reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita ja tez bym tak chciala. Ale na m-c. Z dala od dzieci, meza, szkoly i ogolnie wszystkiego.

reklama
Kinga, też mnie ciekawi co on chce obserwować. Każde badanie da się zrobić bez leżenia w szpitalu. Każde. Wiem, bo uciekam od szpitali jak od zarazy. :tak:

Ja chwilowo zdrowa, już niemal zapomniałam jak to jest :-D

Nonek o tej tragedii mówili na TVN24
straszna tragedia!!!! po prostu niewyobrażalne!!!
a ta matka bardzo spokojna, za bardzo jak na taką tragedię:wściekła/y:
ja bym chyba zabiła tych lekarzy w szpitalu:angry:

Ditka - masz dwie opcje

1. Nażresz się czegoś, co wywołuje ból i na izbę przyjęc /najlepiej z tym skierowaniem od lekarza/ i od razu zabieg

2. Umówisz się na konkretną datę /ja Ci pomogę/ na badania i tamten lekarz wyznaczy Ci datę zabiegu

Dzisiaj idziemy z Asią na konkurs ortograficzny
trzymajcie kciuki:tak:

A tu taka ciekawostka: http://wiadomosci.onet.pl/1704924,69,item.html

Dita współczuje dużo zdrówka. Co do inhalatora to nawet sie niezastanawiaj tylko kupuj:tak: ja do mojego zakupiłam popsuta czesc i go ładnie przeprosiłam. Teraz niewyobrażam sobie bez niego:tak:

Nonek własnie przeczytałam na onecie. Szok aż mam ciarki.

Kinga dla mnie tylko i wyłącznie konsultacje u jakiegoś prywatnie:cool2:

No i trzymam kciuki za Asie;-)

Dita zdolniacha ta Twoja córa najpierw narty potem śpiewanie teraz ortografia fiufiu fiu - trzymam kciuki:tak:
a co do woreczka to Ci go Kate sama usunie jak nie pójdziesz do tego szpitala;-),
a co do chorób to może Ty zabardzo grzejesz / chodzi o ogrzewanie / w domku i masz wylegarnię bakterii , ja mam raczej tak sobie w domku, tzn chodzimy w długich rękawach, a nie w krótkim i często wietrzę pomieszczenia.

Kinga może mi coś umknęło ale co Cię tak dokładnie boli???:confused:, a tak pozatym to mam takie samo zdanie jak dziewczyny obserwować ale co??, bez badań itd, to on w ogóle nawet nie przypuszcza co może być, i nawet nie dał skierowania na badania, a może on chce kasę, liczy że jak dasz to się tobą zajmie:baffled:
a ja dodam do nonka morfologii i moczu OB- i jak zapalenie czegoś to odrazu wyjdzie:sorry2:

o jejku no tak ...teraz dokładnie przeczytałam.......przepraszam ja dzisiaj tak z doskoku bo w pracy dużo roboty no to już poprawka leci
Asiu trzymam kciuki ale jak ty taka obrotna i mądra po mamusi to dyktando to "pryszcz";-)

reklama
robiłam jak narazie cytologię i mam III gr pisałam zresztą o tym wam juz wczesniej. wiecej badan nie robiłam ale pewnie zrobię.
Jak narazie cały czas krwawie i boli mnie podbrzusze i pomagaja mi tabletki od bólu.
tyle...
aenye przeczytałam twoją wiadomosc PV ....mam nadzieje że to nie to. wiecej Ci nie napisze bo brak mi słów. Do lekarza pojde..

ide teraz sie przejść z małym może mi lepiej bedzie na powietrzu

Do góry