reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

jest jeszcze lacibios feminajak lactovaginal a doustnie sie stosuje, podobno bardzo dobre, w cenie lactovaginalu, moze troche tansze

reklama
hehe, kasia, sikam :-D "scierwo jest bez recepty" :-D :-D :-D dobry kwiatek :-D
tez nie czaje, jak te lykane tablety przenikaja do pochwy, ale slyszalam, ze pomaga.

a co do mojego gina, mogl wspominac, tylko ze jak do niego ide mam _zawsze_ jakas infekcje, mniejsza lub wieksza i przepisuje mi jakies cuda lekarstwa i chyba sie na tym skupia ;-) zeby mnie w koncu wyleczyc ;-) a posiewow to mialam juz z milion. tylko w ciazy kiepsko z antybiotykoterapia. na pewno po ciazy i karmieniu sie ostro za to wezme, bo ilez mozna...
ja generalnie mam endometrioze i to stad chyba te powracajace zakazenia, do tego mam b. wrazliwa niunie, niemal po kazdym stosunku podraznienie, mimo zeli itp, wiec tez te mikro-ranki na pewno dzialaja niepozytywnie.. a przeca sie seksu nie wyrzekne.
a men zdrowy, nic go nigdy nie neka i gin wykluczyl, ze to on zaraza :dry: wiec tylko moj pieprzony interes, grrr

a czuje sie po prostu koszmarnie, bez kitu jak po porodzie, identyko. nawet mi men przyniosl poduszke-kolko poporodowe z garazu :no: bo siedziec nie moge... co za straszny szajs, przysiegam.. ale mam juz kore debu i azucalen, to zaraz sobie usiade ;-) heh.... :-(

aenye ja tez mam z tym problemy
mi bardzo szybko pomaga doustny orungal i doraznie irygacja z tantum rosa
efekt szybkiej ulgi
starsze babki mowily mi zawsze o wodzie z cytyna ale nie testowalam

lacktovaginale i wszelkie globulki propolisowe dziaja powoli

p.s. Roni szczere gratulacje córki. Pa

fakers
znalazlam na allegro fotel i podnozek jaki chce kupic taki ikeowski zeby wstawic mlodym do pokoju bo z kanapa ktora tam jest jest juz ciasno

byl wystawiony caly komplet tzn kanapa + fotel+ podnozek z serii ektorp
zapytalam laski czy moze da rade sprzedac sam fotel i podnozek
napisala ze ok podala cene i ze moge jutro przyjechac po 15
odpisalam ze super i ze biore
wiec dzwonie potem na komore i odbiera jej malz chyba
i ze on nic nie wie ale zaraz skonsultuje i te pe

po czym dupek zadzwonil ze jednak nieaktualne i ze sprzedal i wogule sciema

umowilam sie z babka i wsio bylo dogadane
ludzie sa lewi czasami

nieznosze takich akcji

Czarna-ok 1-1,5 ml soli fizjol.+10 kropli berodualu dla mlodszej a 20 kropli dla starszej i tak 3 razy dziennie w tym jedna porcja wieczorem zeby sie w nocy nie dusila.

he he kasia nie jestes dziwna, ja to samo przedstawicielki zapytalam:-p

szczerze nie pamietam calego mechanizmu, ale sprawdze i napisze

my w szale pakowania, przy okazji sto spiec z T, uwielbiam pakowanie:baffled::no:

sugar lewa akcja

jukka dzięki śliczne;-)

Sugar ale ta twoja mała szybko rośnie już "6 miesięcy":-D:-D
Co do aukcji to faktycznie też bym była wk..... Kiedyś tak kanape kupywałam na szczęście wsio ok sie zakończyło.

reklama
Moje gowienko zaglucone, marudne i dziwnie ciepłe.
Spoko - 2 miesiące aż minęło od ostatniego choróbska
qrwa jego mać

Do góry