..aenye
Mama grudniowa'06
my wczoraj fajny dzionek, najpierw zakupy w ikei (musielismy jeden slupek szafy dokupic, bo nie ma miejsca na Maksa rzeczy w ogole
a chcemy to juz docelowo poustawiac, tak, jak beda staly dwa lozeczka juz, polki przywiesic, zeby jazd nie bylo za pol roku.
trafilam tez na super promocje w kappahl
dwie pizamki dla Filipka za cale 9,90!!!! sliczne, brazowa z jezykiem i bezowa w zolte i brazowe jezyki :-) i kupilam Maksiowi dwa polspioszki, slodkie takie mini mini, tez za 10zl
..
nie moge znalezc fajnych firanek (czekoladowy braz z rozem) i zakonczen do karniszy, ale mniejsza mniejszosc.
potem bylismy na obiadku z moimi rodzicami, na deserku i potem na najglupszym na swiecie filmie - MGLA - jak ktos ma pomysl, zeby isc, do stanowczo odradzam. cale kino wylo ze smiechu (na horrorze, przypominam). a zakonczenie typowo kingowskie
czyli smutny end, ale w kontekscie calego filmu smieszne jak kuzwa diabli.. i nuuuuuuuda. jedyny gorszy film, jaki widzialam, to rosyjska superprodukcja nocna straz o wampirach.
sa_raa, gratuluje zakupkow :-) pochwalisz sie na odpowiednim watku?
lucky - regal zwykly, o taki: Garderoba stalowa STYLE (327656690) - Aukcje internetowe Allegro, tylko czarny i za 80zl :-)
ale nie dojrzala jeszcze do zlozenia, wiec nie wkleje realfotki
dita, tobie tylko w dupe lac. ale super, ze macie panele!!! i jaki w koncu kolorek wybrala ala? masz koniki? ;-)
kasia - to fajnie masz. mi sie dni wleka. i nie moge siedziec, bo mi sie zaraz duszno i slabo robi. musze dziwne pozycje przyjmowac, albo lezec, albo stac
a swieta.. zalamuja mnie swiateczne porzadki
nie chce mi sie, a tyle jest do sprzatniecia.. znaczy, tyle bym chciala zrobic.. ulozyc wreszcie na regale w salonie, zrobic do konca Fiolka pokoj, ulozyc garderobe, porzadek w kablach.. eeeech ;-)

trafilam tez na super promocje w kappahl

nie moge znalezc fajnych firanek (czekoladowy braz z rozem) i zakonczen do karniszy, ale mniejsza mniejszosc.
potem bylismy na obiadku z moimi rodzicami, na deserku i potem na najglupszym na swiecie filmie - MGLA - jak ktos ma pomysl, zeby isc, do stanowczo odradzam. cale kino wylo ze smiechu (na horrorze, przypominam). a zakonczenie typowo kingowskie

sa_raa, gratuluje zakupkow :-) pochwalisz sie na odpowiednim watku?
lucky - regal zwykly, o taki: Garderoba stalowa STYLE (327656690) - Aukcje internetowe Allegro, tylko czarny i za 80zl :-)
ale nie dojrzala jeszcze do zlozenia, wiec nie wkleje realfotki

dita, tobie tylko w dupe lac. ale super, ze macie panele!!! i jaki w koncu kolorek wybrala ala? masz koniki? ;-)
kasia - to fajnie masz. mi sie dni wleka. i nie moge siedziec, bo mi sie zaraz duszno i slabo robi. musze dziwne pozycje przyjmowac, albo lezec, albo stac

a swieta.. zalamuja mnie swiateczne porzadki