reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hejo z kawką z mlekiem waniliowym - aenye;-)- gratuluje MAXA:tak::tak::-D Jeśli chcesz leżeć to koniecznie na lewym boku, wtedy macica nie uciska tez żyły czy cośtam. Też to miałam:tak:

pingwinek - może fotka bunia?? gratuluje kopniaczków.:tak:
kate - było zrobić zdjęciwe przydymionego oka;-)
atol
- śliczne zdjęcia paienek

reklama
A to drugi demon:

obraz20009zi5.jpg

jejku, kasia, PIEKNY!!!!! sliczne zdjecie :-) i super, ze zdrowiutko rosnie :-)
nam sie tym razem (w sensie, w tej ciazy), nie udalo zrobic wyraznego zdjecia bobasowi. szkoda. moze pojde jeszcze filmik zrobic, ale w sumie teraz juz niewiele widac, troche brzucha, glowy, raczki, nozki.. nie wiem, nie mam kiedy sie zarejestrowac, ehhh, zapominam zawsze.

poza tym:

Kinga
, gratuluje udaych wynikow :-) idz do tego endokrynologa, babo :-D

sa_raa, z debilami trzeba krotko.. dobrze, ze na badania poszlyscie, mina mu zrzednie. tylko kolezanki szkoda.. a w nim moze jeszcze ockna sie jakies tatusiowe uczucia i dzidzia nie bedzie totalnie bez ojca moze..? skoro sie kochali przez ten rok naprawde, to moze mu z deka odbilo wobec zagrozenia ogromna odpowiedzialnoscia.. i jeszcze sie nawroci? ;-)
tak czy siak, szkoda :-(

pingwinek
, no to co sie czaisz! rany, ty juz 15tc :szok: kiedy to zlecialo :-D wklejaj fotke brzucholca, a ruchy to na pewno to!!!

Jukka
, u nas ewidentnie czerwonawo-biale dziasla, jakby bez stanu zapalnego jak dotad. ale tez slyszalam az o 'czarnych' - to chyba taka opuchlizna sie robi czasem. smaruj mocno, bo boli pewnie :-(

zapomnailam napisac aenye gratuluje Maksia giganta:laugh2:

kasia fajny obcy:-p

no i dzieki ze nowe zdjeciowki sie podobaja

pingwinek, nie zmienialam fryzury, tylko zapuszczamy jej grzywke powoli i tak jej sie wlosy ukladaja

o dziwo pozwala juz sobie spinki zapinac i od razu nie sciaga i opaske chce nosic, no jakos bardziej dziewczeca sie robi, bo do tej pory to taki lobuziak chlopak byl:laugh2:

ja juz zdazylam zaliczyc centrum handlowe z samego rana, ale fak oprocz spozywczaka i apteki wszystko bylo jeszcze zamkniete, a musze te buty im wymienic

no nic po pracy jeszcze raz bede musiala poleciec

I ja witam z rana.
A jednak wzielo mnie na swiateczne gotowanie pomimo ze pewnie i tak niewiele spedzimy w domu.
Salateczk jarzynowa zrobie, sznke w galarecie i ....sernik specjalnie dla Maraska.
Tylko do polskiego sklepu musze skoczyc po kilka rzeczy hehe ... u na sto nie tak latwo jak u WAs z polskimi produktami:) Ale damy rade.

Kasia super fotka. Ja ostatnio z Mariki chrzestna na skanie bylam ... super widok...a ajk milo popatrzec jak sie wierci maluszek.

Aenye szok ...cuz za wielkoludek:)

Hej dziewczyny

Kasia-jaki fajny dzieciaczek

Aenye-a twoj to dopiero jest wielkolud

Atol-sliczne sa te twoje coreczki:tak:

Maja- u nas na swiateczne gotowanie wzielo moja starsza corke.Siedzi w kuchni i robi babke,pozniej chce zrobic piernik a jutro salatke.
A ja przed komputerem;-)

reklama
Do góry