reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
się pojebawszy (blondynka,hehe;-)) czyli Lola u rodziców a Lula budzi o 12. ok - teraz kaman o co chodzi :cool2: :laugh2:b

I w ogóle u nas dziś Ala dwa razy paw, Nat raz paw+raz biegunka ja biegunka (najpierw myślałam że od schizy, ale raczej wirus czy cuś....) Poza tym Ali przedni ząb wisi na jednej niteczce dziąsła, oczywiście nic z nim nie da sobie zrobić, wyje, bo uraża sobie dziąsło, dentystów dziś nie ma, kurde, piękne święta. Mam już ich dość.:baffled:

Poprawka - Nat 2x paw:baffled:

ja tez wam zycze wesolych swiat, wszystkiego dobrego

a mnie boli ucho tralalalla, super po prostu, caly dzien jestem zla jak osa:angry:

my bylismy cala rodzina posiwecic, byly dwa koszyki, bo Hanula of kors musi miec swoj:-p, dobrze ze nie wysypala zawartosci tak nim wywijala, chociaz jajko probowala zjesc:laugh2:

troche mamy posprzatane, ale juz dzieci z powrotem nasyfily, trzeba bedzie poprawic jak pojda spac

a ja nalykalam sie ibumu i mam nadzieje ze mi przejdzie z tym uchem

jutro do nas wszyscy na 11

ditak duzo zdrowia zycze i @:-D

sugar ja na Helen mowie Helula, na Hanke Hanula:-D

lece tanczyc z dziecmi (mlodsza wlaczyla wieze, starsza zaczela wywijac i mamo tancz z nami:sorry:)

atol - :-D:-D:-D:-D

Ala ma 37, 5.:baffled: Poza tym ryczy dalej z powodu tej wiszącej na włosku jedynki:-D - Właśnie Andrzej pojechał z nią na pogotowie stomatologiczne:cool2: :cool2:

Ja - schiza cd:baffled:

Właśnie dzwonił A z pogotowia stomatologicznego - Ala już nie ma wiszącej na włosku jedynki:cool2::cool2::-D:-D:-D:-D

ps - schiza cd:confused2:

Dita jak na niteczce wisi to niteczka obwiaz i pociagnij... wypadnie. Mi ojciec mleczaki obcazkami wyrywal:)
Moj serniczek konczy sie piec...ciekawe czy sie udal.

Hehe wczesniejsze posty mi gdzies wcielo chyba nie odswiezylam strony i dopiero teraz zobaczylam ze juz po tej jedyneczce wiszacej na wlosku:):):)

reklama
dita to powitasz szczerbolca w domu:-D

wez ty przestan z ta schiza, jak nie ma z czego to nie ma

ciekawe co bys zrobila jak bys miala tak jak ja 70 dniowy cykl:eek:, a zdarzylo i sie kilka razy

dobra zaraz clifford sie konczy i trzeba glony kapac, pa

Do góry