reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

choroba mnie rozkłada RATUNKU!!!!
wiem, że to milion razy było ale co z farmaceutyki mogę podać Małemu coby z obecnego już kataru i kaszlu nie było nic więcej??

a ten sinupret czy coś to co to?? i to na recepte??

reklama
Sinupret to bez recepty, przeciwkaszlowy. Dla bebikow w kroplach z tego co pamietam.
My wlasnie rozpoczelismy z Kate zeson grillowy, bylo zaje biscie. Dziewczynki, wszystkie, rzadzily w wielkiej kupie ziemi u nas na ogrodzie. Wygladaly wszystkie jak nie wiem co, masakra. Julka miala ziemie nawet w majtkach. Ale ile pezy tym frajdy... ubaw mielismy z malych po pachy.
Ja jestem bardzo szczesliwa,bo poza malymi poprawkami, uzupelnieniami stylowymi, pani prof zaakceptowala moja prace. Normalnie kamien spadl mi z serca. Bo temat trudny a dalam sobie z nim rade. Huuureaaaa! Mam jej zrobic tylko druk i pojdzie do recenzji. Nareszcie bede miala jakis dyplom;)
niestety ostatnie kolo oblalam, w srode poprawka.
Jezu ja koncze studia a do mnie to nie dociera. Pracy musze zaczac w koncu szukac....
Lucky daj znac jak u was? Jak sie czujecie? Jak malutka? Czekam z niecierplioscia na zdjecia!!!!!!
Kinga a co to znaczy "zlazlam"? Tak u nas samochodzikow jak na lekarstwo, ale Maniana tez brum brum robi. Masz powera tak dwa razy latac na spacery.

Manka nasza jest mega powerowa, zreszta kate moze potwierdzic.

Dobra ide spac, bo mnie piwko uspilo.
Kate jeszcze raz WIELKIE DZIEKI ZA JULKE!!!!!, nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy.

Witam z ranca!

nonek "zlazłam" tz że sie strasznie nachodziłam. A no powera to mam, trzeba mniec mając takiego energicznego syna haha On ciągle na dworzu najlepiej:tak: A ja przynajmniej dbam o kondycję he.

Chłopaki mi jeszcze śpią. A ja juz wyspana bo wsumie wczoraj to razem z Filolem poszłam spac taka byłam juz zmeczona.
Ide robic kawke i potem sniadanko.
sa ra zdróweczka życzę!

Moj M mnie dzis zaskoczyl. Budze sie a tu cala chata wysprzatana , poodkurzane wszedzie szok normalnie.:szok:

Z Pyza w nocy tragedia...probowala nawet spac na mojej glowie do tego strasznie kaszle. :wściekła/y:Fak a my za dwa tygodnie na wakacje lecimy. Juz mam wizje ze nigdzie nie jedziemy.:-(

Nonek pochwal sie co nasza KAte zrobila z Twoja Julka...jesli to oczywiscie nie sekret.;-)

Hehe, nieistotna, powodzenia :-D

U mnie demon dziś grzeczniutki, po wczorajszej wizycie w zoo obczaił motyle (było pełno w zoo) i teraz wygrzebuje wszystkie książki gdzie są motyle i mi znosi :-D Pełna fascynacja:-D

a ja się czuje jakby mnie ktoś rojechał
głowa mnie boli
a sinupret na katar jest;-)

maja gratulować męża mój mi dzsiaj rano dziecko obudził i generalnie ma w dupie to, że jestem chora

nonek super, że z pracą się udało!

Mój przez choroby stał się opiekunką do dziecka 100% czasu. Potwór zachwycony że tata z nim jest cały czas, mama w odstawce :-D Ja tam nie byłam w stanie się zwlec po prostu i tyle...

Hello panienki
Ja od wczoraj z jezorem na wierzchu latam. Wymyśliłam sobie zrobienie grilla i najpier latałam z zakupami, potem szykowanie (marynaty) do tego salatki a dzis juz dwa ciasta zrobiłam. Do tego miałam do pilnowania synów brata i młodszy (jest starszy od Laury o 2 miesiace) zrobił strajk i mało ze sie budził to zrobił sobie przerwe w śnie od 2 do 5 rano:szok: A moja cipka tradycyjnie wstała o 7:baffled: wiec sen =prawie 0

Sorka ze tak tylko o sobie ale idu dalej robic

reklama
sa_raa pomylilo mi sie z sinecodem, sorki.
a Kate zabrala Julke na noc do siebie:-). Pierwszy raz moja mala nocowala poza domem ( nie liczac babc).
A ja mam leb jak z porcelany, za duzo piwa, za duzo...
Manianie ida trojki, zaczynamy jedzowac i miec katar. Zaje fajnie. A ja mam pierwsze egazminy niedlugo.

Do góry