reklama
hejo piękne

My dziś pracowicie - najpierw robienie kiełbasek i wędzenie, potem wizytacja w OBI i zakup paneli
Kupiliśmy panele w kolorze dąb na dwa górne pokoiki - nasza sypialnia i Ali pokój. Fajnie, będziemy juz w końcu podłogi robić i można się na górę powoli wprowadzać

na koniec mnie brzuch pobolewa od degustacji tłustych kiełbasek, kamienie dają znać

My dziś pracowicie - najpierw robienie kiełbasek i wędzenie, potem wizytacja w OBI i zakup paneli

Kupiliśmy panele w kolorze dąb na dwa górne pokoiki - nasza sypialnia i Ali pokój. Fajnie, będziemy juz w końcu podłogi robić i można się na górę powoli wprowadzać

na koniec mnie brzuch pobolewa od degustacji tłustych kiełbasek, kamienie dają znać

hehehehe....kate Dicie na sam dźwięk słowa szpital przechodzi
Lucky - u nas zakupki w miare udane ale to nie szczyt marzeń;-)
kupiliśmy Mapecikowi czapke taką przejściową nie grubą nie chudą
T kupił sobie taką mniej oficjalną marynarke
a ja mam nową bluze i buty
ooo
do lekarza nie dotarłam
pochwaliłam się idę spac
kolorowych snów

Lucky - u nas zakupki w miare udane ale to nie szczyt marzeń;-)
kupiliśmy Mapecikowi czapke taką przejściową nie grubą nie chudą
T kupił sobie taką mniej oficjalną marynarke
a ja mam nową bluze i buty
ooo
do lekarza nie dotarłam
pochwaliłam się idę spac
kolorowych snów
sugarspunsister
matka polka superstar
helou
ja dzisiaj mila rodzinna niedziela w zaciszu bo na dworze masakra
wieczorem tylko zostawilam S z maluchami i wybylam na maly szoping najpotzrebniejszych gadzetow z kumoela i jej dwoma synkami
zaraz ide spac
kate napisalam maila do Twojego meza szanownego ale nie wiem czy on ma dostep do takowego
wiec daj mu cynk jakby co
ja dzisiaj mila rodzinna niedziela w zaciszu bo na dworze masakra
wieczorem tylko zostawilam S z maluchami i wybylam na maly szoping najpotzrebniejszych gadzetow z kumoela i jej dwoma synkami
zaraz ide spac
kate napisalam maila do Twojego meza szanownego ale nie wiem czy on ma dostep do takowego
wiec daj mu cynk jakby co
Hej hej - cierpię na syndrom skurczenia czasu
Budzę się o 5:40 i zanim się obejrzę to jest 21:00
Normalnie na nic czasu nie mam. 
Więc zgłaszam że żyję i tyję ;-)
Wróciliśmy od teściów, było super, szkoda że pogoda syfna, bo mały niewybiegany, znaczy wybiegany po domu tylko. :-)
Jak u was z planami świątecznymi? Ja od środy wychodzi że w domu, bo mama robi jakieś imieniny taty na raty i ciągle nie moze przyjść, a potem sprzątanie na święta.
Święta u nas, więc nie wiem co ona chce sprzątać
Już dawno nie siedziałam z potworem cały dzień sama
Zobaczymy jak będzie ;-)
A dziś właśnie rzeźbię przy kompie, bo po południu mam wykład za szefa i usiłuję rozwikłać logikę jego slajdów z prezentacji
Pokrętna mocno
Pewnie skończy się że zrobię je od nowa ;-)
Chodzę juz w ciążowych spodniach
Szok normalnie. Ale co się będę męczyć, jak normalne mnie cisną jak długo siedzę, a jednak wolę siedzieć, bo jak stoję to mdleję 

Więc zgłaszam że żyję i tyję ;-)
Wróciliśmy od teściów, było super, szkoda że pogoda syfna, bo mały niewybiegany, znaczy wybiegany po domu tylko. :-)
Jak u was z planami świątecznymi? Ja od środy wychodzi że w domu, bo mama robi jakieś imieniny taty na raty i ciągle nie moze przyjść, a potem sprzątanie na święta.
Święta u nas, więc nie wiem co ona chce sprzątać

Już dawno nie siedziałam z potworem cały dzień sama

A dziś właśnie rzeźbię przy kompie, bo po południu mam wykład za szefa i usiłuję rozwikłać logikę jego slajdów z prezentacji

Chodzę juz w ciążowych spodniach

kasia - wklejaj brzucha

Ja od dziś w domu przez 3 dni, urlop, robota czeka,hehehe. Specjalnie wzięłam urlop na świąteczne porządki bo musze odsyfić dom jakoś... Nawet nie wiem, od czego się zabrać. Chyba od okien nieszczęsnych

Nie, nie od okien, od kawy zacznę;-):-)

Ja od dziś w domu przez 3 dni, urlop, robota czeka,hehehe. Specjalnie wzięłam urlop na świąteczne porządki bo musze odsyfić dom jakoś... Nawet nie wiem, od czego się zabrać. Chyba od okien nieszczęsnych

Nie, nie od okien, od kawy zacznę;-):-)
..aenye
Mama grudniowa'06
hej. u mnie dzien sie z d.. zaczal. juz mam zly humor 
Dawid mial wstac, ale oczywiscie siedzial do 3 ogladajac samochody w necie i jest nieprzytomny. mlody usiadl mi dupa na twarzy, majac w gaciach wiadomo co. oczywiscie musialam wstac, bo juz przed oczami widzialam pawiania dupke, jak nie przewine szybko.
wstalam, przebralam (brudzac sobie pol pizamy, bo taka to sraka byla, a mlody sie wil jak wegorz). zrobilam sobie pyszna kawke, odstawilam na blat, zeby wyjac ananasa z lodowki i sobie humor nim poprawic. w tym czasie mlody zdazyl rzucic na blat pilke i co??? kawa wylana. zaje.ku.wa.biscie..
no niedobrze sie zaczal dzien. fakinszit.

Dawid mial wstac, ale oczywiscie siedzial do 3 ogladajac samochody w necie i jest nieprzytomny. mlody usiadl mi dupa na twarzy, majac w gaciach wiadomo co. oczywiscie musialam wstac, bo juz przed oczami widzialam pawiania dupke, jak nie przewine szybko.
wstalam, przebralam (brudzac sobie pol pizamy, bo taka to sraka byla, a mlody sie wil jak wegorz). zrobilam sobie pyszna kawke, odstawilam na blat, zeby wyjac ananasa z lodowki i sobie humor nim poprawic. w tym czasie mlody zdazyl rzucic na blat pilke i co??? kawa wylana. zaje.ku.wa.biscie..
no niedobrze sie zaczal dzien. fakinszit.

reklama