reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kasia, powtarzam!! co z zoo w tygodniu jakos? sroda? wtorek? ;-) obojetnie mi

lucky, raz jeszcze wielkie gratulacjony :tak:

my mielismy leniuchowac, w sumie troche nie wyjszlo ;-) ale spokojnie sobie bez Fiolka zyjemy, D prasuje, ja posprzatalam i poprasowalam, zrobilam sobie spa w lazience, hehe ;-) (nareszcie sie porzadnie ogolilam, jesus, ile mnie to kosztowalo precyzji :-D ) i ogolnie lajt..
ale taka piekna pogoda za oknem, mielismy isc na spaceros, a tu zonk, nagle jedziemy na obiad do rodzicow D :crazy: eeeech
no ale nic, jego urodzinowy weekend, ehhh

tesknie za mlodym, hehe ;-) ale do jutra doczekam ;-)

buzka

łojejkuuu ale cudko!!! sliczna mala dziewuszka!!
lucky szczesciaro ale bedziesz miala wspaniala komapaniere
more more more

a doly mina, ja ryczalam jak bobr przez bite 2 albo 3 tygsy :-p
a w szpitalu to wogule mialam row marianski :rofl2:
ciesze sie ze juz jestescie w domu!!!!

mnie po wczorajszym solarium boli dupinda no i pojde dopiero jutro 2x ( wcale sie nie opalilam prawie :-p)
no i jutro ide na masaz bankami chinskimi co to rozwala wszystkie celulity i zlogi
dobre to ponoc ale boli jak cholera
aha i proponuje piling z kawy home made
ale napisze na innym watku

Piling z kawy super sprawa ... glownie tai robie i tez polecam

Juz mi troche lepiej tzn glowa nie boli bo zjadlam przeciwbolowe.
Wojne dzis z M mialam ale taka ze dawno nie pamietam...
Ale juz lepiej...

Tylko na chwilę - Aenye - u mnie odpada, przejdę 100 m i mdleję jak na razie, muszę do siebie dojść po chorobie. A w środę rano wyjeżdżamy na majówkę, także jakoś za min. tydzień. I w tygodniu będę raczej w pracy, więc chyba bardziej w weeekend. :happy:

reklama
Się witam:-)

w sumie to Was czytam, ale nie mam czasu na odpisywanie i nie wiem, co miałam napisać:sorry2:

Lucky witaj!!! i chwal się córeczką
Miłka kochana nasza bidulko, też witaj i pisz co tam?

Nonek, żaden problem i polecam się na przyszłość:tak:
i jeszcze raz dzięki za fajne spotkanie, sezon GRILL 2008 rozpoczęty, hehe:-D

Do góry