jak dla mnie czarna nimfa, diablica. pastereczka i dzwoneczek
dzisiaj dzień u nas jak co dzień
śnieg na zmiane ze słońcem
Mapet grzeczny właśnie dziadków molestuje a ja mam chwile
uch...mówie Wam, że jak weszłam z tą kruszynką na badania i w korytarzu zobaczyłam dawce to miałam ochotę go zbluzgac na czym świat stoi
rozumiem Kasiu_z o co Ci chodzi ale ten debil był z nią ponad rok i była miłośc ponad życie a jak usłyszał o ciąży to spieprzył dupek i do tego ją obrażał BARDZO!! a teraz słuchajcie dlaczego:
bo dostało od kogoś kogo nie zna nawet sms-a!!!!!! że to nie jego dziecko!!!!!!!
i nie chciał wierzyc swojej kobiecie którą ponoc kochał bardzo tylko uwierzył komuś tam!!!!
nosz fak jak myśle o nim to mnie o glebe rzuca
chciała bym jego mine zobaczyc jak wynik będzie czytał
a teraz z innej beczki czy ten roland cały to już nie był na kastingach to idolów??
padłam z gościa
co do świąt to ja myje okna a moje dziecie kochane codziennie mi je brudzi łapkami i jęzorkiem i tak w kółko
także kate jak już sobie przypomniałas jak to się robi to zapraszam do mnie;-)
Dita nie zrozum mnie tylko źle
jak Cie wyrzucą to nawet dobrze bo się marnujesz moim zdaniem w tej pracy i czas się wziąśc i znaleśc coś na Twoim poziomie i za konkretna kaske Lala!!!
i tego Ci życzę
a jak juz to nastąpi to się zapożycze u Ciebie na te Węgry ok?;-)

dzisiaj dzień u nas jak co dzień
śnieg na zmiane ze słońcem
Mapet grzeczny właśnie dziadków molestuje a ja mam chwile
uch...mówie Wam, że jak weszłam z tą kruszynką na badania i w korytarzu zobaczyłam dawce to miałam ochotę go zbluzgac na czym świat stoi

rozumiem Kasiu_z o co Ci chodzi ale ten debil był z nią ponad rok i była miłośc ponad życie a jak usłyszał o ciąży to spieprzył dupek i do tego ją obrażał BARDZO!! a teraz słuchajcie dlaczego:
bo dostało od kogoś kogo nie zna nawet sms-a!!!!!! że to nie jego dziecko!!!!!!!
i nie chciał wierzyc swojej kobiecie którą ponoc kochał bardzo tylko uwierzył komuś tam!!!!

chciała bym jego mine zobaczyc jak wynik będzie czytał

a teraz z innej beczki czy ten roland cały to już nie był na kastingach to idolów??
padłam z gościa

co do świąt to ja myje okna a moje dziecie kochane codziennie mi je brudzi łapkami i jęzorkiem i tak w kółko
także kate jak już sobie przypomniałas jak to się robi to zapraszam do mnie;-)

Dita nie zrozum mnie tylko źle
jak Cie wyrzucą to nawet dobrze bo się marnujesz moim zdaniem w tej pracy i czas się wziąśc i znaleśc coś na Twoim poziomie i za konkretna kaske Lala!!!
i tego Ci życzę
a jak juz to nastąpi to się zapożycze u Ciebie na te Węgry ok?;-)