reklama
K
Kinga85
Gość
hej dziewczyny, widze że wy na majówke niektore o wyjezdzie myslicie:-) fajnie!
My może też gdzies pojedziemy ale nie za granice jeszcze.
Filipek dzis strasznie energiczny jest normalnie ja spocona
Dostałam wyniki serduszko mam zdrowe!!
ye!! szukamy dalej...
Ide dzis sie farbowac wieczorem... odrosty mam już po paru dniach szok
wkurza mnie to.
pozdrawiam was!!
milego wieczorku
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego!
My może też gdzies pojedziemy ale nie za granice jeszcze.
Filipek dzis strasznie energiczny jest normalnie ja spocona

Dostałam wyniki serduszko mam zdrowe!!

Ide dzis sie farbowac wieczorem... odrosty mam już po paru dniach szok

pozdrawiam was!!
milego wieczorku
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego!
Jukka
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny!!!
U nas zima w pelni.Julka wczoraj byla pierwszy raz na sankach.Ja w niedziele wzielam sie za pielenie ogrodka a w poniedzialek taki zonk!
Ale chociaz dzieci ciesza sie tym sniegiem.
Mam do was pytanie.Czy jak waszym dzieciom wychodzily zeby to czy zdarzylo sie ze mialy sine dziasla?
Julce wychodzi gorna dwojka.Dzisiaj udalo mi sie zajrzec do paszczy a tam w miejscu gdzie wychodzi zabek cale dziaslo fioletowe
Troche sie przestraszylam i teraz nie wiem co z tym robic.
U nas zima w pelni.Julka wczoraj byla pierwszy raz na sankach.Ja w niedziele wzielam sie za pielenie ogrodka a w poniedzialek taki zonk!

Ale chociaz dzieci ciesza sie tym sniegiem.
Mam do was pytanie.Czy jak waszym dzieciom wychodzily zeby to czy zdarzylo sie ze mialy sine dziasla?
Julce wychodzi gorna dwojka.Dzisiaj udalo mi sie zajrzec do paszczy a tam w miejscu gdzie wychodzi zabek cale dziaslo fioletowe

Troche sie przestraszylam i teraz nie wiem co z tym robic.

U mnie sinych dziąseł nie było 
Kinga, a wykluczyliście nerki? Bo czasem takie napady słabości od nerek. Ale pewnie robiłaś morfo i ogólne moczu, to wychodzi raczej...Super, że serducho ok! :-)
Ja po wizycie u gina - bobas rośnie planowo, ładnie skostniał, fałd karkowy prawidłowy, kość nosowa jest. 8 cm wymiar głowodupny :-)

Kinga, a wykluczyliście nerki? Bo czasem takie napady słabości od nerek. Ale pewnie robiłaś morfo i ogólne moczu, to wychodzi raczej...Super, że serducho ok! :-)
Ja po wizycie u gina - bobas rośnie planowo, ładnie skostniał, fałd karkowy prawidłowy, kość nosowa jest. 8 cm wymiar głowodupny :-)
atol
Fanka BB :)
ejo ejo
u nas tez sinych dziasel niet, no ale Helen ma tylko dwa zeby to duzych eksperincji w tym temacie nie mamy
ja dzis mialam dzien wolny i bylam na spozywczych zakupach swiatecznych
masakra ile ludzi

i wstapilam do smyka i nie oparlam sie coby kolejne buty dla dzieci kupic
ale of kors jakies takie powalone rozmiary ze obie pary za duze i jutro musze jechac wymieniac
i przy okazji porysowalam samochod, to tak coby nudno nie bylo
my nigdzie na majowki nie jedziemy, t urlopu nie ma
bierze urlop na kurs, potem dwa albo trzy tygodnie w czerwcu, potem jak mu jeszcze cos zostanie to moze 2 tygodnie we wrzesniu
u nas tez sinych dziasel niet, no ale Helen ma tylko dwa zeby to duzych eksperincji w tym temacie nie mamy
ja dzis mialam dzien wolny i bylam na spozywczych zakupach swiatecznych
masakra ile ludzi

