reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kicia, a ja za to w sumie rozumiem, że się chce ktoś upewnić zanim będzie całe życie kasę płacił na dziecko, w sumie nie wiadomo czy swoje...
Np. wśród znajomych mam kolesia co uwierzył... i teraz coraz bardziej podejrzewa że to nie jego (okazało się że dziewczyna spała z jakimś jeszcze równolegle... ). A dziecko już uznane i pozamiatane, nawet jak nie jego. I sorki. Of kors frend Saraary nie z tego sortu ;-) ale rozumiem kolesia że chce sprawdzić, sama bym sprawdziła.
Mam nadzieję że wyjdzie jak ma wyjść :happy:

reklama
biję się w pierś i dopisuję:
sa_raa - monsz schudł, reszta po staremu
:-):-):-)

Mam już igły do maszyny, zabieram się za kontynuację firanek/zasłon/lamperii. Sama jestem ciekawa co mi wyjdzie;-)

Dita ja widze ze Ty jak ja poszyc lubisz. Nawet ostatnio monsz mi maszyne nowa sprawil.

Sugar wlasnie moj kumpel tez ze stanow sobie iphona przywiozl.Widzialam jakie foty robi ale nie mialam czasu sie pobawic. A mi sie umowa skonczyla a i tak cos musze wziac. Najbardziej kusi mnie aparat bo super foty robi i malutki...i tak musielibysmy cos mini kupic bo te dwa nasze to nie bardzo sie na wyjazdy nadaja bo pol walizy zajma.No i 16 GB pamieci...mam 4 GB pen drive i czasami w PL brak zeby wszystkie foty zgrac bo sporo robie.
W kazdym razie dzieki za opinie.

A ja wlasnie ogarnelam chte. Babcia przywiozla Marice balony wodne ...kurcze pelno tego g... porozrzucanego po calym domu a ja chodze i zbieram.
A Pyza spi od 12.30:)

o rany ale dzisiaj się rozkręciło....

Maja a ja bym dodała jeszcze że:
kasia miała przejścia wątrobowe i stracha że będzie mega drapanie......ale jak narazie ok
aenye jakieś paskudne przygody dowcipne:baffled: ......ciort wie co to było....w każdym bądź razie już ok, ale strata w postaci ubrudzonej kanapy po tym fioletowym / zapomniałam jak to się nazywa/ prawdopodobnie została bo aenye nie mówiła zeby czymś to usunęła;-)
Kinga też problemy ze zrowiem ...omdlenia te sprawy
Dita czeka na przedłużenie umowy o pracę
sugar miła bombkę pod oknem u sąsiadów
no i więcej nie pamiętam

Dita....a ty taka profesja i samolotem nie leciałaś.....załatw sobie super promocję i nie na Węgry tylko coś lepszego sobie "sprzedaj"

a ja uwielbiam i morze i góry i jeziora byleby się oderwać od rzeczywistości.....pranie sprzątanie zakupy itp itd........, kiedyś wystarczył nam namiot i woda z baniaków......ale teraz to mi się nie chce , chyba dlatego że jak na ok tydzień urlopu to mi się nie che koczowania tylko normalnych warunków:sorry:, a jak za czasów studenckich było tyle wolnego i mało kasy to inaczej się podchodziło do wypoczynku,
.......żałuję ze za moich lat studenckich nie było "w modzie " i tak powszechne wyjeżdżanie do pracy za granicę, teraz młodzież ma luksus w tym temacie:happy:

LASKIIII!!!! ogarnelam REGAL w salonie :-D :-D :-D bosz, ile ******* czlowiek gromadzi, szok.

a przede wszystkim!!! WIADOMOSC DNIA!!!!!!!!!

MOJE DZIECKO ZJADLO DZIS PIERWSZY OD DWOCH TYGODNI OBIAD :-D :-D :-D :-D sam sie domagal!!!
a teraz je ze mna pierogi ruskie :-D juz jednego zjadl. zjadl tez dzis od meza 1/5 kielbasy :-) cudnie!!!

naprawilo mi sie dziecko :cool2:

LASKIIII!!!! ogarnelam REGAL w salonie :-D :-D :-D bosz, ile ******* czlowiek gromadzi, szok.
Normalnie szok ja to CI aenye jakiś medal bym dała, ...dziecko +mega brzuch i takie sprzątanie ....nie mów że jeszcze po taboretach skakałaś co by górne półki z kurzu powycierać:baffled:
Gratki dla Filipa ....mama lubi żarłoczka cooooooo????

Dita no to w tym temacie moja bratowa ma lepiej ich szef to by ich non stop gdzieś wysyłał, tylko że prawie wszystkie mają rodziny i nie za bardzo można tak sobie latać, ale oni tzn bratowa i brat to latają od czasu do czasu bo szef tak łatwo nie odpuszcza;-)

Agutka, mama zarloczka KOCHA :cool2: jedzacego obiad podwojnie :-D a regal wszak sam sie nie zrobi, i kurz sie sam nie wytrze, nawet z gornych polek ;-)
ale wlasnie zobaczylam, ze jeszcze mi zostaly witrynki do umycia, jesu. musze wszystkie kieliszki i inne szkla powyciagac, jesuu..
a zaraz wpada tesciu, bedziemy przestawiac meble u Filipa (znaczy, moj monsz i tesciu ;-) nie zebym ja sie rwala :-D), zeby staly w ostatecznej juz konfiguracji, potem sie zamontuje polki (jutro pewnie). wtedy bede mogla Filipka ksiazeczki (nie wiem, czy wasze tez, ale moje dziecko zgromadzilo ich cala mase, od calineczek, przez brzechwe, kubusie itepe az po wlasna Biblie ;-) ), albumy na zdjecia i fotki poustawiac, i tym samym odgruzowac zapasowe lozeczko, w ktorym od tej pory Filipek bedzie sam sypial :-) to mam plan :-D

Dita
;-) no mam fiola ;-) jak nie je, to mi psycha siada. ale ostatnio jadl tylko mega papki i tylko slodkie, i tylko w kolorze bialym lub mlecznobezowym :baffled: wiec moglo mi odbic troche ;-)

reklama
Dita, swoja droga.. kto ci powiedzial, ze na tygodniowe luksusy w Egipcie czy gdzies masz z dzieciakami jechac???? opchnij komus, na pewno sie ktos znajdzie, kto im krzywdy nie zrobi ;-) i jedzcie z Andrzejem na relaks! zawsze taniej :-) i odpoczniesz..! a na miejscu naprawde nieduzo trzeba wydawac, jeno na tipsy (napiwki) i jakies grosze na pamiatki!

Do góry