reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

bo to było śmieszne, taki chodzik w środku, bo jogurcik prosto z lodóweczki;-), a wiesz jak trudno to sobie zaaplikować wszystko spływa:sorry2:

reklama
proponuje użyć mężowskiego palca. Będzie łatwiej. I przyjemniej:cool2:

aenye - spróbuj do tego wszystkiego jeszcze tej Natkowej metody - nasiadówka w korze dębu. Groszowe sprawy a Natce przyniosły ulgę.

Patrycja oj współczuje
to najgorsze co może byc dla mnie:baffled:

A moja Frend urodziła 2 godzinki temu Fabianka ważył 4000gr i 57 cm
kawał chłopa
jestem szczęśliwa jak nie wiem:-D:sorry2:

gratulacje dla Fabianka i jego mamy :-D i szczesliwej cioci!

sugar, ojesu, ja to juz nieraz bralam. bez specjalnego efektu :-( jakos na mnie nie dzialal. generalnie u mnie od 18rz mniej wiecej infekcja raz w miesiacu to standard. bralam juz chyba wszystko, szczepionki, globulki z antybiotykiem uodparniajace(2szt) sciagane z Niemiec za 150zl, masci, globulki, kremy, jakies 'leki z apteki' (samorobne).. wiekszosc pomaga, owszem, szczegolnie szczepionka i te globulki niemieckie - ale najwyzej na pol roku, rok max. dol totalny. przez jakis czas mialam ulge teraz w ciazy - jakos pare pierwszych miechow nic powazniejszego nie mialam. a teraz jakby ze zdwojona sila, tylko sie podleczam i zaraz znowu...

Dita, sprobuje :-) albo jeszcze mi sie przypomnial taki rumiankowo-nagietkowy roztwor Azucalen, to mi ulzy troche..

ale cos jakby lepiej mi, nie chce zapeszac :-) ufff, przynajmniej siedze w miare normalnie..

Agutka, slyszalam o tym jogurcie, ale boje sie sprobowac.. jakos mi to troche bueeeee brzmi... ;-)

no i w końcu po obiedzie, posprzątałam i jestem wolna! no może nie do końca bo nasz bubek już stoi koło mnie i.................... he:cool2: ok więc ide troche poszaleć z małym;-)

ehhhh a ja znowu o cipce, hehehehehehhehe :-D

ale boje sie, ze skoro zamkniete ostatnio nieuczeszczane wcale, nikt by nie przeczytal i nie pomogl, hehe ;-)

sugar, juz wiem, ze jak tylko przestane karmic Maksia, znowu wezme ta szczepionke, po niej jakis czas mialam spokoj.

aenye - a lactovaginal? u mnie w ciazy gin mowi, zeby wpakowac sobie profilaktycznie raz w tygodniu...

reklama
aenye ... no może coś innego byleby zakwasić środowisko życia tych :growl: :growl::growl::growl: - grzybków, a może Ty za bardzo słodyczo lubna że tak Cię atakują te zapalenia, w nie ciąży słyszałam że bardzo pomagają tabletki żurawinowe i słodyczy zero lub minimalne ilości, kefiry i wszystko co zakwasza organizm:dry:, dziewczyny na innym forum pisały że lepsze nawet efekty niż jakieś leki

Do góry