K
Kinga85
Gość
podbrzusze dzień w dzień i w nocy i tylko tabletki od bólu mi pomagają ale nie na dlugo.Kinga może mi coś umknęło ale co Cię tak dokładnie boli???![]()
Do lekarza pójde...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podbrzusze dzień w dzień i w nocy i tylko tabletki od bólu mi pomagają ale nie na dlugo.Kinga może mi coś umknęło ale co Cię tak dokładnie boli???![]()
jestem w trakcie leczenie, biorę tabletki i chodze prywatnie z tym do ginka. Nie lekceważę IIIgr nadżerkiKinga no tak teraz pamiętam o tej III cyt, co Ci pisałam że kolezanka też miała i jest ok i ma kolejne dziecko, no ale że tak długo odciągasz leczenie to nie rozumiem, u nas jak jest III to położna dzwoni do domu bo zawsze trzeba tel, kont zostawić i umawia odrazu na wizytę, a że Tobie nawet żadnych leków nie dał:-(,
przecież jeżeli powiesz jaka jest sytuacja to każdy lekarz Cię przyjmie nawet "od zaraz", nie czekaj kobieto
a może to jeszcze coś innego nie ginekologicznego, a to krwawienie to inna bajka, mi powiedziała lekarz jak mnie bolało to podbrzusze /ból z opisu taki jak Twój / razem z krzyżem że to mogą być nerki, ale wybrałam antybiotyk i przeszło więc już nie dochodzę co to było![]()
powtarzam że: teraz krwawie wiec do lekarze logiczne że nie ide ale jak tylko mi sie skonczy krwawienie to idę prywatnie bo mam swojego lekarza. i tyle. A narazie tylko tabletki mogę brać.Kinga dziwi mnie Twoje podejscie
codziennie piszesz ze cos jest nie tak i nie mozesz sie wziazc za to...
niby to nie moja sprawa
jak trzeba bedzie maz zajmie sie Filipem napewno
ja jak trafilam do szpitala to cala rodzina chciala pomoc i zajac sie moim maluchem
zrob wiec cos z tym, ale konkretnie a nie pierdu pierdu tabletki przeciwbolowe
Dziewczyny moje kochane, chyba naduzywacie słów ,,nie dbasz o siebie" i ,,lekceważysz chorobę" ;-). Nie wydaje mi się żeby Kinga lekceważyła chorobę czy nie dbała o siebie, to samo jest ze mną... Każda z nas dba o siebie jak może, chodzi do lekarza, ja wiem, że wy tak w naszym interesie, ale żeby nie było znowuż tak jak kasia_z wczoraj stwierdziła ,że plotka poszła,hehe;-)
Kissss dla wszystkich,jesteście naprawdę kochane![]()