reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej wszystkim! Ja jestem po dwoch kolach, czterech dniach samej z bachorkami i mam wrazenie, ze moj mozg jest jak wyprany w domestosie i wykrochmalony. Mam dosc.
Maniana z palcem zupelnie git. Codziennie jej odpada strup, bo wiecznie trzyma lapska w buzi. Ale wygladalo, ze bedzie gorzej.
Aenye ty sie stara szkola nie przejmuj. Ja to jestem stary wyjadacz. 3 studia ( poprzednie nie skonczone), ostatnie tez z przerwa. W tym m-cu prawie 30 na karku i moze w tym roku skoncze. Tez przechodzilam jakies dziwne zalamania nerwowe i w ogole. I jak zaszlam w druga ciaze, zalamalam sie, ze znow rok w plecy. Ale wszyscy mi mowili: SPOKO LUZ, NIE ZAJAc NIE UCIEKNIE. I wiesz co, mieli racje. Pomysl rok dluzej jakby co mlodosci. Ty wiesz jak mi zazdroszcza na uczelni? Jestem chyba najstarsza, srednio 8 lat starsza od wszystkich. Jak mowie, ze mam dwoje dzieci i tyle i tyle lat to kazdy robi oczy jak piec zeta. Bo mnie studia tak odmladzaja!!!!!;-)Ale sie rozpisalam. A porzadki? Jeszcze nie raz i nie dwa bedziesz sprzatala, porzadkowala. To to tym bardziej nie ucieknie.Poczeka az bedziesz miala sile i ochote. Tobie sie instynkt gniazda wlaczyl chyba.
Jesli chodzi o specyfiki do lazienek, kuchni, to naprawde dobre sa tytany. Swietny jest do plyt ceramicznych, do kibla smierdzi, ale nie ma lepszego. Ten od kamienia i rdzy jest tak samo dobry jak cility i inne, a wszystkie sa o przeszlo polowe tansze. Moj tesc tym, do kibleka to podlogi w garazu myje po smarach i innych samochodowych syfach. Mowi, ze najlepszy.
Czrna szkoda, ale jeszcze traficie na swoje gniazdko. Bedzie git. Ze ta spytam, co bylo syfiastego w tym?
Kasia_z pokaz brzuch!!!
Dita madra z Ciebie kobitka, wiesz?

reklama
Dita czwarta, czwarta. Po Niki poroniłam ale to długa historia według USG wychodziło 8 tydz według mnie 16tydz. Ahhhh az przykro wspominać. Ale czas goi rany.

Nonek w opisie było do delikatnego remontu a to do KAPITALNEGO. Cała stolarka, łazienka, pokoje, dach przeciekał ,schody do wymiany. Można by tak mnożyć tylko po co szkoda słów. A co do samego gniazdka to my mamy swoje 3 pokojowe tylko ze na 4p i mieszkamy tu dopiero 3 latka. Tylko ze względu na maleństwo chcemy teraz zmienić:tak:

Kurde kobiety gdzie sie pochowałyscie??????????????????????????

czarna nie bylo przez chwile w ogole dostepu do bb.
Tak to z tymi mieszkaniami jest. Czasem az przykro patrzec. Ja wiem, ze macie mieszkanko. I tylko myslicie o ewentualnej zmianie. Zycze powodzenia w poszukiwaniach. Na pewno znajdziecie odpowiednie do was.

Wiem ze nie było dostępu ale mi tak chodzi ogólnie że tu tak cicho. I mało kobitek sie udziela.:-(

A ja się niepochwaliłam a mojej niuni wybił sie kolejny ząbek. My tu czekamy na lewą dolną 3 (normalnie juz ja widać) a nam się przebiła prawa górna trójka KIEŁ!!!! Stąd ta gorączka i marudzenia. Tak wiec moja mała uzębiona w 14 zęboli:-D:rofl2:

Czarna :-D:-D:-D Gratki ząbka! Przy okazji chciałam powiedzieć że o 23:34 spałam :-D:-D:-D A nie się chowałam :-D:-D:-D

No pokażę wam ten brzuch pokażę, tylko jakąś chwilkę złapię i kogoś do zrobienia foty, wczoraj się nie udało.
A z samopoczuciem od czasu poprawy wyników jest mi coraz lepiej, normalnie odżywam, już nie mam dziwnych omdleń itp. więc nawet coś posprzątam. A co do czyścideł to jeszcze lubię to HG bo jest taki, że bez rękawiczek można wszystko czyścić, bardzo łagodny dla skóry, jednocześnie fajnie czyści wszystko z kamienia i różnych osadów (u nas głównie jakieś mydliny podzieckowe).

Czarna, mieszkanko prędzej czy później znajdziecie, powodzenia :tak:

U mnie potwór taki rechotliwy ostatnio że szok, chodzi i rechocze w kółko, nie wiem o co chodzi. Dziś wypatrzył śnieg i rechotał 10 min patrząc że śnieg jest :eek: I chyba tańczy, to znaczy tak identyfikuje to babcia, a wygląda to tak, że chodzi i macha rękami w górę i w dół, czasem jeszcze ugina nogi ale rzadko :-D

helou
a ja wczoraj bylam na super hiper wylansowanej zamknietej balandze z calym najwiekszym bagnem warszawskiego szpanu
- promocja albumu przyjaciela mojego S, on chory wiec poszlam sie pobawic i najesc

zaliczylam jakis totalnie lopatologiczny benadziejny podryw od jednego kolesia
myslalam ze puszcze pawia jak po raz 8 pytal czy pojde z nim na obiad
bsz
faceci to palanty czasami

reklama
Sugar lansuj sie lansuj na wszelkich imprezach. Jeszcze bedziesz znana to bedziemy miec znana mamuske na grudniowkach;-);-);-).
Ja dzis mam spida do sprzatania. Juz czesc zrobilam. Teraz Majerana zasnela to mam chwile dla siebie.
Kasia tanczacy Piotrek to musi byc niezly widok...:-)

Do góry