i wstapilam do smyka i nie oparlam sie coby kolejne buty dla dzieci kupic

ale of kors jakies takie powalone rozmiary ze obie pary za duze i jutro musze jechac wymieniac

i przy okazji porysowalam samochod, to tak coby nudno nie bylo
my nigdzie na majowki nie jedziemy, t urlopu nie ma
bierze urlop na kurs, potem dwa albo trzy tygodnie w czerwcu, potem jak mu jeszcze cos zostanie to moze 2 tygodnie we wrzesniu
Kasia_z ale super wiadomosci. A jakaś fotka jest?
maja moja tez nie ma sinych ale za to jak wychodza jej zębole tak zalatuje stanem ropnym jej z buzi
a jak zab wyjdzie to juz ok
Atol zazdroszcze ze masz zakupy za soba mnie to dopiero czeka
i normalnie juz mi sie niechce
Kinga jak serce zdrowe to bardzo dobre wieści.
maja moja tez nie ma sinych ale za to jak wychodza jej zębole tak zalatuje stanem ropnym jej z buzi

Atol zazdroszcze ze masz zakupy za soba mnie to dopiero czeka

Kinga jak serce zdrowe to bardzo dobre wieści.
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Kinga dobrze, ze serce ok.
Atol zazdroszcze zakupow.
Kasia gratulacje kruszynki slicznie rozwinietej.
U nas sine dziesla tez niet, ale wiem, ze czasem tak bywa. Mysle, z nie ma sie czym martwic.
Ja dzis pojechalam do sklepu, myslalam, ze kupie sobie jakies spodnie, buty. Ale z Majerana to nie robota, Jak tylko zblizylam sie do przymierzalni to tak sie rozdarla, ze padalam ze sklepu w te pedy. Jak bym normalnie ja kastrowala na zywca, albo co.
Nigdy wiecej z nia na takie zakupy.
maja a mnie ta krolewna sniezka urzekla.
Jesli chodzi o artykul, zesciowo sie zgadzam. Mleko krowie nie do konca nam sluzy. O tych chinolach to przegieli. Ja jestem wychowana na diecie bezmlecznej ( ale mam na mysli samo mleko), bo nie toleruje. Ale wszelkiego rodzaju przetwory uwielbiam. Nawet kwasne mleko mi nie szkodzi, ale jak czuje zapach slodkiego to mnie na rzyganko zbiera.
Atol zazdroszcze zakupow.
Kasia gratulacje kruszynki slicznie rozwinietej.
U nas sine dziesla tez niet, ale wiem, ze czasem tak bywa. Mysle, z nie ma sie czym martwic.
Ja dzis pojechalam do sklepu, myslalam, ze kupie sobie jakies spodnie, buty. Ale z Majerana to nie robota, Jak tylko zblizylam sie do przymierzalni to tak sie rozdarla, ze padalam ze sklepu w te pedy. Jak bym normalnie ja kastrowala na zywca, albo co.
Nigdy wiecej z nia na takie zakupy.
maja a mnie ta krolewna sniezka urzekla.
Jesli chodzi o artykul, zesciowo sie zgadzam. Mleko krowie nie do konca nam sluzy. O tych chinolach to przegieli. Ja jestem wychowana na diecie bezmlecznej ( ale mam na mysli samo mleko), bo nie toleruje. Ale wszelkiego rodzaju przetwory uwielbiam. Nawet kwasne mleko mi nie szkodzi, ale jak czuje zapach slodkiego to mnie na rzyganko zbiera.
reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Kasia dziekuje za chce pomocy, owa paczka przepadla, zaginela i dzis sie odnalazla i jest juz u mnie... jeszcze raz dzieki
Laski prosze u mnie kupowac bo koncze interes i oddaje wszystko tanio by sie pozbyc
Laski prosze u mnie kupowac bo koncze interes i oddaje wszystko tanio by sie pozbyc