reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

jak dla mnie czarna nimfa, diablica. pastereczka i dzwoneczek:tak:

dzisiaj dzień u nas jak co dzień
śnieg na zmiane ze słońcem
Mapet grzeczny właśnie dziadków molestuje a ja mam chwile

uch...mówie Wam, że jak weszłam z tą kruszynką na badania i w korytarzu zobaczyłam dawce to miałam ochotę go zbluzgac na czym świat stoi:wściekła/y:

rozumiem Kasiu_z o co Ci chodzi ale ten debil był z nią ponad rok i była miłośc ponad życie a jak usłyszał o ciąży to spieprzył dupek i do tego ją obrażał BARDZO!! a teraz słuchajcie dlaczego:
bo dostało od kogoś kogo nie zna nawet sms-a!!!!!! że to nie jego dziecko!!!!!!!
i nie chciał wierzyc swojej kobiecie którą ponoc kochał bardzo tylko uwierzył komuś tam!!!!:wściekła/y::wściekła/y:nosz fak jak myśle o nim to mnie o glebe rzuca:angry:
chciała bym jego mine zobaczyc jak wynik będzie czytał:crazy:

a teraz z innej beczki czy ten roland cały to już nie był na kastingach to idolów??
padłam z gościa:-D

co do świąt to ja myje okna a moje dziecie kochane codziennie mi je brudzi łapkami i jęzorkiem i tak w kółko
także kate jak już sobie przypomniałas jak to się robi to zapraszam do mnie;-):-p

Dita nie zrozum mnie tylko źle
jak Cie wyrzucą to nawet dobrze bo się marnujesz moim zdaniem w tej pracy i czas się wziąśc i znaleśc coś na Twoim poziomie i za konkretna kaske Lala!!!
i tego Ci życzę
a jak juz to nastąpi to się zapożycze u Ciebie na te Węgry ok?;-):-p

reklama
no i jestem .....
maja a Syrenka.....a może Pirat.... wszystkie są fajne, oprócz tych mało cośa raczej jakąś postać konkretną przedstawiających

sara koleżance tylko współczuć takiego debila, skoro byli razem i to była miłość życia:-(

Dita a przygotowałaś już propozycję dla szefów jak poprawić sprzedaż;-), ostatnio też myślałaś że będzie fatalnie, a podwyżkę dali:tak:

na wakacje z dziećmi na Słowację tu:
http://www.tatralandia.sk

oj Agutka - a stronę wczesniej tłumaczyłam Mai jak sie linki wstawia żeby się nie zje...;-)

sa_raa - tu nie ma pracy. Nie znajde nic, bo do wszędobylskiej akwizycji i call center się po prsotu nie nadaję.

Mam w du pie poprawę sprzedazy i plany. A co ja ku rwa wys ram tych klientów czy co???? Skąd ja ich mam wziać????? Przepraszam, ale mnie dziś nosi za te pier dolone pretensje o brak sprzedaży. Tak jakbym to ja była temu winna (że klient do biura nie trafia tylko sobie w necie kupuje np:confused2:)

no to jeszcze raz..ale już w skrócie

art o mleku dla mnie mało znaczący, napisali jak by to polskie dzieci jadły tylko i wyłącznie mleko na śniadanie obiad i kolację a przekąski to budyń na mleku....... teraz niech napiszą o producentach wędlin ci święci co " życia nie trują", a potem o piekarzach, bo tam też dużo dodatków spożywczo - chemicznych, ciekawe dlaczego te bułki takie pulchne, osobiście takich nie lubię, i tak za każdą inną branżę spożywczą.....jak by wszystkich słuchać to by wypadało nic nie jeść.....
Piszą że chińczycy tacy długowieczni bo mleka nie piją a może dlatego że jedzą ryż i ćwiczą jogę i są nastawieni mniej konsumpcyjnie niż my:sorry:
co do soli małej nie solę i nam też nie, tak się przyzwyczaiłam w ciąży

i jeszcze to .....lekarz mi kiedyś powiedział że na konferencji naukowej światowej organizacji zdrowia jacyś tam prof udowodnili że soki dzieci powinny pić po 3 roku ż, bo one wpływają na otyłość w późniejszym okresie życia, ale oczywiście nie zostanie to opublikowane bo nie dopuszczą do tego firmy produkujące te soczki , więc dajemy od 4 mc życia i jest ok, popyt podaż i konkurencja czyż nie o to wszyskim chodzi:happy:

Ditka .....wiem wiem ale mi zjadło dobre pół wiadomości, a adresik wydawał się ok, a może jestem lewa:-), następnym razem się postaram

Sara faktycznie baran, to mu pewnie zrzednie mina jak zobaczy wyniki!

Agutka my o tatrlandi myslimy wlasnie na weekend majowy, tylko drogo wychodzi...
bylas tam moze? gdzie spaliscie?

Kicia no właśnie nie byłam, ale ta moja bratowa co w biurze podróży pracuje mówi że klienci sobie chwalą, mieliśmy kiedyś jechać z dziećmi brata ale ciąża wypadła no i teraz planujemy co by może tam pojechać , jak sie z nią spotkam w Święta to zapytam co i jak i dam znać.

reklama
Do góry