reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

laski, hejos..

jestem totalnie zalamana stanem mojej niuni i niedlugo jade do szpitala :-( moj gin na szkoleniu i nie moze rozmawiac, wczoraj z nim gadalam i mowil, ze nic nowego nie wymysli, w ciazy niewiele mozna.. ale ja pol nocy nie spalam, z bolu juz rycze, chodzic nie moge, wszystko mam tak spuchniete, ze zaraz peknie.. i nie moge zadnych spodni i majtek zalozyc, chodze w D. bokserkach, i nie wiem, w co sie ubiore do tego szpitala...
ogolnie zalamka :-( i jeszcze wygladam jak frankenstein tam po tej gencjanie, nie wiem, czy cos mi w ogole doradza, bo niewiele tam widac.. i glupio mi takiej 'brudnej' tam jechac.. juz widze miny i slysze komentarze... 'po co pani z tym tu przyjechala, nic nie poradze, bo nic nie widze'..
jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-( :-( :-( :-( :-(

trzymajcie kciuki, bo ja mam film, ze to gangrena jakas czy inny syf i bede miec operejszyn i mi ja wytna... :zawstydzona/y: :-D naprawde :-(

reklama
Atol-bylabym zapomniala.Nie chcialam nikogo obrazic tym stwierdzeniem o humorze pani z apteki.Tylko ze moja pani z apteki to naprawde raz sprzedaje mi bez recepty a innym razem nie.

boze, laski... nie uwierzycie, co zrobilam.. upier.dolilam ta gencjana nasza nowa skorzana kanape... kur.wa... wylam jak hiena, maz zaczal szorowac (wk.urwiony na mnie) i wytarl w tym miejscu skore.. ogolnie ide sie dzis powiesic :-(
ps dalej jest troche plamy, ma ktos pomysl, czym to schodzi..?

Witam dziewczyny i zaczynam:-)

jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-( :-( :-( :-( :-(
trzymajcie kciuki, bo ja mam film, ze to gangrena jakas czy inny syf i bede miec operejszyn i mi ja wytna... :zawstydzona/y: :-D naprawde :-(

Nie martw się, na pewno nie wyśmieją. Będzie dobrze. Ściskam i pozdraiwam. Azucalen w jak najmniejszym rozcięczeniu spróbuj. U mnie działął cudnie po porodzie:tak: Daj znac jak cos tylko bedziesz wiedziała.

Czy ja zawsze musze ryczec na "zielonej mili" jak opetana? To chyba jedyny film ktory za kazdym razem tak na mnie dziala.
Dobranoc, do jutera:-)

Hehe ja też rycze na ZM ale nie tylko na tym:-p

hejo kochane
nie pisalam dlugo bo mam jakiegos dola zmeczeniowego polaczonego z ciaglymi mdlosciami. niestety nie mam szans na polegiwanie. maz w dzien obkupuje kompa, a wieczorem juz mi sie nic nie chce:no:.

Doskonale rozumiem i ściskam mocno. Mercunia jest prześliczna :-) Ale to inszy wątek;-)

fakers
znalazlam na allegro fotel i podnozek jaki chce kupic taki ikeowski zeby wstawic mlodym do pokoju bo z kanapa ktora tam jest jest juz ciasno

byl wystawiony caly komplet tzn kanapa + fotel+ podnozek z serii ektorp
zapytalam laski czy moze da rade sprzedac sam fotel i podnozek
napisala ze ok podala cene i ze moge jutro przyjechac po 15
odpisalam ze super i ze biore
wiec dzwonie potem na komore i odbiera jej malz chyba
i ze on nic nie wie ale zaraz skonsultuje i te pe

po czym dupek zadzwonil ze jednak nieaktualne i ze sprzedal i wogule sciema

umowilam sie z babka i wsio bylo dogadane
ludzie sa lewi czasami

nieznosze takich akcji

Oj natłukłabym babie za rewelacyjną transakcję. A wpłaciłaś jakąś zaliczkę czy tylko na słowo:confused:

jutro T jedzie z Hanka do Szczyrku, troche jestem w stresie:-pa ja zostaje z jednym dzieckiem, ale bedzie luz:tak:
Już widzę jak w następnej godzinie po wyjeździe tęsknisz za Hanią:-D, Ale przynajmniej korzstaj i spij:-)

Lucky - jak u lekarza???
Wszysko cudnie rewelacyjnie i wogóle git:happy2:

A moja Frend urodziła 2 godzinki temu Fabianka ważył 4000gr i 57 cm
kawał chłopa
gratulacje wielkie i ściskam Fabianka:happy2:

Obudziłam się w nocy, wszystko mnie swędzi grrrrr :angry::baffled:
Miałam nadzieję, że później się zacznie... no cóż - pn do lekarza po leki idę znaczy...

