reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

helou!

matko, laski, jaki u mnie sajgon za oknem :szok: jest taka zamiec (co najamniej od 5, bo wtedy wstalam zrobic mlodemu mleko), taki straszny wicher, drzewa gnie, sniegiem sypie.. szok!.. i tak wyje ten wiatr cudnie... czuje sie jak na krancu swiata, hehe.. ;-)

wychyncie z tych swoich norek i pogadajmy przy kawce, co? ;-)

Kinga, jak 5 dni to niezle :-) moze to tylko @ i juz? dostaals @ w terminie? ja kilka tygodni krwawilam.. ale lepiej sprawdz :-) a najlepiej zadzwon do swojego prywatnego gina i powiedz, co i jak, i ze sie tym niepokoisz, i czy mozesz przyjsc z krwawieniem - to naprawde im nie robi.

reklama
hehe - witam,
aenye - piję właśnie pyszną kawkę, ale u mnie jest pięęękne słonko. Jeju, już mi się chce wiosny;-):tak:
Ale swoją drogą lubie czasem jak taka wichura i śnieg i wszystko na raz, a ja sobie w cieplutkim mieszkanku...;-)

Kurde, czemu mojemu gloniskowi tak gwiżdże przy oddychaniu, szlag by to, no... a wydaje się że przeziębienie ogólnie się cofa - młoda przespała pięknie noc, nie ma gorączki.... Jak do jutra nie przejdzie to pójdziemy do kontroli

Kurcze, jakoś mnie boli z boku - taki pulsujący ostry ból jakby ktoś igłę wbijał... mniej więcej na wysokości górnej części kości miednicy - czyli tak prawie w pasie. Może to być od ciąży??? Bo myślałam że to ciąża, ale trochę się zastanawiam. Miała któraś coś takiego?:confused:

Dita, ja tez dzis pyszniutka kawusie sobie zrobilam, normalnie wyjatkowo mi smakowala ;-)
a Natce wspolczuje :-( uojesu..

kasia
, a nie moze to byc jakis miesniowy bol? macica sie powieksza, moze na cos uciska..? mnie nieraz tak zakluje, ale wydaje mi sie, ze to wlasnie miesnie..

No właśnie ja mam macicę poniżej pępka na razie, a boli 20 cm dalej :dry:
Ogólnie jak się ruszam to nie boli, tylko jak siedzę lub leżę, co wskazuje na jakiś nerw bardziej, ale miejsce trochę egzotyczne jak na początek ciązy... Za 2 tyg. mam wizytę u gina, w sumie nie wiem, czy wcześniej tam leźc, bo mi szkoda kasy, żeby mi powiedział, że to normalne... Może to do ortopedy trzeba iść? Czekam na Sugar co miała rwę to mi może powie gdzie to boli...
Ogólnie to biodra ostatnio w ciązy mnie bolały, ale bardziej w stawach, no i pod koniec.
Może się zapiszę do lekarza ogólnego, bo jest za darmo ;-)

Witam!
Aenye- u mnie za oknem to samo co u ciebie.Normalnie jestem zla bo znow nosa z domu nie wychyle przez ta pogode.Dobrze ze chociaz wieczorem ide na aerobik:-)
No i do tego Julka w nocy nie mogla spac bo nie mogla oddychac a rano obudzila sie zasmarkana.No normalnie szok.:baffled:
A jakie kropelki do nosa dajecie na katar?

Jukka - polecam otrivin :-) ostatnio nawet maz uzywal, bo zabraklo 'doroslych' kropli i pomoglo :-) do tego jakas sol morska (ostatnio z nivei spray) i frida :-)

a ty tez gdzies z trojmiasta, co nie? u mnie juz zelzalo troche, mniej wieje i dla odmiany leje deszcz.. :tak:

rozmawiałam ze znajomym. Jest szansa na to że bede pracowała w Ilawskim clubie nocnym jako kelnerka ;-)
Lub w maju w firmie perfumeryjnej Bi-es :tak:
Obyoby... mam nadzieję.

Cześć kobitki właśnie dotarłam do pracy, u nas zimno i okropny wiatr myślałam że mnie z drogi zrzuci:szok:

Dita - świszczą u małej oskrzela, u mnie to standard przy chorobie:-(

reklama
Aenye-masz racje .Frida jest niezawodna.Wlasnie zrobilam jej inhalacje z soli fizjol. i bede dzialac z frida. Chociaz samej ciezko sobie poradzic bo ona wyrywa sie jak moze. Az mi jej zal.Musze zawijac ja w koc jak mumie zeby jej odessac gilony.

Ja nie jestem z samego trojmiasta ale z Tczewa-to calkiem blisko.

Do góry