reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

KICIA!!!!!!!!!!!!!
pisz szybciutko co u Was!

witam z rana:-(
o 4.20 dostałam @, Młody nie spał nie miałam jak się ogarnąc..........
brzunio boli, dziecko marudzi
słoneczko świeci i jest BOSKO:cool2:

reklama
hej hej!

Dita, ja juz wypilam pyszna kafke z kakao :cool2: a teraz racze sie antonowka. Zapraszam :-D

o twej pracy i motywacji sie juz nie wypowiadam :no:

my zaraz rodzinnie jedziemy na moja uczelnie :-) ciapongiem :-D nunus lubi jezdzic kolejka, to bedzie mial frajdke :-) a ze pogoda sliczna, to juz w ogole laaaaaaaaajt ;-)

boze, cisna mnie te fajniusie ciazowe spodnie z c&a, ja chyba zaczne w dresach chodzic!!! nie wiem, doprawdy, w czym bede chodzic za miesiac :wściekła/y: nie mowiac, w czym za dwa!!! do jasnej ciasnej - akuratnie - cholery!!!
jakis rozmiar na maly tylek i brzuch xxl? takiego jeszcze nie wymyslili :baffled:

dobra, zmykam pakowac gnoma :-)

milego dnia!!!

Dita tylko dlaczego nie patrzysz na to z tej strony że :
masz cudowna rodzinke, super coreczki i meza, idzie wiosna jest coraz cieplej, zaraz zrobi sie zieolono dookola, dni coraz dluzsze, masz kupe przyjaciolek, ktore sie interesuja Twoim losem, martwia sie o Ciebie, chca Ci pomoc, nie jestes im obojetna, schudlas ostatnio jestes zadowolona z tego jak wygladasz, jestes ladna mloda kobieta, wszystko przed Toba!!!!

kurcze no, zobacz jeszcze moglabym pisac i pisac tylko musze wracac do pracy;) idzie wiosna wszystko budzi sie do zycia o! ;)

Kasia Sara :-)

u nas wszysko dobrze tylko malo czasu!!
brat przyjechal na tydzien z irlandii i pomagam im zalatwiac wszystko na slub!
bo teraz przyjada dobiero najszybciej miesiac przed slubem!
wiec jest lataniny ze hoho

oprocz tego kupa zalatwiania z budowa, ale wkoncu wybralismy ekipe i w przyszlym tyg bedziemy ruszac z czego bardzo sie ciesze :)

Plumiasty ma sie bardzo dobrze!
zdrowy, grzeczny i przekochany!!
dzisiaj rozbil bombke co zmotywowalo mnie do .... UWAGA rozebrania choinki hehe

pozdrawiam was wszystkie
buziaki

ps: P ma w czartek urodziny jakies pomysly na prezent , bo mam pustke w glowie??

Kasia trzymam kciuki by byl to tylko jednorazowy numer Twojego organizmu :)
Kicia witaj

Aneye pokaz jeszcze raz brzusio :)

Dita pitolisz a potem nim sie obejrzysz praca sama Cie znajdzie
a jak nie to przeprowadzicie sie w moj teren bo u nas duzo ogloszen na sklepach odziezowych wisi :) Dasz rade z wszystkim

Agaton - dzięki, dzięki, jesteś kochana, w ogóle wszystkie jesteście kochane:tak::tak::tak:
Martwię się tylko, bo wiem,że bez pieniędzy jest baaardzo trudno o miłość, zrozumienie i pogodę ducha:dry: Wiem, przeszłam to, nie chcę więcej:no:

nieistotna - odzieżówka to dla Kingi;-)

A w pracy mnie atmosfera dobija bo przyszła nowa baba na zastępstwo za dziewczynę w ciąży.
Ja pierdziele, jaki pies cholerny, donosi wszystko na wszystkich, podrapać sie po du pie nie można bez jej obserwacji. Jak big brother normalnie:dry: Wielka Pani Sławka - tak każe na sibie mówic, a nazywa się Czesława, hehehehehe. Stara a głupia. Najgorsze jest to,że dyrektorka w nią wpatzrona jak w obrazek, wierzy we wszystko co jej ta fizda donosi. Ostatnio,że brzydko witamy (ja z koleżanką) klientów:eek::eek::eek:
Rzygać się chce:baffled:

Kicia
- padłam z tą choinką:szok::szok::szok::-D:-D:-D Postaram się sprawdzić w najbliższym czasie te loty;-)

Helo laseczki
Wpadłą tylko powiedzieć ze z Niki ogólnie gicior lekkie zapalenie gardła i w sumie dobrze ja leczyłam ale żeby reakcja była expresowa poprosiłam o Zinnat:-p Wiem wiem antybiotyk ale boje sie ze jak dłuzej bedzie chorowac to Laura załapie.
Teraz spadam obiad dokonczyc i laurze dupe przebrac bo mi zalatuje:zawstydzona/y::baffled:
Do później

czarna - Niki duża dziewczyna, poradzi sobie z choróbstwem. A może antybiotyk jednak faktycznie potrzebny, bo to juz dość długo trwa a wiem,że u mnie jest tak samo - jak Ala dłużej choruje to Nati w końcu łapie to samo.:dry:

kasia
- daj znać jak wyniki

kate
- jeszcze raz buzi,hehe

Kicia - zegarek :cool2:, portfel, t-shirt firmowy np, męska saszetka na dokumenty, bajer do samochodu (np uchwyt na komórkę itp).... skończyły mi sie pomysły;-)

reklama
Obiadek sie gotuje malutka zasnełą wiec mam chwilunie.

Kasia_z kurde miałąm tak samo w zeszłym tygodniu aż się przestraszyłam.
Kicia no rozłozyłąś mnie na łopatki z tą choinką

A mi dostarczono własnie rowerek dla malutkiej i juz mnie korci aby go rozłożyć:zawstydzona/y::-p:-D:-D:-D

Do góry