reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

laski, ja dopiero bede mykac do szpitala. czekalam na mojego lekarza, az skonczy szkolenie, zeby sie z nim skonsultowac. mam jechac czym predzej i pewnie tam zostane :-( na dzien lub dwa, mam nadzieje, zeby zrobili badania rozne, bo sobie sama z tym nie poradze. antybiotyk jakis bede musiala pewnie dostac :-(

ogolnie mam dola, ale wierze, ze mi tam pomoga, bo zdycham :-(

buziam i trzymajcie kciuki!

reklama
Aenye - trzymam kciuki biedactwo... :no: współczuję strasznie :-(

Atol - u mnie pediatra mówi, że jak ma powyżej roku to 1/4 aviomarinu mozna dać okazyjnie jak nic innego nie pomaga. Mój gin też wierzy że można okazyjnie 1/2 tabl. w ciąży jak się dużo rzyga w I trymestrze, więc chyba nie ma jakichś wielkich ubocznych efektów.

Ja ogólnie jakoś nie mam siły - zrobiłam wyniki badań dziś (błogosławiona Invicta otwarta w sobotę) - Alat 98 czyli ponad 3 razy norma. Reszta około normy, nie najgorzej. Raczej jednak swędzi od wątroby a nie od zmiany płynu do kąpieli ;)
Przeszłam na mycie się chamskim mydłem w kostce i nie jest na razie bardzo strasznie. Nawet w nocy pospałam. Ale ogólnie jakaś padnięta jestem i nie mam siły pisać. W pn do lekarza o 15, pewnie dostanę jakieś tablety i będzie lepiej. :happy2:

Luckymama - strasznie się cieszę że Mała Mi ok i ty ok :-) Kamień z serca :-)

Wszystkich zagluconych pozdrawiam i życzę zdrówka. U Piotrulka też mały kataros, ale taki bezbarwny i mu nie przeszkadza (śpi w nocy) więc chyba nic groźnego. Ja już zdrowieję z mojego przeziębienia więc git.

Dziś byliśmy obciąć kudły - dziwny taki łysowaty :-D Piotrul wielka rozpacz i w końcu pani strzygła go jak wspinał się mamie na głowę, musiał być zintegrowany. Of kors mama zyskała na płaszczu dodatkową warstwę futra :dry: No ale jest obcięty w miarę , spokój na kilka miesięcy. :happy2: Bo mu już każdy kudeł w inną sterczał stronę :-D

Witam wszystkich serdecznie :)

DAwno mnie tu nie było i z pewnością mnie nie pamiętacie.
Wpadłam zobaczyć jak się ma "mój wątek", którym stworzyłam wiele zamieszania. Pisałam kiedyś do moderki by go usunęła i jak widzę w końcu ktoś to uczynił :)
ZAtem nie będę już więcej mieszać ;)

pozdrawiam Wszystkie dzieciaczki i ich mamusie :)

hej hej

kasia dzieki z tym aviomarinem, bo masakryczna ta choroba lokomocyjna i wieczne straty:baffled:

ale u mnie cisza i spkoj

Helen juz spi

ostatnie wiadomosci z frontu

T Hance zalozyl narty na nogi i ta po prostu zaczela zjezdzac z gorki, zero stresu, ale mam sportowca w domu:-D

agaton dzieki za zyczonka, faktycznie to juz 2i pol roku, ale czas leci

Witam i ja
Atol dzięki za odpowiedz, niestety stoja dłuzej nic 2 miechy, więc poczekam i w pon zadzwonie po recepte:tak:

Lucky super że z malutką wsio ok.

Aeyne bidulko trzymam kciuki aby dobrze i szybko się skończyło.

Dla chorowitków dużo zdrówka.

U nas malutka hmmm oczka już w miare lepsze, kaszel nadal jest do tego pojawił się katar taki wodnisty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dziś miała temp. Nie wiem czy organizm zaczyna walczyć, czy poprostu się pogarsza:wściekła/y: Tylko się powiesic. Nic poczekam na przebieg wydarzeń ale licze że wkońcu będzie lepiej.

A to taka szokująca moja piątkowa wiadomość.
dsc01154uk0.jpg

czarna a tos mnie zszokowala

super gratuluje:-D

no i prosze ja tak namawiam tego mojego na 3 a tu bez namowy bach i juz, super:-D:-D

uaaaaa!
Czarna - GRATUALCJE!!! - hehe, no to już nie mam towarzyszki @:cool2:
A planowane czy ,,nie ma po czym" - jak u wszystkich?:cool2::cool2::-D:-D:-D

reklama
Do góry