reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Może w końcu będziecie miały prawdziwie białe świeta? :-p
choinkę jeszcze trzeba ubrać (w pisanki) i miodzio;-):cool2:

reklama
kurde, a u mnie resztki śniegu i piękne słonko. :szok: Nic tylko do Trójmiastek na narty:cool2:

kate - przyjeżdżaj, nawalimy się :cool2:
maja - hehe, nie, właśnie nic z tych rzeczy, żadnych nowych zaciążonych, żadnych zmian pracy itp. Generalnie nudaaaa....;-):-D
aenye - ja własnie cappucinko sączę :cool2:

Tak... nudaaaaaa... bo się Dita nie przyzna, że idzie do szpitala na zabieg:tak:

a i Miłka tez bidulka bedzie miala operacje:-(

Dobra, Maja, specjalnie for you - z tego co pamiętam:
Kinga co chwila słabnie, ma robione badania (nie ciąża)
nieistotna zdradza nas z innym forum :cool2: - takim od wizażu bo ma zamiar zmienić image, generalnie nie ma weny na pisanie
kate założyła Stowarzyszenie które już działa, pomagają Zosi, Maciusiowi i innym dzieciom na razie głównie przez aukcje allegro i to skutecznie;-) A w 24 godziny robi to co normalnemu człowiekowi zajęłoby 3 dni, hehe, czyli nie ma czasu totalnie;-)
Miłka ma poważne problemy z kręgosłupem, chcą jej śrubki powkręcać, poza tym też mało bywa, brak czasu
pingwinek - brak czasu, po porodzie chcą wracać na stałe do Polski
atol - brak czasu, po staremu
sugar ostatnio zaliczyła impre z podrywem,hehe, młode mocno poprzeziębiane
czarna79 - szukają mieszkania,
czarna551 - młody ma zgrubienia na węzłach chłonnych, wyniki raczej dobre - zainfekowany, czekamy na relacje
kasia_z - jak zwykle pogodna, kochana i uśmiechnięta
aeyne - właczył się bidulce syndrom wicia gniazda i biadoli nie wyrabia ze wszystkim ( a chciałaby zrobić wszystko na raz, serio,hehe)
Agutek - po staremu
nonek - Maniana zaliczyła ostatnio oskalpowanie paluszka po tym jak wsadziła go do odpływu w zlewie, teraz został duuuży strupek
ja - po staremu nie licząc mega anginy którą przeszłam 2 tyg temu, masakra, wyłączona zostałam na 4 dni nie wstawałam w ogóle z łóżka ;-)

Chyba tyle, jak coś sobie przypomnę to dopiszę.

No tos sie Ditka postarala:-D dzieki

A ja wlasnie znalazlam w paszczy glona 8 zabek. dolna dwojeczka wyszla prze trzonowymi ktore sa juz prawie na wierzchu.

Dita - super opis:tak: a gdzie info o twoim woreczku, co???:baffled:

i jeszcze Nonek - zalicza na studiach wsio jak popadnie, a Majerana miała osobiste zderzenie ze zlewem /palec wciśniety do dziurki. krew, bandaż, ale już OK/

a tak jeszcze to wszystkie mamy deprechę zimową:eek:
uważam, że powinnysmy się spotkac i pobalować:tak:
i to osssstro...

reklama
Do góry