reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kinga - no i widzisz, ty panikaro....;-)

Ale ja bym ci jeszcze badania ogólne zrobiła - krew i mocz, a nuż jakiś niedobór np żelaza ci wyjdzie i stąd te omdlenia....
No to idź teraz prywatnie i już nie panikuj, co druga z nas ma nadżerkę;-)

reklama
A ja jutro 2 godz jazdy i to na miescie kto z Trojmiasta niech siedzi w domu!!!!!!!!!!:tak::-D:tak::-D

WSZYSTKIEGO DOBREGO AGATKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• 283.gif
    283.gif
    21,2 KB · Wyświetleń: 16
czarna no to widzę że zmiany ruszyły z " kopyta", może jeszcze przed porodem się przeprowadzicie do nowego M:tak::tak::tak:

czekaj, zaraz, musze się uporac z problemem końca umowy.
cholera jasna, jest coraz gorzej, coraz bardziej daje mi dyrektorka do zrozumienia że mi tej umowy nie przedłuży.
Jezu, ta atmosfera mnie dobija
A nie chce zostać bez pracy bo qrwa ocipieje w domu
du pa
du pa
du pa
jak to mówi aenye.
Nie znajde nic innego, nie ma szans, nikt mnie nie chce i nie potrzebuje.
Potrzebują wszędzie ,,przedsiębiorczych, zdecydowanych i nastawionych na sukces" ludzi, do których ja nie należę.

kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwa

dupa dupa dupa mozna pisac razem :-D

Dita, naprawde. dupa w troki i do szpitala. dla takiej gownianej pracy i atmosfery chcesz zagrozic zdrowiu??? wez sobie przelicz, co ile jest warte..

a moze jakas internetowa dzialalnosc? co?

my ze spacerku poszlismy do przychodni :-D na szczepienie ;-) tak z glupia frant, jak to sie mowi ;-) mlody nawet nie jeknal!! pani mu dala pileczke i z fascynacja wkladal ja do buzi i wyjmowal :sorry2: nawet nie zauwazyl, hehe. a ja sie martwilam, ze wrzask bedzie, bo on nie w humorze dzisiaj.
a wazy juz 11,4kg :-) tylko u nas nie mierza wzrostu, musze raz sama zobaczyc.
tylko mi znowu chimeryczy z obiadem, no szlag mnie trafia.. nie chce nic a nic. wczoraj wmusilam, dzis takie wycie bylo, ze odpuscilam.. i dalam mu mleko zamiast, bo akurat mial isc spac. wypil cale. tak samo, jak potrafi wpieprzyc kazdy serek, deserek, kaszke, owoce. nawet kanapke z szynka czy z serem. a obiadu niet. no nic, dzis mu odpuszcze, jutro sprobuje znowu..

auta dalej nie oddalismy, dopiero w srode.. i tak pieknie jestesmy udupieni. fakkk.

reklama
z tym dniem chłopaka to rózne wersje, my obchodzimy we wrześniu;-);-)

Ja wiem, że pieniądze gowniane, ale zawsze to coś, na kosmetyk czy ciuch dla glonów mi wystarczało, no i moją ratę kredytu studenckiego miałam z czego spłacać. A teraz?????? Jak mi te grosze nawet z budżetu uciekną to już w ogóle du pa, nie wyrobimy z jednej pensji:-:)-:)-:)-( zresztą ja wolę pracować niż nie pracować, nawet za grosze, fakin szit, dlaczego tu nie ma normalnej pracy???????????

aenye - poczęstuj mnie tą jabłkową:tak:

Do góry