reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
kurcze, nieistotna, czemu? To ja żele persil biały, persil kolor, lenor mistery cośtam i biff poprosze.

Nie damacaro tylko zakupydodomu:tak:

Kasiu super, że dzidziuś/dzidziusia ślicznie rośnie:tak:

A ja włąsnie sobie zrobiłam przydymione na czarno oko....
:confused2: nie pasuje mi, hehehe
drugiego nie robię:-D
spadam spac:-)

Dzieki dziewczyny za informacje.
Znalazlam cos na ten temat i nie musze na razie sie stresowac bo podobno tak sie zdarza czasami.

Kasia fajnie ze rośnie i że ok, nawet po brzucholku widać że rośnie:tak:

a mi zgninął zeszyt z przepisami na ciasta:crazy:,był był i nagle nie ma,jedyna szafkaw domu na takie rzeczy i nie ma:confused2:

nonku u nas to samo z zakupami nie da postać i zastanowić się a o przymierzaniu nie ma mowy, chyba że jestem z obstawą to jakoś idzie coś obejrzeć dokładniej:sorry:

laski :-) ja dzis mialam aktywny dzionek, bo wizyta u gina :-)
chlopak nadal, przecudna buzka :-D i wazy, uwaga!!! 2600gr!!!! normalnie szok. jak na koniec 35tc :-D
jak mu sie nie znormalnieje z ta waga, to bedzie klops z tym porodem.
pierdziele, nie rodze ;-) :-D Dita ;-)

poza tym - mam najwyrazniej jakis zespol jakis tam, w kazdym razie macica mocno uciska mi jakas zyle gorna dolna (nic nie zapamietalam :laugh2:) i stad te dusznosci i oslabienia. mam uwazac i nie klasc sie an plecach, nie pollezec, nie odchylac do tylu :crazy: bo moge zemdlec od razu, bo to sie bedzie nasilac teraz. fajnie. i do tego jakas tam labilnosc z cisnieniem, raz wysokie, raz niskie. dziwne???? nigdy nie mialam takich jazd! ale ponoc oba zaburzenia dosc czeste w ciazy.
i jeszcze nadal mam ten je.bany stan zapalny, wargi sromowe tak wrazliwe i cieniutki nablonek, ze przy badaniu jedna pekla!!!! i dosc mocno krwawilo :szok: alez sie wnerwilam na gina, to ja sie seksze z D. bez problemu, a tu przy badaniu taki zonk :crazy:
i znowu masci, i znowu boli, kuzwa, fak

ogolnie sie sypie :baffled:

no nic, po ginie bylismy z mama w realu i jak zwykle mnie naciagnela na mega zakupy swiateczno-zarciowo-domowe (w sensie, ona zawsze mowi 'a kup sobie, kup, przeciez swieta, przeciez sie przyda, przeciez...', no a mnie latwo przekonac) i wyszedl rachunek 300zl :eek: nie wiem, z czego!!! i okazalo sie, ze mama dzis ma sponsoring na zakupy, w zamian za niepotrzebne pierdolinki prezentowe dla naszej rodzinki na Zajaczka :-D wiec sie ESKTRASNIE ucieszylam, bo juz zalamka mnie dopadla przy tej kasie, bo tyle mamy planow na konkretne zakupy (lozko, komoda, stolik, takie tam), a tu kasa na bzdury idzie..
hehe :-)

no i dopiero wrocilam do domu, wiec ze sprzatania dzis lekkie nici.. ale ukladam wiechcie w wazonach, mezulo juz okna umyl :-D i cuuudnie! zaraz jeszcze rzuce okiem na garderobe, czy jest co tam robic ;-) i ide spac :-) mlody u moich rodzicow, cobym mogla robic za super gospodynie domowa rano ;-)

aeny takie zakupy to ja lubie:-D

my mamy bony na swieta, T zawsze z pracy dostaje albo bony albo taka karte kredytowa z okreslona suma, na Boze Narodzenie wiecej na Wielkanoc mniej, tez to lubie

pozdrawiam i spadam szykowac sie do pracy

reklama
Kasia super ze didzia ladnie rosnie.
Aenye to Maksio duzy!! U mojej znajomej, pisalam ze lezy z 4 cm i skurczami. Jest w 35 i dzidzia 2100.
Atol zmienilas fryurke swojej starszej corci? Sliczne ma pazurki.

A u nas chyba sie maluszek rusza. Nie robie z tego jeszcze nic wielkiego bo tylko czasem cos czuje, a wczoraj pod prysznicem moj brzuch zaczal falowac.Tez mi szybko rosnie brzuch i juz 4 kg prawie mam do produ

Do góry