reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

halo melduję się po powrocie ze szpitala, operacja się udała mam tylko 20 szwów :-p jak znajdę czas to będę nadrabiać a teraz wale w kimono bo za cholere nie potrafiłam się wyspać w szpitalu :dry:

reklama
ja sie tylko chcialam pochwalic - hehe, kasu - ze ZNALAZLAM TE JEBANA KARTKE!!! :-D
normalnie jaki szok, szlam juz po prezent Dawida, ktory schowalam w szafce u mlodego, i mowie - chooj, jeszcze raz sprawdze tam, gdzie wydawalo mi sie, ze schowalam. przejrzalam zatem wszystkie szafki, nawet pod dywanem patrzylam, odsunelam polki itp - nie ma. i przypadkiem wypadly mi z tej szafki jego spodenki ;-) patrze, a pod nimi....... :-D
nie wierze, przejrzalam WSZYSTKIE ksiazki, segregatory na dokumenty, wszystkie szuflady, kartony, a w tej jego szafce patrzylam wlasnie 500 razy....

no nic, najwazniejsze, ze jest :-D

a co do wkladki, to taka karta a la kredytowa czy cos, na ktorej jest napisane cos milego, hehe ;-) nie powiem co. :-D
zeby sobie nosil z roznymi dokumentami i co jakis czas mu sie w oko rzuci ;-)

hehe aenye padam ze smiechu, a wlasciwie powinnam powiedziec kasu :laugh2:
moje zatoki dalej mnie mecza
dostalam jakis syfny antybiotyk po ktorym boli mnie zoladek ble

dzisiaj w ramach relaksu i rekonwalescencji poszlam na swiecowanie uszu, detox a wieczorem na solarium
bosko ;-)
jeszcze za wsio zaplacila moja madre bo ja jestem gola jak swiety turecki :rofl2:

milka witaj kobito

Witajcie kobity:-).

Od razu bardzo dziękuję za smsy i pamięć: Aenye, Sugar, Mai, Kate, Sarence, Kici, Kulce, Roni i Wam wszystkim grudniówkom za kciuki i życzenia:-).

22 kwietnia urodziłam prześliczną córcię:happy: Ma na imię Matylda Izabella:tak:

Czuję się fizycznie bardzo dobrze, psychicznie strasznie trefnie, dlatego sie nie odzywam, ale jak dojdę do siebie na pewno nadrobię.
Pozdrawiam Was serdecznie:-)

Lucky odpoczywaj kochana...odwalilas kawal dobrej roboty.
A jadnak Matylda...bo chodzily plotki ze sie rozmyslilas.
Wielki buziak.

Lucky buziaki!!

Maja plotki potwierdzone
Matylda jest Matyldą tylko dzięki darowi przekonywania Luckymamy
SPA hmmm.......jak coś znajdziesz daj znać

Sugar świecowanie uszu??
współczuje zatok

Pati już kumam
teraz pozostała ciekawość co tam na niej pisze

Znalazlam jakis w BYdgoszczy ...tam najlepiej bo jak u tesciow bede to mam z kim mala zostawic a sama moge ........hmmmm .......w poniedzialek zadzwonie i zapytam o ceny.

reklama
Lucky buziaczki********** odpoczywaj lalka, odezwij sie jak tylko bedziesz mogła:tak: Dzielna z Ciebie kobita!

A my z mężem własnie wrócilismy z knajpki.. było ekstra troszku popilismy:-)
teraz zaczął sie horror wiec cosik dla mnie!!:-p lece oglądać
Dobranoc;-)

Do góry