Oj Kasieńko a myślałam że chociaz swędziawka Ciebie ominie. Szkoda że tak szybko sie zaczęła:-( Pozdrawiam Ciebie bardzo.

dziekuje wszystkim kobitkom za wsparcie
Kasi, Lucky, Sarze, Kuleczce, Kasu, Kici, Kamili, Aletce, Aenye
i wiecie za co jeszcze, kochane jestescie kobity
Ależ nie ma za co:-D

No ja dla odmiany zostalam sama z dwojka dzieci, jak zwykle.Atol nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze!
Wiatr urywa glowy, Maniana ma pieknie zielony katar i zaflegmiona jak ta lala. Julka z nudow dostaje kociokwiku. Jest super. Dzis jade do apteki po inhalator. Pewnie nic "nie na recepte" nie dostane, ale choc sama woda ( sola fizjologiczna) lub sola iwonicka Mance przeczyszcze rury w nosie. Bo cokolwiek jej zakropic jest masakra. A w poniedzialek do lekarza. Standard.
Aenye dawaj znac koniecznie co i jak. Martwie sie. A zafioletowana pipka sie nie przejmuj, oni nie takie rzeczy ogladali. Bedzie dobrze!
Pingwinek A tobie do w szczegolnosci wspolczuje. Prawie caly czas sama, na odludziu z masa obowiazkow i Mercunia. Wierz mi, ze wiem jak to jest. Ale glowa do gory, mdlosci i zmeczenie minie niedlugo, robi sie wiosna idzie ciepelko, sloneczko. Bedzie tylko lepiej. Sciskam moooocno.

jukka spoko bez obrazy:-)

d3 jest na recepte i nawet na znizke, a ze gdzies tam sprzedaja bez, to nie mam pojecia czemu, rozne moga byc przyczyny

aenye wspolczuje, wyobrazam sobie jaka maskara

T z Hanka dojechali, dwa razy rzyganko bylo, pomimo wspanialych plastrow i lokomotivu, z powrotem powiedzialam zeby kupil aviomarin i dal jej kawaleczek tabl, mimo ze od 5rz, ale fak nic innego nie dziala:angry:

juz wypozyczyli narty, podobno pensjonat zajebisty, wieczorkiem mam dostac zdjeciowki

a ja mega wyspana, Helena wreszcie dopieszczona i git:-D

co prawda of kors mega tesknie za Hanka, ale slyszalam jej radosne piski, jak sobie ze starsza kolezanka sie bawi:-D

a ja nadal tkwie w porzadkach nie mam pojecia kiedy skoncze!!!

Atol widze ze Hanka dzis 2,5 roku konczy, sto lat dla niej z okazji mini jubileuszu;)

Aeneye nic sie nie martw kanapa, nie wiem czym mozna zmyc gencjane ze skowy moze looknij w necie jakies podpowiedzi beda...

helou baby

ja wczoraj wybyla na party z moim i przyjaciolkmi do studia graficznego naszych znajomych
ale bylo stypowato i zawinelismy sie do domu w 4, gralismy w ryzyko i ogladalismy lost do 3 30 rano
dzisiaj czuje sie jakbym wypila morze wodki- starosc nie radosc
dzisiaj mamy jakies party urodzinowe znajomego w klubie ale zobacze czy dam rade sie wypuscic

aenye bidulo dawaj znaki z placu boju, probowalas tantuum rosa? pomagalo ekstra po porodzie nr 1 jak mnie pocieli

co do kanapy to sie nie stresuj, rzuc jakis koc czy cus i pomysl sobie ze jeszcze nie jest zle - pomysl co bedzie jak chlopaki zaczna uzywac mazakow :cool2:

lucky masz foty malej???:-)

w waw wczoraj byla burza z piorunami :cool2:

reklama
Nie wiecie dziewczyny przypadkiem czy w galerii baltyckiej albo w alfie sa jeszcze przeceny zimowe?

Do góry