reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye bardzo, bardzo wspolczuje

Atol odpoczywaj :)

Chorowitki zdrowiejcie

Kasia zaraz zerkne na galerie mam nadzieje ze nowy fryz Piotrusia tam juz jest :)

Sugar zazdroszcze

Dita bierz magnez bo cie deprecha goni

Lukcymama calusek w brzusio :) super ze z malenka ok

Pingwinku caluski. ja jak ty poczatek ciazy chodzilam do tylu

kogos pominelam?

reklama
laski, kochane jestescie :-)

ja juz w domku, jednak nie musialam zostac, uffffffff
juz mnie dreczylo widmo strasznych badan bolesnych ;-)

na szczescie u mnie jakas parszywa reakcja alergiczna, najprawdopodobniej na gencjane, bo nic innego nowego nie stosowalam, zadnych nowych kosmetykow, proszkow, nic. mam straszny obrzek, nie pecherze, jak myslalam :rolleyes:
dostalam jakas masc sterydowa i tantum rosa, no i przykazanie lezenia dupskiem do gory :-)

ufffffff
i odkad wiem, ze to nic groznego (przede wszystkim dla mlodego), to jakos nawet jakby mniej boli... ;-)

Dita szok ... szok na latwosc rozprzestrzeniania wirusa :)
u mnie tez cos @ nie ma ale luzz bo robilam to tylko raz w tym miechu, przed owu i do tego biore piguly

Aenye super ze lepiej
mowilam ci tantum rosa dziala cuda bo przynosci szybka ulge

aenye - no i git, będzie dobrze:tak:
nieistotna - hehe, mnie już ta cholera (wirus) nie dziwi, tylko przeraża z lekka;-):-D

Macie laski pozdrowienia od kate:tak::tak::tak:

heh Czarna jaka cichociemna... oczy przetarlam bo najpierw z calego posta zobaczylam test hehe!!!

Super kochana gratulacje!!!!

Aenye super ze ok i ze mniej boli :-D:-)

a was gdzie wywiało?? hehe
wirusa się przestraszyły??
:-p:-p:-p:-D
(powiedziała pierwsza wiruso-panikara bb) :cool2:

reklama
atol - no co ty - spac? (prawie) wolny wieczór a ty spać idziesz?:-D:-D
Jak tam Hanka - ze Skrzycznego juz zjechała?;-):tak::-)

Do góry