reklama
kurde, a u mnie resztki śniegu i piękne słonko.Nic tylko do Trójmiastek na narty
kate - przyjeżdżaj, nawalimy się
maja - hehe, nie, właśnie nic z tych rzeczy, żadnych nowych zaciążonych, żadnych zmian pracy itp. Generalnie nudaaaa....;-)
aenye - ja własnie cappucinko sączę![]()
Tak... nudaaaaaa... bo się Dita nie przyzna, że idzie do szpitala na zabieg

a i Miłka tez bidulka bedzie miala operacje:-(
Dobra, Maja, specjalnie for you - z tego co pamiętam:
Kinga co chwila słabnie, ma robione badania (nie ciąża)
nieistotna zdradza nas z innym forum
- takim od wizażu bo ma zamiar zmienić image, generalnie nie ma weny na pisanie
kate założyła Stowarzyszenie które już działa, pomagają Zosi, Maciusiowi i innym dzieciom na razie głównie przez aukcje allegro i to skutecznie;-) A w 24 godziny robi to co normalnemu człowiekowi zajęłoby 3 dni, hehe, czyli nie ma czasu totalnie;-)
Miłka ma poważne problemy z kręgosłupem, chcą jej śrubki powkręcać, poza tym też mało bywa, brak czasu
pingwinek - brak czasu, po porodzie chcą wracać na stałe do Polski
atol - brak czasu, po staremu
sugar ostatnio zaliczyła impre z podrywem,hehe, młode mocno poprzeziębiane
czarna79 - szukają mieszkania,
czarna551 - młody ma zgrubienia na węzłach chłonnych, wyniki raczej dobre - zainfekowany, czekamy na relacje
kasia_z - jak zwykle pogodna, kochana i uśmiechnięta
aeyne - właczył się bidulce syndrom wicia gniazda i biadoli nie wyrabia ze wszystkim ( a chciałaby zrobić wszystko na raz, serio,hehe)
Agutek - po staremu
nonek - Maniana zaliczyła ostatnio oskalpowanie paluszka po tym jak wsadziła go do odpływu w zlewie, teraz został duuuży strupek
ja - po staremu nie licząc mega anginy którą przeszłam 2 tyg temu, masakra, wyłączona zostałam na 4 dni nie wstawałam w ogóle z łóżka ;-)
Chyba tyle, jak coś sobie przypomnę to dopiszę.
Kinga co chwila słabnie, ma robione badania (nie ciąża)
nieistotna zdradza nas z innym forum

kate założyła Stowarzyszenie które już działa, pomagają Zosi, Maciusiowi i innym dzieciom na razie głównie przez aukcje allegro i to skutecznie;-) A w 24 godziny robi to co normalnemu człowiekowi zajęłoby 3 dni, hehe, czyli nie ma czasu totalnie;-)
Miłka ma poważne problemy z kręgosłupem, chcą jej śrubki powkręcać, poza tym też mało bywa, brak czasu
pingwinek - brak czasu, po porodzie chcą wracać na stałe do Polski
atol - brak czasu, po staremu
sugar ostatnio zaliczyła impre z podrywem,hehe, młode mocno poprzeziębiane
czarna79 - szukają mieszkania,
czarna551 - młody ma zgrubienia na węzłach chłonnych, wyniki raczej dobre - zainfekowany, czekamy na relacje
kasia_z - jak zwykle pogodna, kochana i uśmiechnięta
aeyne - właczył się bidulce syndrom wicia gniazda i biadoli nie wyrabia ze wszystkim ( a chciałaby zrobić wszystko na raz, serio,hehe)
Agutek - po staremu
nonek - Maniana zaliczyła ostatnio oskalpowanie paluszka po tym jak wsadziła go do odpływu w zlewie, teraz został duuuży strupek
ja - po staremu nie licząc mega anginy którą przeszłam 2 tyg temu, masakra, wyłączona zostałam na 4 dni nie wstawałam w ogóle z łóżka ;-)
Chyba tyle, jak coś sobie przypomnę to dopiszę.
Kate zapraszam do nas na sloeczko.
spoko... nie wiem kiedy, ale na pewno wybiorę sę na zakupki

myslę, że może w kwietniu...:-)
A może i całą rodzinką, hehe
Dita - super opis
a gdzie info o twoim woreczku, co???
i jeszcze Nonek - zalicza na studiach wsio jak popadnie, a Majerana miała osobiste zderzenie ze zlewem /palec wciśniety do dziurki. krew, bandaż, ale już OK/
a tak jeszcze to wszystkie mamy deprechę zimową
uważam, że powinnysmy się spotkac i pobalować
i to osssstro...

i jeszcze Nonek - zalicza na studiach wsio jak popadnie, a Majerana miała osobiste zderzenie ze zlewem /palec wciśniety do dziurki. krew, bandaż, ale już OK/

i to osssstro...
reklama
i to osssstro...
yes yes yes

...tylko kurna gdzie? Morze i maj dla mnie raczej odpadają, - brak czasu, brak kasy (odkładamy na Węgry), za daleko...eeech:-(