reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a ku ku

my walczymy teraz zeby Hania spala w swoim lozku, bo co noc do nas przychodzi:baffled:

juz druga noc spi cala noc u siebie, z przerwa obowiazkowa na ryki i wrzaski ze chce do duzego lozka:sorry2:

no nic twardym trzeba byc

Helena spi jeszcze w szczebelkowym lozku, to i nie marudzi:-p

u nas cale noce przespane generalnie, na to nie moge narzekac

dzis dziewczyny maja dzien z tata, pojechali w miasto:-)

ja z kolei ide na popoludnie do pracy, a zaraz wychodze zakupy i takei tam

milego dnia zycze

reklama
matko, a ja sie musze w dupe kopnac, normalnie odkad wstalam zamulam na kanapie, dziecko skacze wokol mnie, chce sprzatnac chate, poprac, poukladac kosmetyki na dzieciecej komodzie, moze torbe do szpitala spakowac.. a tu nic, normalnie nul energii..

kopa w dupe pliz!!!

hej!
my dziś spalismy do 9:-) dobrze mam z tym moim synem hehe. Noce całe przespane po prostu miodzio;-)
Ciesze sie też bo Filip juz od miesiąca bez smoczka całkowicie!! odzwyczailismy Go:tak: supcio!
Wrócilismy własnie z miasta, ja zaliczyłam po drodze fryzjera.
Teraz ide połozyc Filola spac bo marudzi mi tu a ja zaraz wróce z kawą!:-)

lucky masz sliczną córeczkę!:tak:

lucky, a co w koncu kupujesz za wozio?

Dokładnie ten: GRACO QUATTRO DUO NOWOSC 08 FOLIA GWAR PL WYS 0zl (351511833) - Aukcje internetowe Allegro
kolor gianni - niebieski
Na pół roku zakładam na bank sie przyda, a potem taki: pewnie: HIT -QUATTRO SPORT GRACO +FOLIA+OKRYCIE+PARASOL (352678381) - Aukcje internetowe Allegro
Ale z tym drugim jeszcze zobaczymy;-):-)

lucky poszlo ;-)

Wielki buziak:-), dzięki:happy:

7.jpg

LUCKY spuznione ale od serca życze Ci
Z okazji narodzin Waszej córeczki, która swoim przyjściem na świat uradowała tak wiele osób, życzymy Wam, aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była dla Was zródłem nieustającej radości:tak::tak::tak:

Asiu dziękuję bardzo:happy:

Lucky jaka Twoja Kruszynka jest piekna!!!!!!!!!!!!!

Po tatusiu, po tatusiu;-):-D

właśnie lucky co kupujesz? tego graco co ma Sugar?

No jak wyżej napisałam. Ten o którym Ci mówiłam:-)

Miłego dnia.

reklama
Do góry