reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Czesc dziewczyny.
U nas jak zawsze brak czasu i innych rzeczy.
Atol nawet nie wiesz jak cie rozumiem. Julka dala nam niezle popalic w tym wieku. Nieraz to wspominalam. Niestety to jeszcze troche. Kazdy wiek rzadzi sie swoimi prawami. A Julka kazdy z buntow przechodzi na 150 %.
Ja wlasnie skonczylam segrekacje rzeczy po dziewczynkach. Porozparcelowywalam co komu oddac, co dac itp. Mam dosc. Wreszcie rozpakowalam karton rzeczy od Kate. Jeszcze raz wielkie dzieki.
Lucky podziwiam Cie. I jeszcze raz gratuluje malej perelki. Sliczne zdjecie!

7.jpg

LUCKY spuznione ale od serca życze Ci
Z okazji narodzin Waszej córeczki, która swoim przyjściem na świat uradowała tak wiele osób, życzymy Wam, aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była dla Was zródłem nieustającej radości:tak::tak::tak:

A tak wogole to witam nie moglam do was pisac bo komp mi sie spieprzyl a pozniej ta pieprzona jazda ,mam dosc wczoraj oblalam egzamin wewnetrzny i nie wydal mi papierów ,ale jestem wkur.......:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:.
Normalnie to moj byl blad kurcze ,jutro mam powtorke :-:)-(.Ajjjjjjjjjj ciezko .
Wpadne pozniej na kawke.

Elou:-)
Lucky jaka Twoja Kruszynka jest piekna!!!!!!!!!!!!!
Anitko witaj;-)
Atol jak czytam co przechodzisz to zaczynam sie bac:baffled:

Wczoraj mielismy awarie laptopa, tzn Daniel nie wylaczyl go jak szedl spac a rano wyswietlil sie komunikat ze komputer jest w uzyciu i jest zablokowany:baffled::nerd:

i bylam bez kompa caly dzien:wściekła/y:

i bylam w przedszkolu zapisac Brunia, jestesmy na liscie ale musze podac konkretnie w ktore dni chce, a teo nie wiem bo jeszcze nie pracuje:dry:
i dzis ide w koncu zaniesc forumlarz o chrzcie do kosciola[zanosze go od lutego] brrr

Brunio mial w nocy goraczke bidulek, ale rano sie obudzil i krzyczac 'ba bo bo ba' pobiegl do salonu i przybiegl spowrotem z pilotem; strasznie sie rozryczal jak jako niedobra matka najpierw zmienilam mu pampersa i przebralam z pizamy:dry:
teraz szczesliwy siedzi na swoim samochodzie i oglada tv ja pije kawe i czekam az dziecie bedzie gotowe na sniadanko:blink:

Milego dnia zycze

hej babki

moj syn jest cudoowny :-D z jedna minipobudeczka na szukanie smoka spal cala noc w swoim lozeczku, do 7.30 :-D potem wypil mlesia i ze mna zamulal do 8 (co mnie strasznie wk... rano, ostatnio, bo on sie tak wije, wpycha mi glowe w moja twarz, co chwile mam z banki w nos, usta, oczy, jego wlosy w nosie, do tego mnie strasznie kopie, ale co poczac :-D jak sie samemu wstac nie chce, hehe)

wlasnie chodzi i szuka smoczka, hehe, rzucil nim we mnie rano i teraz go szuka w sypialni, chociaz ja juz dawno go schowalam, hehe ;-) glupolek malutki. generalnie nie pozwalam mu w dzien cysiac juz, bo mnie wnerwia, ilez moze dziecko ze smokiem w paszczy dygac, no sorry..

lucky, a co w koncu kupujesz za wozio?

mnie juz geriatria dopada, pachwiny strzelaja bolem co chwile (chyba skurcze miesni), plecy bola okrutnie, zebra tez od pana kopalinskiego.. ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ale dlugi weekend ma byc chilloutowy, bez dwoch zdan!

dobra, ide czytac dalej..

reklama
a my pospaliśmy do 9 z minutami dzisiaj:sorry2:
lubie tak pokimać dłużej
Mapecior najedzony wykupany czeka na przebranie z piżamek
ja też jeszcze w piżamie zamulam
coś bym zjadła ale to do sklepu trzeba a jeszcze mi się nie chce

właśnie lucky co kupujesz? tego graco co ma Sugar?

Do góry