reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kasia, Pingwinek normalnie sie popłakałam no pięknusie te wasze ktosie pod serduchem. Jeszcze 4/5 tyg i moje takie bedzie:-p

Aeyne a oni dobrze ci obliczyli???? Moja w urodzona w prawie 40 miała 2780:-D:-D i tym razem tez licze na taka kruszynke:tak: Ale gratuluje dorodnego syna.

Jukka mi starsza córa zwiała do kuzynki jakoś taka leniwa do pomocy

A ja dziś zakupy a teraz gotowanie i na nic nie mam czasu. Dopiero usiadłan na d... od 9 rano:szok: i juz mam dość:baffled: A jeszcze na dzisiaj M zaprosił jakiegoś d. finansowego (chyba moda w pracy) a tu porzatki i w h... roboty. I po kiego diabła mi ten facet?:angry::angry::angry:

Czarna, zaraz twoje takie będzie :tak::-)
Współczuję zapieprzu, ja jakoś się oszczędzam, znaczy mąż wszystko robi, bo ja w ciąży. U nas pierwsze święta będą (tym sposobem unikniemy problemów przemieszczania się między rodzicami hehe). Wszyscy przynoszą żarcie, my zrobimy coś na ciepło tylko, chociaż kazali nie robić, no i dekoracje. Wysłałam właśnie Darka po surowce na dekoracje. Już obgadał z pracową sprzątaczką gdzie sprzedają bazie (normalnie jak patrzę na śniegi za oknem to nie wierzę że je przyniesie). Wysyłam mu od rana zdjęcia co ma kupić, bo jak to chłop, nie odróżni po nazwach. :-D Efekt pewnie będzie oszałamiający :-D:-D:-D Już się doczekać nie mogę.:-D

swieta tez u nas, tez skladkowe, kazdy cos przynosi

buty udalo mi sie wymienic, Hanka chodzi w nich po domu:-D

Helena chyba spi, a my czekamy na pizze i tez lulu na chwile (mam nadzieje ze sie uda)

Ja tez zasypiam ...kawke sobie walne bo na zakupy jeszcze trza jechac.
Pyza spi juz dwie godzinki.
Pomidorowka zrobiona, salatka tez prawie bo ogorasow kiszonych nie mam.

u nas swieta tylko w trojke, to znaczy w czworke :-). jedziemy na zakupy zaraz a w portfelu pustki.:no:. mam bialy barszcz w torebce hihihih i nie wiem co dalej mam robic.

reklama
witam!
pozdrawiam, ściskam
sorki ze nie czytam ale nie mam czasu, przed swietami u nas szał!:baffled:

my swieta spedzamy u rodziców w niedziele a w pn u nas:-)

Do góry