reklama
Też się melduję
ze żyjemy
że wsio OK
ale nie mam czasu
Kinga - a ty nie pracowałaś czasami w jakiejś odzieżówce? i co sie stało???
Ditka - no co się nie odzywasz??? 3 kwietnia?
i serio.... gów no mnie obchodzi twoja praca! /może jak nie podpisza z tobą tej "umowy" to się wreszcie zmobilizujesz???/
Lucky - trzymaj się!!! i wstaw foty brzusia
Sa_raa - do lekarza marsz!
Czarna - do lekarza z Niki marsz!!!
Nieistotna - co się dzieje???
Kasia - hehehe, fajny Piotruś
wyobraziłam go sobie jak włazi i złazi z łosia
A co się dzieje z RESZTĄ KOBITEK???????????
ze żyjemy
że wsio OK
ale nie mam czasu

Kinga - a ty nie pracowałaś czasami w jakiejś odzieżówce? i co sie stało???
Ditka - no co się nie odzywasz??? 3 kwietnia?
i serio.... gów no mnie obchodzi twoja praca! /może jak nie podpisza z tobą tej "umowy" to się wreszcie zmobilizujesz???/
Lucky - trzymaj się!!! i wstaw foty brzusia

Sa_raa - do lekarza marsz!
Czarna - do lekarza z Niki marsz!!!
Nieistotna - co się dzieje???
Kasia - hehehe, fajny Piotruś

A co się dzieje z RESZTĄ KOBITEK???????????
Kate idę idę spoko loko ja z tych panikar ale w sumie w sobote delikatnie sie zaczeło i widze ze do dzis nie przechodzi więc jutro idę. Ja wole isc z niby pierdołą niż sobie pozniej w brode pluć. Teraz jej daje tantum Verde, eurespal i pyrosal i do ssania heopatyczne tabletki Homeovax- tak sie chyba pisze. No nic zobaczymy co powie jutro.
Dobranoc panienki
Dobranoc panienki
K
Kinga85
Gość
witam z rańca! u nas super pogoda słonko swieci zaraz idziemy na dwór
kate ja nie pracowałam w odzeżowym
jak juz to ostatnio w zakładzie krawieckim ale mi sie tam nie podobało i zrezygnowałam po miesiącu.
mój Filip wczoraj wieczorem to zaszalał! zabawke włożył do sedesu
byłam zła i jednoczesnie smiac mi sie chciało. ostatnio dużo chciałby wsadzac do sedesu no wiecie co drzwi trzeba zamykać za każdym razem. he
milego dnia!

kate ja nie pracowałam w odzeżowym

mój Filip wczoraj wieczorem to zaszalał! zabawke włożył do sedesu

milego dnia!
Dziekujemy razem z Agatka za wszystkie zyczenia!!!!!!
Dita ja mam tylko jedno pytanie co ci bedzie po pracy jak nie bedziesz zdrowa co?? Rozumiem ze doluje Cie niepewnosc zwiazana z praca, ale nie kumam jak mozesz tak bagatelizowac zdrowie, Kate ja mysle ze ty powinnas z Andrzejem zaczac spiskowac a Ditke o zdanie nie pytac
Kochana nie masz pewnosci ze pracy nie znajdziesz i nie mysl tak, nie zadreczaj sie, jestes super babka tyklo zacznij walczyc o swoje!!
Dita ja mam tylko jedno pytanie co ci bedzie po pracy jak nie bedziesz zdrowa co?? Rozumiem ze doluje Cie niepewnosc zwiazana z praca, ale nie kumam jak mozesz tak bagatelizowac zdrowie, Kate ja mysle ze ty powinnas z Andrzejem zaczac spiskowac a Ditke o zdanie nie pytac
ale lipa z tymi pracami, widze że nie tylko u mnie...
Nie lubie przedwiośnia. Wiosenne depresje - zawsze nastroje są wisielcze, wystarczy poczytac onet czy interię - tu zabił, tam zabił, tam pobił a tu się powiesił
Byle do wiosny.
kate - buuuuuuzia;-)
Nie lubie przedwiośnia. Wiosenne depresje - zawsze nastroje są wisielcze, wystarczy poczytac onet czy interię - tu zabił, tam zabił, tam pobił a tu się powiesił

Byle do wiosny.

kate - buuuuuuzia;-)

A jeszcze nie napisałam, ja wczoraj dla odmiany (chyba pogoda, bo wy jakoś też) dwa razy prawie zemdlałam, raz w autobusie, raz w sklepie w kolejce - jakoś tak gorąco było... dziś poleciałam na badania od razu, bo i tak muszę trochę zrobić z okazji wątroby. Mam nadzieję że to dżast ciąża, a nie jakieś znowu przeboje... zobaczymy.
Dita, nastroje to się rodzą w mózgu, a nie od pogody. Jej ty w ogóle nie wierzysz chyba, że coś w życiu od ciebie zależy, weź się babo w garść, bo nikt tego za ciebie nie zrobi.
A to czy się weźmiesz nie zależy od pogody, durnej szefowej, przedwiośnia, kataru ani stu innych rzeczy którymi usprawiedliwiasz ciągle to, że tkwisz w punkcie wyjścia 
Czarna, zdrówka dla Niki! Na pewno będzie dobrze!
Dita, nastroje to się rodzą w mózgu, a nie od pogody. Jej ty w ogóle nie wierzysz chyba, że coś w życiu od ciebie zależy, weź się babo w garść, bo nikt tego za ciebie nie zrobi.

Czarna, zdrówka dla Niki! Na pewno będzie dobrze!

kasia - hehe, no ja mówię że dla mnie juz tylko szałas w Bieszczadach, parę książek i konserw. I wegetacja z dala od tych wszystkich złych ludzi którzy tylko myslą jak mi dokopać
du pa du pa du pa fak mać
czarna - daj znać co i jak z Niki
Agaton - buziak ;-)
aenye - co pijemy?

du pa du pa du pa fak mać
czarna - daj znać co i jak z Niki
Agaton - buziak ;-)
aenye - co pijemy?
reklama