczkami i cebulka (hehe, juz drugi zrobilam :-D bo za duzo zakwasu kupilam i mi zostal)
ale pachhhhhhhhnie!!

ps dzieki Bogu za ta cudna pogode, co mamy :-D

Mapecior śpi
ja wreszcie dobejrzałam kod da vinci
morze też odchaczone (tylko zapomniałam aparatu i zdjęcie telefonem musiałam cykać:dry:a było co bo Mapecior szalał na widok chmary mew, łabędzi i innych ptaszysk co się zebrały w jednym miejscu czekając na chleb od turystów)
jutro przyjeżdża brat T.
nie mogę się doczekać środy kiedy juz do domku pojedziemy

misiaki, musze sie z wami podzielic moim znaleziskiem allegrowym ;-) normalnie nie wiedzialam, ze mozna zamawiac tam zdjecia! w sensie wywolywac ;-) i w jakich smiesznych cenach :szok: ja zawsze wiecej place :szok: no rewela, od dzis zamawiam zdjecia przez allegro ;-)

kocham allegro, hehe

chyba mi jeblo w leb, ide spac :rofl2:

kur...... mam takie napady kaszlu, że spać nie mogę!!!!!!!!!!:wściekła/y::angry::crazy:
nosz fak fak fak!!!!!!!!!!!!
do tego jak chyrlam to Mały się buzi:wściekła/y::angry::crazy:
właśnie Tomka do apteki wysłałam bo nie wyrabiam:dry:

o jej dzień dobry
gdzie się szyscy podziali??

ja dziękuję twórcy Thiocodin - u za przespaną noc;-)
dzisiaj wszędzie ma być piękna pogoda
myślicie, że to już tak na stałe?

miłego dnia życzymy:-D

Hehe, Saraa, piona. Ja niedawno przechodzilam. Jeszcze od kaszlu rzyg w gratisie, rewela, i zero leków bo ciąża...

Chwilowo nie śpię trzy dni bo mnie swędzi skóra, dostaję powoli szału. Idę dziś do lekarza po leki bo zwariuję :wściekła/y:

Bylam troche na dworzu, bo mniej swędzi na powietrzu, kondycję mam świetną. 50 m i muszę siadać bo mdleję. Normalnie starowinka ze mnie ;-)
U nas pogoda rewela - w krótkim rękawku z potworem, w sam raz sandałki się przydają :-) Gorzej że pozbywa się mocno czapek bo mu gorąco... na szczęście ma włosy więc nie padnie na udar. No i po 15 min się przewietrza i daje wcisnąć spowrotem czapkę na glowę na kolejne 10 minut :-D

ejo

z czapkami u nas to samo

na gwalt musze Hnce sandaly kupowac:szok:

bylam dzis z Helena u ortopedy, no i musi chodzic w butach z usztywniana pieta, bo ma troche kowbojskie nogi iwg niego takie buty beda te nogi prostowac

w sumie ok, bo mam takie sandalki dla niej, ale co z crocksami buuuu

reklama
anita czemu na chwilunie?
pisz co u Was??

atol - pochodzi w usztywnianych buciorkach częściej a na specialne okazje mozesz jej zakładać te drugie:tak:

u nas z czapką to samo i dlatego mam wiązane:sorry2:

Do góry