reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dita to u Was nie ma tak, ze w takich "zapalnych" przypadkach laryngolog bez kolejki? Ja jak mialam po naszym spotkaniu zatoki, uszy i wsio chore to mnie bez mrugniecia okiem przyjeli. Na skierowaniu mialam napisane, ze "koniecznie juz w tej chwili".
I wysylam zdrowe fluidy do Was.

aenye ja sie nie boje szpitala ja poprostu nie moge sobie pozwolić na to aby leżec teraz w szpitalu i tyle. Pomysle o tym co napisałaś.
Dita no własnie obserwować ale co kuźwa moją pipe??!:confused::dry:
Jak narazie tabsy przeciwbolowe mi pomagają jakos
brr...

Kinga, PV....

a my mielismy kilka spraw w gdyni dzis zalatwiac, a tu sie zapowiedzial monter od drzwi do garderoby (co sie spsuly po 2 tyg :shocked2:), ze za chwile przyjedzie i choooj, siedzimy w domu na razie, a piekna pogoda - w sensie sloneczko - za oknem. echhh.

Co tak cicho siedzisz Ditka?

Serio, dzwoniłam do szpitala w Lublinie...:tak:

Kopię w dupę WSZYSTKIE opier dala jące się;-)

P.S. Natala śpi jeszcze... od 10:30:)))

o - kate, własnie przeczytałam twój post. umknął mi wcześniej:szok:
spokooooojnie, teraz to przez najbliższe trzy tygodnie nawet nie ma mowy o żadnej operacji po tej anginie;-). A potem są święta. A potem moja umowa sie kończy;-)

U mnie swieci slonce i pada snieg. Obrzydlistwo. Kinga a ty robilas jakies choc podstawowe badania? Mocz, morfologia?

Do szpitala klinicznego z oddziałem chirurgicznym, pogadałam sobie z miłym panem doktorem, itd...:tak:

Masz załatwione i już
po anginie, po świętach
spokojnie
poczekają na ciebie:-)

reklama
Ty to sobie kiedyś drogę do nieba załatwisz:tak::tak::-D:-D
Naprawdę - podziwiam cię. Jezu, dlaczego ja nie jestem nawet w 1/10 taka jak ty kasia?
Najchętniej zaszyłabym się w jakimś małym domku w górach z dala od wszystkich i z kompem, książkami i dvd tak bym sobie egzystowała do końca życia nikomu nie wchodząc w drogę....;-)

Do góry