reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

sugar ja tez zamykam oczy na zlo dotykajace dzieci
nie z ignorancji
ale z obawy o wlasne
nie chce sie nakrecac

reklama
ja tez nie chce czytac takich rzeczy.. nigdy nie wiem, jak zareagowac. bo generalnie kazda reakcja jest bezsensowna, pusta, niepotrzebna, kim jestem, by cos takiego komentowac?... a zbyc - tez zle.
i musze napisac jeszcze cos. mam nadzieje, ze nikt mnie tu zle nie zrozumie itepe, bo to takie moje przemyslenia tylko.
to samo o Majce.. jedna z tragedii, ktore nie pozostawiaja obojetnymi ludzi, ktorzy byli obok.. ale wlasnie, zupelnie obok. ze swoim zyciem, swoimi problemami i radosciami. nigdy nie beda w stanie postawic sie w tej sytuacji, naprawde pomoc.. i pusta, glupia gadanina, zeby troche wlasne sumienie i wlasny bol uspokoic..

oczywiscie absolutnie nie mowie o kate i innych dziewczynach, ktore czynnie zaangazowaly sie w pomoc jej i innym dzieciaczkom.. a te i tak malo gadaja, tylko robia. takie tragedie potrafia wzbudzic w ludziach naprawde fantastyczny, pozytywny zryw, swietne efekty.. ale na watku Majci mnostwo jest postow zupelnie out.. no nie wiem, mam nadzieje, ze wiecie, o co mi chodzi :-(
i te swieczki w podpisach.. jakos mi sie to nie tegez.. w wiekszosci to taka jakas nie wiem, pokazowa..? tak mi to wyglada, niestety.

no ale nic, nie pisze juz wiecej. kissss :-)

reklama
Do góry