reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Czesc dziewczyny!!!
Nie mialam ostatnio na nic czasu-zabralam sie za mycie okien i w sumie zajelo mi to az 2 dni:szok:Jestem padnieta, ledwo stukam w klawiature ale jak teraz patrze przez okno to wszystko widze:-D

Czarna-ja wlasnie czekam na rowerek.Ma byc dzisiaj.Ciekawe czy Julce sie spodoba?

reklama
kicia z tą choinką wszystich zaskoczyła!!!!!! :-D

no ja w koncu musze sie z moim synkiem wybrać na rowerek bo jak narazie po domu jeździ hyh

ide szykować obiad
Filip śpi mi od 12 w szoku jestem he

u nas dzień jak codzień......no i powoli sprzątam w domku na święta, całe szczęście że są , bo bym chyba nigdy się nie zmobilizowała do generalnych porządków:confused::baffled:

A w pracy mnie atmosfera dobija bo przyszła nowa baba na zastępstwo za dziewczynę w ciąży.
Ja pierdziele, jaki pies cholerny, donosi wszystko na wszystkich, podrapać sie po du pie nie można bez jej obserwacji. Jak big brother normalnie:dry: ......Najgorsze jest to,że dyrektorka w nią wpatrzrona jak w obrazek, wierzy we wszystko co jej ta fizda donosi.
Dita normalnie jak bym moją bratową słyszała, wszędzie w biurach podróży to samo:szok:...... a może oni się zmówili i spoecjalnie zatrudniają takich "dupowłazów", a może wpadnie jeszcze na taki pomysł że za dużo zarabiacie i trzeba na coś potrącić...... u mojej B wymyślili że na utrzymanie biura:angry::szok: - 500 zł - na co ......to trzeba sobie wymyślic..... może na wodę w klozecie:baffled:
Kicia to Ty tej choinki nie rozbieraj w sumie bąbki mogą być pisankami - troszę wyobraźni i już a potem to już niedługo znowu BN.

dziewczyny jakie macie te rowerki dajcie linki

kicia dobra jestes :cool2:
u mnie juz rozgoscily sie zajace i kurczaki ;-)

co do prezentu to zobacz sobie : Prezenty - Toys4Boys.pl: Prezenty, gad�ety i upominki fajne rzeczy :tak:

bylam z mlodym u lekarza bo ma takie gluty w nosie ze biedul jak w nocy zaczal kaslac to skonczylo sie rzyganikiem :dry:

zadnego zapalenia na razie niet
dostal syropy i bedziemy ogladac co i jak

z innej beczki to u moich sasiadow dzisiaj najpierw po ogrodku chodzila policja ( stwierdzilam ze pewnie jakiegos trupa odkopali hehe) a potem przyjechaly dwa samochody z saperami :cool2:
mieli w ogrodku niewypal jeszcze jakis z czasow wojny
a ze akurat w miejscu gdzie mieszkamy byl tkz front w czasie powstania to pelno tu takich gadzetow :-p

snc12430vr9.jpg

snc12434nk7.jpg

sugar ....fajnie :szok: z tym niewypałem jak by bombka pękła to pewnie nie tylko szyby w oknach by poszły:szok:, a zdrugiej strony to zawsze jakaś atrakcja..... pewnie Iggi w oknie siedział;-)

hehe my tak tu o rowerkach i mnie chęc wzieła!
wziełam Filipka na rowerek:-) a jaki zadowolony był, jutro z rańca jak bedzie ładnie tez z nim pójde i pare fot porobie:cool2:.

a teraz ostatnia kawa.. i coś słodkiego.. :happy2:
a mój mąż chory głowa go boli:-( leży... aż mu okłady robie

reklama
Do góry