reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ja wlasnie sacze browarka po pracowitym dzionku.

Ja rowniez chcialabym Wam zyczyc Spokojnych, Wesolych Swiat , Smacznego Jajka oraz Mokrego Dyngusa.

reklama
hejjjj srodnocne :-)

wszystkiego naj, naj, naj, babeczki! aby te swieta byly oaza wymarzonego spokoju i rodzinnej sielanki :-) i by napromieniowaly was cieplem na kolejne dni!

ja juz skonczylam robote, znaczy:
cudne dekoracje kwiatowe w calym domu ;-)
stol udekorowany, smakolyki rozlozone
kisz sie udal cudnie, wyrosl mi 3cm nad blache ;-) ale opadnie :-)
swieconka przygotowana, jajeczka juz slicznie wygladaja (dostalam takie fajne koszulki, a la kaszubskie wzorki!)
to samo serniczek, jest juz gotowy :-) i neciiiiii...
schab sie marynuje, rano lub jutro po poludniu wrzuce go do piekarnika i bede podlewac woda, i obracac :-) dzieki, pingwinku!
garderoba juz cudna tez, wieszak wisi, uchwyt na rure od odkurzacza i na zelazko tez, kartony poukladane...

ogolnie jestem bardzo zadowolona :-D
miodzio :cool2:

pozeram krakersy i czekam na kisza, az dojdzie ostatecznie i ide lulu :-)
kocham was, babeczki!

buziaki wielkanocne :-)

witam z rańca:-) my własnie wstalismy i zjedlismy sniadanie.
Mąż poleciał po ostateczne zakupy a ja gotuję jajka, bedziemy zaraz malować:-)

miłego dzionka
przyjemnego strojenia święconek!;-)

witam świątecznie:-D
wczoraj sobie posiedziałam ze znajomymi i dzisiaj od rana humor świetny:-D
życzymy spokojnego świątecznego weekendu, słoneczka za oknem i dopisującego humoru - a co do lanego poniedziałku to chyba śnieżkami się będziemy rzucali:eek:

lece na jakieś śniadanie:laugh2:

Aeyne to żeś sie naj.... delikatnie mówiąc:tak: Podziwiam

Sa_raa jak widze wiele Ci do szczęścia nie trzeba:-D

Kate takiej to tylko pozazdroscić. Najlepiej tak:-D

A ja dziś dopieszczam, chałupke, koncze zakupy robie sałatke pranko prasowanko i finito. rano czeka mie wczesne wstanie bo jedziem do M rodzinki na wielkanocna niedziele. Potem powrót i na imprezke idziemy potancować:tak: choć srednio mam ochotke. Ale moze takie odchamienie mi pomoze:-p

Do pozniej

Witajcie! Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Wielkanocnych!!!! Duzo zdrowka, pogody ducha, mokrego smingusa itp.itd. Aby nasze ciezarowki czuly sie baaaaardzo dobrze az do rozwiazania!

Ja nie mam czasu nic zrobic. Od kilku dni siedze sama z bachorkami, wczoraj maz z pracy wrocil o 3 nad ranem. Majerana zyc nie daje. A jeszcze wczoraj mialam maly wypadek w lazience. Pawel jak zwykle gieniusz mi pomogl.
Wiem, ze to nie ten watek, ale Kasiu_z i Pingwinku przesliczne macie swoje brzuszki. Az Wam zazdroszcze. Normalnie lezka w oku sie kreci.
Zdjecia usg ,mnie juz w ogole powalily, poplakalam sie jak bobr.

Maniana dostala dzis katar, juz widze jak na same swieta jest chora.
Aenye Ciebie to podziwiam, ale masz totalny instynkt gniazda. Wyrazy uznania!

hejjjjjjjjjj w swiateczna sobote!

czarna ;-) no bez przesady!! :-D

nonek - to chyba fakt z tym gniazdem... dzis rano obudzilam sie i pierwsza mysl: FAKKKKK zapomnialam oporzadzic pierdolki Filipa w pokoju :-D
zaraz koncze kafke i ide robic ten porzadek, mimo, ze polki nie zawisly :-D, jeszcze tylko miecho wstawie, niech sie piecze :-D

milego dzionka :-)

Pati nie będę Ci pisała, żebyś zwolniła bo widze, że jesteś w swoim żywiole i że sprawia Ci to radośc

nonek co się stało?? i jak palec Manianki?

Hej hej, dzięki za życzenia, wam też wszystkiego najlepszego w te Święta, spędźcie je jak lubicie i z osobami które kochacie! :-)

Aenye - mnie też dziś dopadł jakiś mega szał sprzątaniowy, a miałam nie sprzątać... ale tak jakoś wyszło (tylko kurze, tylko tu przetrę, tylko poustawiam) Jestem szczęśliwa za to, bo jakoś coraz mniej przypomina nasze mieszkanie zbiorowisko kartonów :-)
Za to od tego wstawania o 6 rano (demon budzik) to o 10:00 mieliśmy wszystko zrobione oprócz podłóg (jeszcze do umycia) - a teraz Darka wysłałam święcić, bo pogoda u nas pt. zamieć śnieżna, więc z małym niehalo, bo by musiał pod folią być, a to raczej się by nie udało...;-)

Wieczorem dekoracje, jak demon pójdzie spać, co by do jutra nie zepsuł :-D
Zobaczymy co się uda zrobić, ja jak Aenye uwielbiam takie zabawy. :happy:

reklama
Hejo, i ja wam życze spokojnych wesołych i ciepłych mimo pogody świąt:tak:

Ja dalej ze schizą, nadal brak @, test już oczywiście zrobiony, oczywiście negatyw bo oczywiście nie ma po czym (wszystko cacy, zawsze z gumą, żadna nie pękła, zresztą podczas owu ja miałam mega anginę i nie w głowie mi były figle)
I tak sobie jeszcze myslę, że może to właśnie przez anginę i te antybiotyki przesunęła mi się owu i tym sposobem i @? Możliwe to? Bo nie mogę nigdzie znaleźć takich informacji..?:dry:

nonek - szpikuj młodą wit c i wapnem (3xdziennie), olbas, to pomoże:tak::tak:
aenye - gratuluję instynktu, kurcze, chciałabym mieć choć w połowie twojej energii, ja stanęłam w miejscu z porządkami i nie mogę znaleźć weny na dokończenie:confused2:

Do góry