reklama
Maja - generalnie to się nie działo NIC;-) nudaaaa... siedzimyyyy.... nudaaaa....;-)
Zależy też gdzie ci się film urwał;-)
kate - zdrówka dla Nat. Jezu, co za przychodnie macie...
U nas nawet jak nie ma miejsc, to każą przyjeżdżać z chorym dzieckiem, zawsze znajdą jakąś lukę na przebadanie maluszka.
Zależy też gdzie ci się film urwał;-)
kate - zdrówka dla Nat. Jezu, co za przychodnie macie...

U nas jakiś atak zimy, a my na letnich oponach 
Troche jestem uwięziona... nic tu nie jeździ (znaczy autobusy nie wjeżdżają pod górę). D. pojechal samochodem do pracy, po czym porusza się tramwajami po różnych sądach, makabra. A po południu imieniny mojego Taty i generalnie jakoś się muszę przemieścić 5 km z młodocianym. W Gda w taksach nie ma fotelików
Autobusy nie jeżdżą, znajomi gdzieś pokorkowani stoją albo w pracy
Na obwodnicy bałwany lepią, TIRy w poprzek, ogólnie wszystko stoi, zamieć szaleje 

Troche jestem uwięziona... nic tu nie jeździ (znaczy autobusy nie wjeżdżają pod górę). D. pojechal samochodem do pracy, po czym porusza się tramwajami po różnych sądach, makabra. A po południu imieniny mojego Taty i generalnie jakoś się muszę przemieścić 5 km z młodocianym. W Gda w taksach nie ma fotelików

A nie... bo ona nie jest chora
nie ma gorączki, nie kaszle, nie smarka - znaczy nie chora
i nie ma miejsc
"proszę dziecko przegłodzić, dawać dużo pić, do tego lakcid... i jak za 2 dni ie przejdzie, to proszę się zgłosić... bo mamy jednego lekarza teraz, drugi chory, trzeci się zwolnił... O!"

nie ma gorączki, nie kaszle, nie smarka - znaczy nie chora
i nie ma miejsc
"proszę dziecko przegłodzić, dawać dużo pić, do tego lakcid... i jak za 2 dni ie przejdzie, to proszę się zgłosić... bo mamy jednego lekarza teraz, drugi chory, trzeci się zwolnił... O!"
U nas jakiś atak zimy, a my na letnich oponach
Troche jestem uwięziona... nic tu nie jeździ (znaczy autobusy nie wjeżdżają pod górę). D. pojechal samochodem do pracy, po czym porusza się tramwajami po różnych sądach, makabra. A po południu imieniny mojego Taty i generalnie jakoś się muszę przemieścić 5 km z młodocianym. W Gda w taksach nie ma fotelikówAutobusy nie jeżdżą, znajomi gdzieś pokorkowani stoją albo w pracy
Na obwodnicy bałwany lepią, TIRy w poprzek, ogólnie wszystko stoi, zamieć szaleje
![]()
I znów zima w zimę zaskoczyła wszystkich, hehehe:-)
szczególnie drogowców

u nas pada śnieżek, zimo, plucha i ohyda... tylko się nawalić

..aenye
Mama grudniowa'06
Maja, akurat absolutnie nie masz racji odnosnie mojej stycznosci z chorymi dziecmi i mojej umiejetnosci wczucia sie w sytuacje. moze az za duzo widzialam i widze na codzien cierpienia rodzicow chorych dzieci, ktore nigdy nie wyzdrowieja i wiem, co naprawde sie liczy. na pewno nie puste slowa. widocznie zupelnie nie zrozumialas, o co chodzi w moim poscie,bo akurat nie o wczuwanie sie ;-) a raczej o sens i faktyczna potrzebe takiegoz, szczegolnie na, przepraszam bardzo, ale TYLKO forum internetowym. dla mnie to jakies straszne umniejszenie i splycenie tego cierpienia, wspolczucia, takie pisanie i komentowanie tego.. nawet, jesli z najlepszych pobudek wyplywa.
ale nie musisz analizowac i probowac zrozumiec, bo to tylko moje wlasne wynurzenia i nie prosilam o komentarz :-) i nie zamierzam o tym dyskutowac :-)
Dita, na przepisach zaraz wkleje
pychota, zareczam, a strasznie malo roboty i inny smaczek na swiatecznym stole :-) je sie na cieplo i na zimno, i z lodowki, mniammmm :-)
a co do sniegu - watpie, jest -1 i ciagle sypie, juz jest sniegu pod kolana tam, gdzie nie odgarniaja
kate, sraczkorzygaczka strasznie wyniszcza organizm, szczegolnie malutki.. pewnie nie bedzie miala troche apetytu, troszke mniej ruchliwa bedzie itepe, ale w ciagu kilku dni wroci do normy :-) buziaki wielkie dla niej!!!
ale nie musisz analizowac i probowac zrozumiec, bo to tylko moje wlasne wynurzenia i nie prosilam o komentarz :-) i nie zamierzam o tym dyskutowac :-)
Dita, na przepisach zaraz wkleje

a co do sniegu - watpie, jest -1 i ciagle sypie, juz jest sniegu pod kolana tam, gdzie nie odgarniaja

kate, sraczkorzygaczka strasznie wyniszcza organizm, szczegolnie malutki.. pewnie nie bedzie miala troche apetytu, troszke mniej ruchliwa bedzie itepe, ale w ciagu kilku dni wroci do normy :-) buziaki wielkie dla niej!!!
kurde, a u mnie resztki śniegu i piękne słonko.
Nic tylko do Trójmiastek na narty
kate - przyjeżdżaj, nawalimy się
maja - hehe, nie, właśnie nic z tych rzeczy, żadnych nowych zaciążonych, żadnych zmian pracy itp. Generalnie nudaaaa....;-)
aenye - ja własnie cappucinko sączę

kate - przyjeżdżaj, nawalimy się

maja - hehe, nie, właśnie nic z tych rzeczy, żadnych nowych zaciążonych, żadnych zmian pracy itp. Generalnie nudaaaa....;-)

aenye - ja własnie cappucinko sączę

..aenye
Mama grudniowa'06
kasia, solidaryzuje sie z toba w admiracji tegoz cudownego zimowego pejzazu
nie w pore, totalnie nie w pore 
ide nakarmic mlodego i poloze go spac, moze wtedy cos porobie konkretnego..
zimowy caus :-)

ide nakarmic mlodego i poloze go spac, moze wtedy cos porobie konkretnego..
zimowy caus :-)
reklama