reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej dziewczyny, widze że wy na majówke niektore o wyjezdzie myslicie:-) fajnie!
My może też gdzies pojedziemy ale nie za granice jeszcze.
Filipek dzis strasznie energiczny jest normalnie ja spocona :-p
Dostałam wyniki serduszko mam zdrowe!!:tak: ye!! szukamy dalej...
Ide dzis sie farbowac wieczorem... odrosty mam już po paru dniach szok:crazy:wkurza mnie to.

pozdrawiam was!!
milego wieczorku

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego!

Hej dziewczyny!!!
U nas zima w pelni.Julka wczoraj byla pierwszy raz na sankach.Ja w niedziele wzielam sie za pielenie ogrodka a w poniedzialek taki zonk!:szok:
Ale chociaz dzieci ciesza sie tym sniegiem.

Mam do was pytanie.Czy jak waszym dzieciom wychodzily zeby to czy zdarzylo sie ze mialy sine dziasla?
Julce wychodzi gorna dwojka.Dzisiaj udalo mi sie zajrzec do paszczy a tam w miejscu gdzie wychodzi zabek cale dziaslo fioletowe:szok:
Troche sie przestraszylam i teraz nie wiem co z tym robic.:baffled:

U mnie sinych dziąseł nie było :no:

Kinga, a wykluczyliście nerki? Bo czasem takie napady słabości od nerek. Ale pewnie robiłaś morfo i ogólne moczu, to wychodzi raczej...Super, że serducho ok! :-)

Ja po wizycie u gina - bobas rośnie planowo, ładnie skostniał, fałd karkowy prawidłowy, kość nosowa jest. 8 cm wymiar głowodupny :-)

U nas tez sinych dziasel nie bylo ale slyszalam ze bywaja.

Kasia super ze z dzidzia wsio ok.

KInga dobrze ze serducho w porzadku.

ejo ejo

u nas tez sinych dziasel niet, no ale Helen ma tylko dwa zeby to duzych eksperincji w tym temacie nie mamy

ja dzis mialam dzien wolny i bylam na spozywczych zakupach swiatecznych

masakra ile ludzi:szok::szok::szok::szok:

i wstapilam do smyka i nie oparlam sie coby kolejne buty dla dzieci kupic:-p

ale of kors jakies takie powalone rozmiary ze obie pary za duze i jutro musze jechac wymieniac:angry:

i przy okazji porysowalam samochod, to tak coby nudno nie bylo

my nigdzie na majowki nie jedziemy, t urlopu nie ma

bierze urlop na kurs, potem dwa albo trzy tygodnie w czerwcu, potem jak mu jeszcze cos zostanie to moze 2 tygodnie we wrzesniu

kinga super ze serce ok

oj musze chyba pocwiczyc wklejanie tych linkow, co prawda mi tez jakos wychodzi ale tak jak mowicie bardziej mi sie podoba

Kasia_z ale super wiadomosci. A jakaś fotka jest?
maja moja tez nie ma sinych ale za to jak wychodza jej zębole tak zalatuje stanem ropnym jej z buzi:baffled: a jak zab wyjdzie to juz ok:confused2:

Atol zazdroszcze ze masz zakupy za soba mnie to dopiero czeka:crazy: i normalnie juz mi sie niechce

Kinga jak serce zdrowe to bardzo dobre wieści.

Kinga dobrze, ze serce ok.
Atol zazdroszcze zakupow.
Kasia gratulacje kruszynki slicznie rozwinietej.
U nas sine dziesla tez niet, ale wiem, ze czasem tak bywa. Mysle, z nie ma sie czym martwic.

Ja dzis pojechalam do sklepu, myslalam, ze kupie sobie jakies spodnie, buty. Ale z Majerana to nie robota, Jak tylko zblizylam sie do przymierzalni to tak sie rozdarla, ze padalam ze sklepu w te pedy. Jak bym normalnie ja kastrowala na zywca, albo co.
Nigdy wiecej z nia na takie zakupy.
maja a mnie ta krolewna sniezka urzekla.

Jesli chodzi o artykul, zesciowo sie zgadzam. Mleko krowie nie do konca nam sluzy. O tych chinolach to przegieli. Ja jestem wychowana na diecie bezmlecznej ( ale mam na mysli samo mleko), bo nie toleruje. Ale wszelkiego rodzaju przetwory uwielbiam. Nawet kwasne mleko mi nie szkodzi, ale jak czuje zapach slodkiego to mnie na rzyganko zbiera.

reklama
Kasia dziekuje za chce pomocy, owa paczka przepadla, zaginela i dzis sie odnalazla i jest juz u mnie... jeszcze raz dzieki

Laski prosze u mnie kupowac bo koncze interes i oddaje wszystko tanio by sie pozbyc :-D

Do góry