reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

jutro na pewno zjedzie dzikus maly;-)

nie mam co robic, pustki tu, a spac sie chce

co bede sama pic czy co?:-p

reklama
e tam sama - ja szampanika żłopię, bo chop dziś po dentyście zdycha, ma 8 do wyrwania chirurgicznie, napierdziela go 7 i 6 równo prawdopodobnie od tej 8 :cool2:

Hej Laseczki
ale się tu dzieje
Czarna gratuluję 2 kreseczke i zdróweczka życzę na całe 9 miesięcy:-D:-D:-D
aenye biedulko współczuję tych dolegliwości:-( kuruj się szybko i oby dziadostwo się nie powtarzało;-)
Lucky super że z małą wsio ok:tak:
Roni szkoda że nie chcesz tu pisać już :-:)-(ale gratuluję córeczki:tak::tak:
Nieistona heheh my też tylko raz w tym miesiącu:-D:-D ale ze wzgledu na mojego grzybka też sie kuruję jakimiś lekami:tak:

Chorowitką zdróweczka życzę

Czarna moje najszczersze gratulacje!!!!!!!!
Aenye dobrze, ze wsio ok. Faktem jest, ze pierwszy raz spotykam sie z alergia na gencjane. Szok. Mam nadzieje, ze szynko minie. A kanapa rzecz nabyta.;-)Masz okazje na zakup jakiejs ladnej kapy, zaraz sie tez nastroj poprawi.
Atol Super masz coreczke. Juz bedzie smigac na nartach. Rewelacja.

A ja mam dzis juz nie siodmy, ale 700ny poziom wkurf. Moj maz mnie doprowadzil do szewskiej pasji. Chyba z m-c sie do niego nie odezwe. Normalnie ci faceci sa nienormalni, nieodpowiedzialni` i juz mi brak slow. Szlag mnie trafi. Poprosilam grzecznie tego palanta przeszlo tydzien temu, aby wyslal mi przesylke. Dzis sie go pytam przy okazji gdzie ma awizo. A ten do mnie jakie awizo? Wtedy juz myslalam, ze mi zylka peknie. Wiec mu jeszcze spokojnie odpowiadam, ze dalam mu list do wyslania. A on mi na to, ze zapomnial. Caly czas wozi koperte w aucie i w ogole. Ze zamyka numer. Nosz jak takiego nie zdzielic w leb. Wez normalnie popros go o cos. Nie, normalnie nie moge tego przezyc i musialam sie wygadac. Sorki. A ciebie Ditus przepraszam najbardziej. W poniedzialek w zebach sama zaniose. Ide sie napic piwa i spac.

noneczku - spokooooojnie. Ja nawet zapomniałam o tych maścidłach....Cały czas smaruję młodą emoluium i pilnuję,żeby czekolady nie żarła. Buziaki ogromne i naprawdę - spooooko. Toż zamknięcie numeru to nie przelewki;-)
Mój chop takimi rzeczami wqrwia mnie średnio raz na 3 dni, hehe cóż zrobić;-) Olać, wybaczyć, dać (hehe), być z tego powodu the best:cool2:

aaa - aenye - no właśnie - olac kanapę, kapa, narzuta tworzy klimat:tak::tak::tak:

kończe szampana:cool2:

Ale ja nienawidze takich sytuacji. Ale coz na glupote nie ma lekarstwa. Wrrr...
Jeszcze sie okazalo, ze jutro tez idzie do pracy i ja znow bede sama. Ja juz tez koncze pyfko i ide spac. Od rana mialam roznych gosci w tym tesciow na kontroli;-).
A jak tam sie Kate bawi, wiesz cos?

Mają full wypas apartament, basen free, masaże itp itp... Jak z nia smsowałam to pili piwko i szykowali ise na bb:cool2:
hehe

ps mało szampana:dry:

No mysmy w apartamencie nie mieszkali, nie wiem jak wyglada. Ale ze basem free to wiem. Normalnie w stroju winda zjezdzasz na plywalnie. Tylko niestety trza miec kondomy na glowie. Az im zazdroszcze. Chyba musze rodzinke tam znow wyciagnac kiedys, odpoczac psychicznie.
Mi zbliza sie @ i mam tzw. chorobe wsieklych krow.

ja też chce... chyba w przyszłym życiu.....
ech.....

ja właśnie mam @ choroba wściekłych krów na topie;-)

reklama
helou ja jednek dzisiaj nigdzie nie poszlam
znajomi zawijaja dzisiaj jakies lewe akcje i siedza w domu wiec mi sie tez nie chce wylazic

wieczor spedzam pijac wino
ogladajac "dzikosc serca" a teraz woody alena na comedy central

aenye kuruj sie bella

moj maly dzisiaj pierwszy raz cos nie mogl zasnac bidulek
musialam go wziac na raczki i otulic koldra i dopiero jak tak z nim posiedzialam na kanapie to usnal moj bambulec maluski

czarna kobito gratuluje kolejnej grudniowce potrojnej!!!!

Do góry